Vejledninger

Fix: Windows 10 Media Creation Tool kan ikke finde USB

Windows 10 Media Creation er et værktøj lavet af Microsoft, der gør processen med at brænde Windows 10 til et USB- eller et DVD-drev samt at opdatere den nævnte computer til Windows 10 lettere for brugerne.

Det "Vi kan ikke finde USB”-Fejl vises, når du allerede har valgt, at du vil bruge en USB-enhed til at oprette en Windows 10 ISO USB, og du skal nu vælge USB til installationen. Det ser ud til, at noget kan være galt med USB eller værktøjet, så du vil måske tjekke de arbejdsmetoder, vi har udarbejdet nedenfor!

Indledende forberedelse

Dette afsnit er relateret til nemme metoder til specifikke scenarier, som muligvis løser dine problemer på ingen tid eller viser en løsning, der kan være universel for en gruppe brugere.

Mange brugere har rapporteret, at de udelukkende har oplevet dette problem med SanDisk USB-drev. Det ser ud til, at de var i stand til at løse dette problem ved blot at bruge en anden USB-enhed.

Årsagen til, at dette placeres som den første løsning, er, at du muligvis ikke kan løse dette problem på nogen anden måde uden at udskifte dit USB-drev. Hvis du ikke bruger et SanDisk USB-drev, skal du tjekke resten af ​​vores løsninger nedenfor.

Også, hvis du har et ekstra USB-drev, når du ser, at dit første USB-drev (det, du vil bruge) ikke genkendes i Windows 10 ISO-opsætningen, skal du tilslutte det andet. For nogle brugere hjalp dette faktisk, og det andet USB-drev udløste den første, der også kom til syne!

Løsning 1: Rengør USB-drevet ved hjælp af Diskpart

Diskpart er et værktøj, der er indbygget i Windows-operativsystemet, som hjælper brugere med at administrere diske og partitioner, der er installeret på det. Det kan hjælpe dig med at administrere, omdøbe eller formatere de drivere, du har oprettet forbindelse til din computer.

Du kan nemt bruge dette værktøj til at forberede dit USB-drev til installationen. Rengøringsprocessen er noget anderledes end den sædvanlige formatering, så vi anbefaler, at du afprøver denne metode. Du bliver dog nødt til at være yderst forsigtig, når du finder navnet og nummeret ved siden af ​​dit USB-drev!

 1. Du kan nemt åbne kommandoprompt ved blot at klikke på Start-menuen eller søgefeltet ved siden af ​​den og skrive "cmd" eller "Kommandoprompt". Højreklik på resultatet af kommandoprompten øverst, og vælg Kør som administrator.

 1. Ved dette kommandopromptvindue skal du blot skrive "diskpart" i en ny linje og klikke på Enter-tasten for at køre denne kommando.
 2. Dette ændrer kommandopromptvinduet, så du kan køre forskellige Diskpart-kommandoer. Den første, du kører, er den, der giver dig mulighed for at se den komplette liste over alle tilgængelige diskenheder. Indtast dette og sørg for at klikke på Enter bagefter:
DISKPART> listevolumen

 1. Sørg for, at du vælger dit USB-drev omhyggeligt, afhængigt af hvilket nummer der er tildelt det i listen over diskenheder. Lad os sige, at antallet er 1. Kør nu følgende kommando for at vælge dit USB-drev:
DISKPART> vælg lydstyrke 1
 1. Der skulle vises en meddelelse, der siger noget i retning af “Volumen 1 er den valgte lydstyrke”.

Bemærk: Hvis du er usikker på, hvilket drevnummer der hører til din USB-enhed, er den nemmeste måde at gøre det på at kontrollere dets størrelse i højre rude. Hvis din USB f.eks. Er 8 GB, vil du kunne se, at dens størrelse er mindst 6,5 GB.

 1. For at rense denne lydstyrke er alt, hvad du skal gøre, at indtaste kommandoen, der vises nedenfor, klikke på Enter-tasten bagefter og forblive tålmodig, indtil processen er færdig. Processen skal nu være vellykket for en ændring. Dette vil også oprette en tom primær partition og føje den til toppen, og den sidste kommando forlader kommandoprompt.
Rens Opret partition Primær udgang

Dette kan muligvis gøre tricket for dig, men det anbefales stadig at formatere dit drev ved hjælp af den sædvanlige metode i Windows, som er noget lettere at udføre ved hjælp af almindelige Windows-værktøjer. Følg nedenstående trin for at formatere dit USB-drev, du vil bruge til Windows 10 ISO-medier.

 1. Åbn din biblioteksindstilling, eller åbn en hvilken som helst mappe på din computer, og klik på denne pc-indstilling. Hvis du bruger en ældre version af Windows (Windows 7 og ældre), skal du blot åbne Denne computer fra dit skrivebord.
 2. Højreklik på det USB-flytbare drev, du vil formatere, og vælg indstillingen Format ... fra den kontekstmenu, der vises.

 1. Et lille vindue skal åbne titler Format, så sørg for at klikke på menuen under Filsystem og vælge FAT32-filsystemet, hvis det ikke allerede er valgt. Klik på Format, og vær tålmodig, før processen er færdig. Prøv at køre Windows ISO-opsætningen igen, og kontroller, om din USB-enhed nu genkendes.

Løsning 2: Opdater dine USB-drivere

Nogle gange er der problemer med oprettelsen af ​​ISO-drev og de USB-porte, du har installeret på din computer, og du bør bestemt overveje at opdatere driverne, der er relateret til dem, da konceptet med Windows 10 ISO er relativt nyt, så dine drivere skal følge med.

 1. Klik på Start-knappen, skriv Enhedshåndtering, og vælg den øverst i forslagsvinduet. Hvis du bruger en ældre version af Windows (ældre end Windows 7), skal du bruge Windows Key + R-tastekombinationen på dit tastatur, indtaste “devmgmt.msc” i dialogboksen Kør og klikke på OK.

 1. Udvid afsnittet Universal Serial Bus-controllere helt nederst i vinduet Enhedshåndtering, højreklik på poster, der begynder med Intel (R) eller i det mindste dem med ikke-generiske navne, og vælg Opdater driver-indstillingen i genvejsmenuen.

 1. Vælg Søg automatisk efter opdateret driversoftware, og vent på, at Windows søger efter en ny driver.
 2. Hvis Windows ikke finder en ny driver, kan du prøve at finde en på enhedsproducentens websted og følge deres instruktioner.

Bemærk: Hvis du bruger Windows 10 på din computer, installeres de nyeste drivere til indbyggede enheder ofte sammen med kumulative Windows-opdateringer, så sørg for at holde din computer opdateret for enhver pris. Windows Update udføres automatisk på Windows 10, men du kan se efter nye opdateringer ved at følge instruktionerne nedenfor for en ny opdatering.

 1. Brug Windows Key + I-tastekombinationen på dit tastatur for at åbne Indstillinger på din Windows-computer. Alternativt kan du søge på "Indstillinger" ved hjælp af søgefeltet på proceslinjen eller Start-menuen, eller du kan klikke på tandhjulsikonet nederst til venstre.

 1. Find og åbn afsnittet "Opdatering og sikkerhed" i appen Indstillinger.
 2. Bliv på fanen Windows Update, og klik på Check for updates under Update-status for at kontrollere, om der er en ny version af Windows tilgængelig.

 1. Hvis der er en, skal Windows fortsætte med downloadprocessen, og du bliver bedt om at genstarte din computer for at fuldføre opdateringen.

Løsning 3: Brug Rufus til at oprette et bootbart drev

Brugere har rapporteret, at efter at have undladt at oprette en USB-bootbar enhed ved hjælp af en anden metode eller løsning, har de forsøgt at bruge et simpelt værktøj kaldet Rufus. Det kan udføre den samme proces let, og du behøver ikke at forlænge processen. Det eneste, det mangler, er smukt design, men det er sandsynligvis ikke meningen alligevel.

 1. Du kan downloade Rufus fra dette websted. Rul ned mod knappen Download, og download den nyeste version. Åbn den fil, du downloadede, og du kan simpelthen åbne den uden installation.
 2. Under sektionen Enhed skal du klikke på rullemenuen og vælge din USB-enhed på listen. Denne gang skal du ikke have problemer med USB.

 1. Under partitionsskemaet og målsystemtypen skal du sørge for at vælge GPT-partitionsskemaet for UEFI og lade Filsystem-indstillingen være FAT32. Lad klyngestørrelsen være standard.
 2. Kontroller indstillingen Opret en startbar disk, og lad alternativknappen ud for Standard Windows-installation. I højre del af denne mulighed skal du klikke på diskikonet og vælge din .iso-fil, der indeholder Windows 10-installationen.

 1. Klik derefter på Start, og vent på, at processen er færdig. Når det er gjort, har du nu din USB-enhed klar til brug med Windows 10 på den!
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found