Vejledninger

Hvordan løser man 'Spectrum Cable Box not Working' for forbrugere?

Spectrum er et handelsnavn for "Charter Communications", der bruges til at markedsføre deres kabel-tv, internet, telefon og trådløse tjenester. Virksomheden har hovedkontor i Stamford, USA og tilbyder sine tjenester i mange områder i USA. For nylig er der imidlertid kommet mange rapporter, hvor brugerne ikke kan få deres kabeltjenester, og kabelboksen ikke fungerer.

I denne artikel vil vi diskutere nogle grunde, der kan være årsagen til problemet, og også levere bæredygtige løsninger til at løse det fuldstændigt. Det er vigtigt at følge trinene nøje og præcist for at undgå yderligere optrapning.

Hvad forhindrer kabelboksen i at arbejde?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte et sæt løsninger til at løse det fuldstændigt. Vi kiggede også på årsagerne til, at den blev udløst, og opførte dem som følger.

 • Korrupte startkonfigurationer:I nogle tilfælde kan de cachelagrede startkonfigurationer fra modtageren eller kabelboksen muligvis være beskadiget, hvorfor fejlen udløses. Disse konfigurationer regenereres, når de er slettet, og de kan let udskiftes.
 • Løs forbindelse:Hvis forbindelsen mellem tv'et, kabelboksen og andet yderligere installeret udstyr er løs, kan denne fejl muligvis udløses. Det er vigtigt, at ledningerne er tæt forbundet, og at der ikke opstår snavs.
 • Serviceudfald:Der er mange serviceafbrydelser, hvorved vedligeholdelse af udstyr udføres, og der udføres flere andre arbejder, der sikrer driften af ​​netværket. Under disse afbrydelser fungerer kabelboksen ikke korrekt og kan muligvis ikke vise nogen tv-kanaler.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningerne. Sørg for at implementere disse i den specifikke rækkefølge, som de leveres for at undgå konflikt.

Løsning 1: Nulstilling af modtageren

Det er vigtigt at nulstille modtageren for at slippe af med de korrupte startkonfigurationer. Dette kan gøres på mange forskellige måder, og vi vil angive alle de tre metoder til at gøre det. For det:

Nulstilling af routeren online

 1. Naviger til denne adresse på din computer.
 2. Log ind med dit Spectrum-brugernavn og din adgangskode.
 3. Klik på tjenester fanen.
 4. Vælg "TV" fanen og klik på “Oplever problemer ” mulighed ud for dit udstyrs navn.
 5. Klik på “Nulstil udstyr ” mulighed for at nulstille modtageren.
 6. Kontroller, om problemet fortsætter

Nulstilling via app

Denne metode gælder kun for brugere, der har downloadet Spectrum-applikationen på deres Android- eller iOS-mobiler.

 1. Lås din telefon op, og klik på “MinSpektrum”App.
 2. Log ind på din konto ved hjælp af din "Brugernavn" og “Adgangskode“.
 3. Klik på “Tjenester”Fanen og vælg“TV“.
 4. Klik på “Oplever problemer ” mulighed foran dit udstyr.
 5. Følge efter på skærmen bliver bedt om at nulstille til dit udstyr.
 6. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter, efter at udstyret er nulstillet.

Nulstilling manuelt

 1. Tag stikket ud din modtager fra strøm.
 2. Tryk på og holde det strøm i mindst 10 sekunder.
 3. Vent et øjeblik og udskift magten.
 4. Vent på, at modtageren starter, og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Kontakt kundesupport

Hvis du ikke står over for et bestemt problem og er forvirret over, hvorfor kabelboksen ikke fungerer, er den bedste løsning at kontakt kunden support og forhør dig om eventuelle serviceafbrydelser. Informer dem også om dit problem, og bed dem om at sende en tekniker til at se efter hardwarefejl.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found