Vejledninger

Fix: En anden installation er i gang på Windows 7, 8 og 10

Som alle andre versioner af Windows-operativsystemet kan Windows 10 ikke installere et program ved hjælp af Windows Installer, mens installationen til et andet program allerede kører. Hvis en bruger forsøger at installere et program via Windows Installer, mens en anden installation allerede kører, viser Windows en fejlmeddelelse, der lyder:

Fejl 1500. En anden installation er i gang. Du skal gennemføre installationen, før du fortsætter denne.

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, mens du prøver at installere et program, skal du blot vente på, at den allerede kørende installation er færdig eller lukker den allerede kørende installation og fortsætter med den nye. Desværre har der været rapporter om denne fejlmeddelelse, der undertiden vises, når Windows 10-brugere prøver at installere et program, selvom der ikke er nogen anden installation, der kører i baggrunden, og / eller tidligere kørende installationer allerede er færdige.

Hvis du forsøger at installere et program på en Windows 10-computer og bliver mødt med fejl 1500, selvom der ikke er andre installationer, der kører i baggrunden, er følgende nogle af de mest effektive løsninger, du kan bruge til at prøve at løse problem:

Løsning 1: Kør en SFC-scanning

At køre en SFC-scanning er den mest grundlæggende modforanstaltning til et problem såsom Fejl 1500, da det er i stand til at analysere alle systemfiler for korruption og andre problemer og reparere / erstatte eventuelle systemfiler, der kan forårsage problemer. For at køre en SFC-scanning på en Windows 10-computer skal du blot følge denne vejledning.

Løsning 2: Luk baggrundsprocesser, der kan forårsage problemet

Fejl 1500-fejlmeddelelsen kan udløses af langvarige baggrundsprocesser fra installationer, der tidligere kørte på den berørte computer. Hvis resterende baggrundsprocesser fra tidligere programinstallationer forårsager dette problem, kan du rette det ved blot at lukke de fornærmende baggrundsprocesser i Jobliste. For at gøre det skal du:

 1. Trykke Ctrl + Flytte + Esc at starte Jobliste.
 2. I Jobliste, naviger til Processer
 3. En efter en skal du finde og klikke på så mange af følgende processer, som du kan finde på listen over kørende Baggrundsprocesser for at vælge dem, og klik på Afslut opgave:

msiexec.exe

installer.exe

setup.exe

 1. Når processerne er afsluttet kraftigt, skal du lukke Jobliste.
 2. Prøv at køre den installation, der blev berørt af dette problem igen, og applikationen skal installeres korrekt på computeren denne gang.

Løsning 3: Slet eventuelle aktive installationsstatusreferencer fra registreringsdatabasen

Når en installation er i gang, tilføjes en aktiv installationsstatusreference til computerens registreringsdatabase, og denne reference fjernes, når installationen er færdig. Imidlertid kan en installation undertiden mislykkes med at fjerne den aktive installationsstatusreference fra registreringsdatabasen, og dette kan føre til, at brugeren ser Fejl 1500 næste gang de prøver at installere et program på deres computer. For at manuelt slette eventuelle aktive installationsstatusreferencer fra registreringsdatabasen skal du:

 1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb
 2. Type regedit ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte Registreringseditor.
 3. I venstre rude af Registreringseditor, naviger til følgende bibliotek:

HKEY_LOCAL_MACHINE >Software >Microsoft >Windows >installatør

 1. Klik på I gang undernøgle under installatør registreringsdatabasenøgle i venstre rude i Registreringseditor for at få indholdet vist i højre rude.
 2. I højre rude i Registreringseditor, dobbeltklik på (Standard) registerstrengværdi til modificere
 3. Slet hvad der er i strengværdien Værdidata felt, og klik på Okay.
 4. Luk Registreringseditor.

Når du er færdig, skal du prøve at køre den installation, du oplever problemet med før, og se kontrollere, om problemet er løst eller ej.

Løsning 4: Stop og genstart derefter Windows Installer-tjenesten

Da du oplever dette problem, fordi Windows Installer mener, at det forsøger at installere to programmer på din computer på samme tid i stedet for kun et, stoppe og derefter genstarte Windows Installer-tjenesten er en ret solid indsats for at slippe af med dette problem, hvis ingen af ​​de løsninger, der er anført og beskrevet ovenfor, fungerede for dig. For at anvende denne løsning på din computer skal du:

 1. Tryk på Windows-logo tast + R at åbne en Løb
 2. Type tjenester.msc ind i Løb dialog og tryk på Gå ind at starte Services Manager.
 3. Rul ned gennem listen over tjenester, find Windows Installer service og dobbeltklik på den.
 4. Klik på Hold op for at stoppe tjenesten. Alternativt kan du også åbne rullemenuen foran Starttype: og klik på og vælg handicappet - det vil have den samme effekt på lang sigt.
 5. Klik på ansøge og derefter videre Okay.
 6. Genstart din computer.
 7. Gentag, når computeren starter op trin 1-3.
 8. Hvis du klikkede på Hold op i trin 4, Klik på Start. Hvis du indstiller Windows Installer service Starttype til handicappet i trin 4, åbn rullemenuen foran Starttype: og klik på og vælg brugervejledning.
 9. Klik på ansøge og derefter videre Okay, og luk Services Manager.

Kør den installation, der viste Fejl 1500 for dig før, og se om installationen blev gennemført med succes denne gang.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found