Vejledninger

Fix: Problem med lydforbedringer

Fejlen “Windows har registreret, at lydforbedringer for følgende enhed forårsager problemer”er kendt for at ske, når dit operativsystem registrerer flere nye lydudgangsenheder. Denne adfærd opstår hovedsageligt fordi den lydforbedring, der tidligere var konfigureret, er uforenelig med den nye enhed. Dette er en velkendt fejl i de Windows 10-builds, der ikke har Fall Creator's Update.

Typisk opstår lydforbedringsproblemet, når brugere forsøger at få adgang til Lydindstillinger i Kontrolpaneleller hver gang den primære lydenhed vælges igen. Nogle brugere har dog rapporteret at få denne fejl tilfældigt eller når de justerer bestemte lydindstillinger (basforstærkning, diskantforstærkning osv.).

Hvad er lydforbedringer?

Microsoft og de fleste tredjepartsleverandører sender pakker til lydforbedringer, der er designet til at give dig den bedst mulige lyd fra din hardware. Afhængigt af din konfiguration kan du dog finde ud af, at disse lydforbedringer forårsager forskellige lyd- og lydproblemer, hvis du har mere end en lydoutputenhed. I nogle tilfælde har brugere rapporteret, at deres system ikke udsender nogen lyd, mens lydforbedringer er aktive - dette sker typisk i konfigurationer, der bruger et dedikeret lydkort.

Sådan løses problemet med lydforbedringer

Brugere støder på lydforbedringer prompt bør ikke være alt for bekymret over det, medmindre der er et underliggende problem forårsaget af denne fejlmeddelelse. De fleste lydkort (integrerede eller tilføjelsesprogrammer) har disse såkaldte “enhancement” -funktioner. Hvis dit lydkort har rige funktioner og muligheder, kan det bede dig om at deaktivere de indbyggede Windows-lydforbedringer, så det kan bruge dem, der leveres af de dedikerede lydkortdrivere. Test for eventuelle uventede effekter ved at trykke Ja ved anmodningen - du kan altid gå tilbage og genaktivere lydforbedringer fra lydindstillinger, hvis noget går galt (se Metode 4).

Men hvis du mister lyd, når“Windows har registreret, at lydforbedringer for følgende enhed forårsager problemer”fejl dukker op og klikker Ja ved prompt vil det ikke være nok.

Bemærk: Der er også en anden variant af denne fejlmeddelelse, hvor brugerne bliver bedt om at genaktivere lydforbedringer i stedet for at deaktivere dem. Dette sker typisk, når brugeren tidligere har deaktiveret lydforbedringer fra Kontrolpanel og sluttede derefter med at forbinde en lydudgangsenhed, der er konfigureret til at bruge lydforbedringer. I dette særlige tilfælde rammer Ja ved prompt vil sandsynligvis forhindre, at fejlmeddelelsen vises igen. I tilfælde af at denne prompt vises igen efter at have ramt Ja, følge efter Metode 4 for manuelt at genaktivere lydvedhæftninger.

Hvis du i øjeblikket kæmper med Problem med lydforbedring prompt, er der et par levedygtige rettelser, som brugerne med succes har brugt til at fjerne fejlmeddelelsen. Hvis du konstant bliver generet af meddelelsen, eller hvis du finder ud af, at det forårsager underliggende problemer med dit system, skal du følge nedenstående metoder for at foretage fejlfinding af problemet. Start med den første metode og arbejd dig ned, indtil du finder en levedygtig løsning til din situation.

Metode 1: Opdater til Fall Creators Update 1709 (Windows 10)

Dette særlige problem begyndte at få stor opmærksomhed det første år efter Windows 10 blev lanceret. Som det viser sig, var problemet relateret til en fejl, der automatisk deaktiverede lydforbedringer hvert 5. minut eller deromkring, hvilket kontinuerligt blev bedt om Problem med lydforbedring vindue.

Heldigvis blev denne særlige fejl adresseret af Microsoft med Fall Creators Update (build 1709). Lad os starte vores fejlfindingssøgning ved at sikre, at denne særlige fejl er rettet. Kontroller, om du har Fall Creators Update ved at åbne en Kør vindue (Windows-tast + R), skriver “Winver”Og slå Gå ind.

I Om Windows, tjek hvilken version du har i øjeblikket. Hvis din Windows-build er ældre end 1709, følg nedenstående trin for at anvende Fall Creators Update. Hvis du allerede har bygget 1709, skal du springe til Metode 2.

Åbn et Run-vindue (Windows-tast + R), skriv “kontrolopdatering”Og ramte Gå ind at åbne Windows opdatering. I Windows opdatering klik på Søg efter opdateringer og vent, indtil opdateringerne er downloadet. Du bliver bedt om at genstarte, når Fall Creators Update er klar til installation.

Når Creators-opdateringen er anvendt, og dit system genstartes, skal du bruge dit system normalt og se, om meddelelserne ikke længere vises. Hvis de stadig vises, skal du flytte til Metode 2.

Metode 2: Opdater / geninstaller lyddriveren

Det er ikke ualmindeligt, at dette problem skyldes en inkompatibilitet mellem dine lyddrivere. Dette er endnu mere sandsynligt, hvis du har flere lydudgangsenheder. Når Windows registrerer flere nye lydudgangsenheder, aktiveres det muligvis Lydforbedringer på en enhed, der ikke er kompatibel med denne funktion. Hvis det er tilfældet, bør opdatering eller geninstallation af lyddriveren kun aktivere lydforbedringer for de enheder, der er kompatible med det. Her er en hurtig guide til at gøre dette:

 1. Tryk på “Windows-tast + R”For at åbne et Run-vindue. Skriv derefter “devmgmt.msc”Og tryk på Gå ind at åbne Enhedshåndtering.

 2. I Enhedshåndtering, rul ned og udvid Styring af lyd, video og spil. Højreklik derefter på din lyddriver og vælg Opdater driver (Opdater driver software).

  Bemærk:Afhængigt af din pc-konfiguration kan du muligvis finde flere drivere under Styring af lyd, video og spil. Hvis du har et dedikeret lydkort, skal du højreklikke på den driver, der er knyttet til det. Hvis du bruger et indbygget lydkort, skal du højreklikke på den generiske lyddriver.

 3. Klik på Søg automatisk efter opdateret driversoftware og se om din lyddriver bliver opdateret. Hvis den ikke finder en nyere version, kan du også bruge WU til at søge ved at klikke på Søg efter opdaterede drivere på Windows Update.

  Bemærk: Hvis søgningen formår at identificere en nyere lyddriverversion, skal du følge vejledningen på skærmen for at anvende opdateringen. Hvis ikke, skal du fortsætte med nedenstående trin for at geninstallere lyddriveren.

 4. Vende tilbage til Styring af lyd, video og spil iEnhedshåndtering, højreklik på lyddriveren, og vælg Afinstaller enhed.

 5. Når driveren er afinstalleret, skal du genstarte din computer for at tvinge Windows til at geninstallere den manglende lyddriver. Hvis driveren ikke installeres automatisk (meget usandsynligt), skal du besøge dette link (her) og downloade den nyeste version af High Definition Audio chauffør.
 6. Installer High Definition Audio driver til dit system, og se om problemet er løst. Hvis du stadig ser de samme irriterende meddelelser, skal du gå videre til Metode 3.

Metode 3: Brug af Windows-fejlfinding

Hvis de to første metoder ikke gjorde en forskel, skal vi se, om den indbyggede Windows-fejlfinding formår at identificere problemet. For at være retfærdig har den indbyggede fejlfinding ikke det bedste omdømme, når det kommer til at løse almindelige Windows-fejl, men nogle brugere har rapporteret, at fejlfinding til Hardware og enheder var effektiv til at fjerne Lydforbedringer Problemfejl på ubestemt tid. Her er en hurtig guide til brug Windows fejlfindingHardware og enheder:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne et Run-vindue. Sæt ind "control.exe / navn Microsoft. fejlfinding”I boksen Kør og ramte Gå ind at åbne Fejlfinding.

 2. I Fejlfinding vindue, rul ned til Hardware og enheder og ramte Kør fejlfindingsværktøjet.

 3. Vent, indtil den indledende undersøgelse er afsluttet, og vælg derefter den enhed, der forårsager de irriterende meddelelser og rammer Næste. Problemet er meget almindeligt med den generiske lyddriver, så hvis du ikke ved, hvilken enhed der forårsager problemet, skal du starte med Realtek High Definition Audio og gentag derefter trinene med de andre muligheder.

 4. Hvis fejlfinderen formår at identificere et problem relateret til Lydforbedringer, bliver du bedt om at åbne dem. Klik på Ja, åbn lydforbedringer.

 5. Når du er omdirigeret til vinduet Egenskaber for højttalere, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Deaktiver alle lydeffekter og ramte Ansøge.

  Bemærk:Denne menu kan se lidt anderledes ud, afhængigt af din lydkortdriver. Din skærm vises muligvis Deaktiver lydforbedringer i stedet for Deaktiver alle lydeffekter.

 6. Når forbedringer er blevet deaktiveret, skal du vende tilbage til Windows-fejlfindingsvindue og klik på Anvend denne rettelse.

 7. Brug din pc normalt og se om problemet stadig sker. Hvis det gør det, skal du gå ned til de sidste to metoder.

Metode 4: Aktivering / deaktivering af lydforbedringer manuelt

Nogle brugere har rapporteret, at forbedringerne har været aktive (eller deaktiveret, afhængigt af fejlmeddelelsen) på trods af at de rammer Ja på i Problem med lydforbedringer vindue. Som det viser sig, er der situationer, hvor Windows ikke aktiverer / deaktiverer forbedringerne, hvis Ja der klikkes på knappen. Andre har rapporteret, at ændringen kun er midlertidig, og ændringen tilbagekaldes, når den næste Problem med lydforbedringer prompt vises.

For at løse dette særlige problem skal brugerne få adgang til Forbedringer menuen manuelt og anvende ændringen selv. Her er en hurtig guide til at gøre dette:

 1. Højreklik på lydikonet (nederst til højre) og vælg Afspilningsenheder.

 2. Højreklik på din standardafspilningsenhed, og vælg Ejendomme.

 3. Gå til fanen Forbedringer, og marker / fjern markeringen af Deaktiver alle forbedringer boks og hit ansøge for at bekræfte dine ændringer.

  Bemærk: Hvis fejlmeddelelsen drejer sig om at deaktivere lydforbedringer, skal du sørge for, at afkrydsningsfeltet er markeret. Ellers skal du sørge for, at Deaktiver alle forbedringer afkrydsningsfeltet er ikke markeret.

 4. Brug din pc normalt og se om problemet er løst. Hvis du stadig ser prompten, skal du gå ned til den endelige metode.

Metode 5: Brug Windows-gendannelsespunkt

Hvis alle ovenstående metoder er mislykkedes, kan du overveje at bruge en Systemgendannelsespunkt fra tilbage, da du ikke blev generet af detteProblem med lydforbedringerhurtig. Husk, at denne metode muligvis ikke kan anvendes, hvis gendannelsesværktøjet ikke har et gendannelsespunkt, der er gammelt nok.

Bemærk: Systemgendannelse er et gendannelsesværktøj, der giver dig mulighed for at vende visse ændringer, der blev foretaget i dit operativsystem. Tænk på det som en "fortryd" -funktion for de vigtigste dele af Windows.

Her er en hurtig guide til at foretage en systemgendannelse til et tidligere punkt:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-kommando. Type rstruiog ramte Gå ind at åbne Systemgendannelse.

 2. Hit Næste i det første vindue, og marker derefter afkrydsningsfeltet ud for Vis flere gendannelsespunkter. Vælg et gendannelsespunkt, inden du første gang begyndte at opleveProblem med lydforbedringerbeder. Klik derefter på Næste knappen for at gå videre.

 3. Hit Afslutog klik derefter på Javed næste prompt for at starte gendannelsesprocessen. Når gendannelsen er afsluttet, genstarter din pc automatisk. Når dit operativsystem er gendannet til en tidligere version, skal du se, om problemet er løst.

Hvis gendannelse til et tidligere systemgendannelsespunkt ikke løste dit problem (eller du ikke havde nogen gendannelsespunkter at vælge imellem), er den eneste anden potentielle løsning på dette tidspunkt at udføre en ren Windows-installation.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found