Vejledninger

Sådan fjernes arkiveringen af ​​meddelelser på Facebook

Hjem/Lære/ Sådan fjernes arkiveringen af ​​meddelelser på Facebook

Sådan fjernes arkiveringen af ​​meddelelser på Facebook

Af Habiba Rehman 5. marts 2020 2 minutter læst

Alle er en Facebook-bruger, og hvis du har en Facebook-konto, er der store chancer for, at du har Facebook Messenger installeret på din telefon. Facebook-brugere bruger også Facebook Messenger fra hjemmesiden. Og fordi så mange mennesker kan sende dig en besked på din Facebook-konto, inklusive venner, familie og fremmede, arkiverer du ofte nogle af dine beskeder, som du føler ikke er så vigtige, eller som ikke behøver at blive vist øverst på din messenger-skærm. .

Hvorfor arkiverer folk beskeder?

Efter min mening, når nogen ønsker, at en samtale ikke skal være let tilgængelig, er det når de arkiverer en samtale. For eksempel, hvis du ikke vil have dine venner til at vide, hvem du sendte en besked til, kan du arkivere samtalen i stedet for at slette den. Mens sletning er en mulighed for dig, men det vil slette hele samtalen med den person, og jeg tror ikke, at nogle mennesker gerne vil slette deres historie om en bestemt samtale.

Sådan arkiveres en samtale på Facebook Messenger

Arkivering af en samtale er lige så let som at arkivere en samtale på Facebook Messenger. Metoden for begge disse er imidlertid meget forskellig fra hinanden. For at arkivere en samtale på Facebook Messenger skal du følge trinene som nævnt nedenfor.

  1. Åbn samtalen på din Facebook Messenger, som du vil arkivere.
  2. Se på panelet i højre side af samtalen. Det er her, du vil se navnet på personen, da de var online, og andre indstillinger, såsom søg i en samtale, tilføj et kaldenavn til dem eller skift farve til samtalen. Nu hvor deres navn er skrevet på højre side, vil du bemærke fanen Indstillinger, der ligner et hjul (se på billedet nedenfor for at vide, hvilket ikon jeg taler om). Når du klikker på dette ikon, vises en rulleliste med valgmuligheder på skærmen, hvor du kan se fanen til 'arkiv'. For at arkivere denne specifikke samtale skal du klikke på denne fane. Når du klikker på denne fane, forsvinder hele denne samtale fra skærmen og vil ikke være synlig i panelet til venstre, hvor du kan se alle dine samtaler med andre venner på din Facebook.
  3. Nu, hvis du på et hvilket som helst tidspunkt i fremtiden vil have adgang til denne samtale og læse den, vil du se efter personens navn ved at skrive deres navn i det rum, der er angivet til 'søgemessenger', der vises i venstre sidepanel på Facebook Messenger som vist i det første billede af denne artikel.

Sådan fjernes arkivering af en samtale

Der er ingen fane og ingen indstilling på Facebook Messenger eller på Facebook til at arkivere en samtale. Hvis du vil fjerne arkivering af en samtale på Facebook Messenger, skal du kigge efter personen i 'søgemessenger' -linjen, som den vises i venstre sidepanel på det første billede, der er delt ovenfor. Klik på navnet eller samtalen med den person, hvis samtale du har arkiveret, og send vedkommende en besked. Det kunne være en simpel 'hej' eller endda en tom besked. Dette fjerner automatisk denne samtale fra den arkiverede liste over samtaler og vil nu være synlig på din hovedskærm til Facebook Messenger.