Vejledninger

Fix: Kontobegrænsninger forhindrer denne bruger i at logge på

Fejlmeddelelsen 'Kontobegrænsninger forhindrer denne bruger i at logge ind'Afsløres, når en bruger ikke er i stand til at oprette en Remote Desktop-forbindelse til et målsystem ved hjælp af Windows Server 2012 eller derover. Denne fejl kan skyldes din Windows-gruppepolitik, som forhindrer den i at overføre legitimationsoplysninger til det eksterne system. Tværtimod antager mange mennesker, at problemet ofte skyldes udløbne adgangskoder eller tomme adgangskoder, som nogle gange kan være tilfældet, men hvis det ikke er tilfældet, er mange tilbage uden nogen anelse.

Forbindelser til fjernskrivebord bruges i vid udstrækning af sikkerhedsadministratorer eller andre parter, og brugen af ​​den er gradvist steget. Der kan således forventes fejl, da hver applikation derude indeholder fejl, der bare skal afsløres. Ikke desto mindre kan du nemt isolere dit problem ved at implementere nedenstående løsninger.

Hvad forårsager fejlmeddelelsen 'Kontobegrænsninger forhindrer denne bruger i at logge på'?

Denne fejlmeddelelse kan være forårsaget i forskellige scenarier, men følgende ting synes ofte at være årsagen -

 • Windows-gruppepolitik: Windows-politikker er ansvarlige for nogle af de handlinger, dit system udfører. Fejlmeddelelsen skyldes undertiden en bestemt Windows-gruppepolitik, der stopper Remote Desktop Client til at eksponere loginoplysninger for den eksterne vært. Deaktivering af politikken ser ud til at løse problemet.
 • Ingen adgangskode: I nogle tilfælde kan fejlmeddelelsen også opstå, hvis den brugerkonto, du bruger til at oprette en fjernforbindelse, ikke har en adgangskode. I et sådant tilfælde skal du enten angive en adgangskode eller bare deaktivere denne politik også.

Nu hvor du er opmærksom på de mulige årsager til fejlmeddelelsen, kan du isolere dit problem ved hjælp af nedenstående løsninger.

Løsning 1: Deaktivering af Windows-gruppepolitik

Som vi har nævnt ovenfor, er der en sikkerhedspolitik, der forhindrer RD-klient i at udsætte de leverede legitimationsoplysninger. Denne politik ser imidlertid ud til at forårsage den nævnte fejlmeddelelse i nogle scenarier. For at slippe af med fejlmeddelelsen og være i stand til at oprette en forbindelse skal du deaktivere den. Sådan gør du:

 1. Trykke Windows-nøgle + R at åbne Løb dialog boks.
 2. Indtaste 'gpedit.msc'I søgefeltet, og tryk derefter på Enter.
 3. Når Windows Lokal redaktør for gruppepolitik åbner, naviger til følgende bibliotek:
  Computerkonfiguration> Administrative skabeloner> System> Legitimationsdelegation
 4. Find der på højre sideBegræns delegering af legitimationsoplysninger til fjernservernePolitik.
 5. Dobbeltklik på den for at redigere den. Indstil det til handicappet, klik ansøge og derefter ramt Okay.
 6. Se om det løser problemet.

Løsning 2: Opsætning af en adgangskode

Fejlmeddelelsen kan også vises, hvis den brugerkonto, du bruger, ikke har angivet et kodeord. Derfor skal du oprette en adgangskode for at løse problemet, og derefter se om det løser problemet. Hvis det sker, skal du indtaste en adgangskode hver gang du vil logge på. Men hvis du ønsker det, kan du undgå dette ved blot at deaktivere en Windows-gruppepolitik. Sådan gør du:

 1. Åbn Lokal redaktør for gruppepolitik som vist ovenfor.
 2. Når du har åbnet det, skal du gå til følgende placering:
  Computerkonfiguration> Windows-indstillinger> Sikkerhedsindstillinger> Lokale politikker> Sikkerhedsindstillinger
 3. På højre side skal du finde 'Konti: Begræns lokal kontos brug af blanke adgangskoder til kun at logge påPolitik.
 4. Dobbeltklik for at redigere det, og indstil det derefter til handicappet.
 5. Klik på Anvend, og tryk derefter på OK.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found