Vejledninger

YouTube-fejl: Der er ikke angivet et navn til denne konto (rettelse)

Det "Der er ikke angivet et navn til denne konto. Prøv igen, når et navn er indstillet.”-Meddelelsen vises på Youtube, når du prøver at få adgang til din egen konto, og klik på“ Min kanal ”. Som fejlmeddelelsen antyder, opstår problemet, hvis du ikke korrekt har konfigureret et navn til din Google-konto.

Du har brug for en Google-konto for at få adgang til de fleste Googe-relaterede tjenester, og denne konto skal konfigureres korrekt, så visse oplysninger automatisk udtrækkes fra din konto, når du prøver at få adgang til en tjeneste. Youtube udtrækker også navnet på kontoen fra e-mailen, og hvis den ikke er konfigureret korrekt, vil der opstå fejlen.

Føj navn til din Google-konto

Hvis du har brugt din Google-konto i et stykke tid, er det muligt, at du tilmeldte dig et par år tilbage, da Googles servicevilkår tidligere var forskellige, kunne du have sprunget over den del, hvor du indtaster dit navn og pga. opdateringen med hensyn til service, oplever du nu denne fejl, mens du åbner din kanal. Der er to layout til Google-kontoen, og vi konfigurerer navnet på dem begge. Følg den metode, der passer til dit layout.

1. Føj navn til første layout

Dette layout ser ud til at være gammelt, men det kan stadig være aktivt på nogle enheder, derfor tilføjer vi et navn til vores Google-konto efter dette layout. For det:

 1. Åbn din browser, og naviger til dette link.
 2. Rul ned og klik på “Kontoindstillinger” mulighed.
 3. Vælg den i den venstre rude “Dine personlige oplysninger” indstilling under "Personlig information& Privatliv" indstilling.
 4. Klik på "Navn" valgmulighed, der vises i det næste vindue.
 5. Klik på "Redigere" symbol og indtast "Fornavn" og "Efternavn".
 6. Vælg "Færdig" mulighed og gå tilbage til din Youtube-kanal.
 7. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

2. Føj navn til andet layout

Dette er en mere opdateret form af layoutet og findes på de fleste nye enheder. Du kan tilføje et navn til din Google-konto ved hjælp af følgende metode.

 1. Åbn din browser og klik på dette link.
 2. Vælg "Personlig information" i venstre fane.
 3. Vælg “>” symbol ved siden af "Navn" i det næste vindue.
 4. Klik på "Redigere" symbol.
 5. Tilføj din "Fornavn" og "Efternavn" felterne og klik på "Færdig" knap.
 6. Naviger tilbage til din Youtube-kanal, og kontroller, om problemet fortsætter.

Bemærk:Dette problem kan også forekomme for nogle brugere, hvis Youtube oplever en fejl, der forhindrer det i at være i stand til at udtrække de relevante oplysninger fra din konto. Hvis dette ikke løser din fejl, skal du kontakte youtube kundesupport.

Mærker YouTube
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found