Vejledninger

Sådan repareres Youtube-frysning på Chrome og Edge

Videoer på Youtube er berygtede for deres konstante frysning og fejl, især hvis du prøver at afspille en HD-video på en low-end computer. Dette problem opstår for mange brugere uafhængigt af deres opsætning eller den browser, de bruger, og problemet er noget, der var ret stort blandt de brugere, der opfordrede browserudviklerne til at løse dette problem.

Løsningen på dette problem er muligvis ikke altid åbenbar, men du bør bestemt prøve forskellige metoder, før du kommer til en konklusion. De leverede løsninger skal fungere for de fleste mennesker og for de fleste browsere og sørg for, at du ikke springer noget over.

Løsning 1: Opdater din grafikdriver

Opdatering af grafikdrivere ser ud til at have løst problemet for de fleste brugere, da visse versioner af grafikkortdrivere var noget uforenelige med nye funktioner på Youtube. Bortset fra dette kan opdatering af grafikdriveren løse nogle af de problemer, du aldrig engang vidste, du havde, så det kan kun være et positivt aspekt.

Følg nedenstående trin for at opdatere din grafikdriver:

 1. Klik på Start, og skriv Kør. Vælg Kør. En dialogboks Kør vises.
 2. Skriv “devmgmt.msc” i dialogboksen Kør, og klik på knappen OK. Dette er for at åbne vinduet Enhedshåndtering.

 1. Find din grafikkortdriver ved at tjekke under afsnittet Displayadaptere. Klik på pilen til venstre for dette afsnit for at se listen over drivere til skærmadapter.
 2. Højreklik på adapteren på dit grafikkort, og vælg indstillingen Opdater driver i genvejsmenuen. Hvis du bruger et integreret grafikkort, vil der sandsynligvis kun være et element på listen. Hvis du bruger et eksternt grafikkort, kan du kun opdatere dette.

 1. Klik på Søg automatisk efter opdateret driversoftware. Derefter søger Windows og installerer den nye driver til dig.
 2. Genstart din pc, så ændringen træder i kraft.

Bemærk: Du kan også besøge producentens side, der oprettede dit grafikkort og downloade den nyeste driver fra deres side. De yder normalt hjælp, når det kommer til at vælge den rigtige driver til dit system.

Løsning 2: Log ind og ud af din Google-konto

Dette er en særlig underlig løsning, men brugerne har rapporteret, at blot at logge ind og ud af deres Google-konto løste problemet helt for dem. Din Google-konto er tilknyttet Youtube, så du kan oprette en playliste og modtage en personlig hub.

 1. Klik på YouTube-logoet på ethvert YouTube-websted for at åbne YouTube-hjemmesiden.
 2. Klik på pilen ud for navnet på din konto i højre sektion på sidens navigationslinje.

 1. Klik på "Log ud" i panelet Indstillinger for at logge ud af YouTube.

Løsning 3: Gendan til den gamle version af Youtube

Det nye design af Youtube-webstedet har forårsaget stabilitets- og ydeevneproblemer for mange af sine brugere, og det må sandsynligvis håndtere det faktum, at den nye version ikke er godt optimeret til low-end computere eller for brugere, der ønsker at køre videoer parallelt med en anden ressource tung opgave.

Du kan dog gendanne den gamle version af YouTube ganske let, hvis du følger nedenstående instruktioner:

 1. Åbn YouTube-startsiden ved at klikke på adresselinjen i din browser og skrive "youtube.com".

 1. Find ikonet for profilbillede øverst til højre i vinduerne, og klik på pilen, der peger nedad.
 2. Find indstillingen Gendan gammel Youtube fra rullemenuen. Besvar Googles spørgeskema om årsagen til, at du skifter til den gamle version af webstedet, og kontroller, om Youtube stadig fryser.

Løsning 4: Deaktiver nogle uønskede plugins og udvidelser

Visse plugins og udvidelser er kendt for at mindske ydeevnen for nogen af ​​de browsere, du muligvis har brugt. Deres plugins er ofte uønskede og uønskede og blev sandsynligvis installeret ved en fejltagelse eller adware. Deaktiver også alle adblockere, du måtte have på din computer. Følg nedenstående trin for at slippe af med det.

Microsoft Edge:

 1. Åbn browseren, og klik på de tre vandrette prikker øverst til højre i browseren. Dette åbner rullemenuen.
 2. Klik på udvidelser og fjern alt, hvad du finder mistænkeligt, især hvis de blev tilføjet for nylig. Du kan også deaktivere hver enkelt, kontrollere om problemet er løst og genaktivere dem en efter en for at se, hvilken der forårsagede problemerne.

Google Chrome:

 1. Åbn Google Chrome, og indsæt følgende link i adresselinjen øverst i browservinduet:
krom: // udvidelser /
 1. Find noget mistænkeligt, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Aktiver, eller klik på papirkurvikonet til højre. Du kan også deaktivere hver enkelt, kontrollere om problemet er løst og genaktivere dem en efter en for at se, hvilken der forårsagede problemerne.

Hvis du stadig ønsker at bruge en adblocker, kan du prøve Stands Fair Adblocker, fordi det angiveligt ikke udløser noget problem med Youtube.

Løsning 5: Sluk for hardwareacceleration

Deaktivering af hardwareacceleration i din browser er bestemt den mest anbefalede løsning til dette særlige problem, og det er bestemt ikke tilfældigt. Masser af brugere var i stand til at løse dette problem, efter at de deaktiverede hardwareacceleration, så sørg for at prøve denne.

 1. Åbn Google Chrome-browseren fra din pc.
 2. Åbn browseren, og klik på de tre vandrette prikker øverst til højre i browseren. Det siger Tilpas og kontroller Google Chrome, når du svæver over det. Dette åbner rullemenuen.

 1. Klik på indstillingsmuligheden nær bunden af ​​rullemenuen.
 2. Rul til bunden af ​​denne side, og klik på indstillingen Vis avancerede indstillinger.
 3. Rul ned til bunden af ​​den nye side igen, og fjern derefter markeringen i afkrydsningsfeltet til venstre for Brug hardwareacceleration, når den er tilgængelig, for at fjerne markeringen og deaktivere denne mulighed fra Google Chrome.

Løsning 6: Opdater din computers drivere

Opdatering af drivere er en vigtig vane alene, men det er også vigtigt at gøre det for overhovedet at forhindre problemer som denne. Når du er vant til at holde dine chauffører opdateret, lærer du at kontrollere regelmæssigt og ofte.

Heldigvis kan du simpelthen opdatere alle dine drivere, som kan være forældede, og det vil helt sikkert løse dit problem, hvis det er driverrelateret.

 1. Klik på Start, og skriv Kør. Vælg Kør, der vises en dialogboks Kør.
 2. Type “Devmgmt.msc” i feltet Kør, og klik på OK-knappen. Dette er for at åbne vinduet Enhedshåndtering.

 1. Find nogle af de enheder, der muligvis har brug for en ny driver. Din bedste chance er at opdatere så mange enheder som muligt, da du ikke ved, hvilken der forårsagede problemet.
 2. Højreklik på enheden, og vælg indstillingen Opdater driver fra genvejsmenuen.

 1. Klik på Søg automatisk efter opdateret driversoftware. Derefter søger Windows og installerer den nye driver til dig.
 2. Genstart din pc, før ændringen træder i kraft.

Løsning 7: Forøg diskens cache-størrelse

I nogle tilfælde løber browseren muligvis tør for cache-plads, hvorfor den muligvis ikke kan cache flere filer. Derfor øger vi Disk Cache-størrelsen i dette trin. For det:

 1. Naviger til den primære installationsmappe i den browser, som du står over for problemet med.
 2. Højreklik på den primære eksekverbare fil i mappen, og vælg "Send til" og så “Desktop (Opret genvej)”.
 3. Dette opretter en genvej til browseren på skrivebordet.
 4. Højreklik på denne genvej, og vælg "Ejendomme" mulighed.
 5. I "mål" indstilling, indsæt følgende linje i slutningen af ​​den allerede skrevne med mellemrum.
  –Disk-cache-størrelse = 1073741824
 6. Klik på "Anvend" for at gemme dine ændringer og køre browseren.
 7. Kontroller, om problemet fortsætter.

Løsning 8: Udfør systemgendannelse

I nogle tilfælde kan fejlen skyldes en fejl i operativsystemet. Derfor anbefales det at bruge et systemgendannelsespunkt til at gendanne Windows til en tidligere dato, hvor problemet ikke eksisterede. Dette skal slippe af med fryseproblemet med næsten alle browsere, og du skal kunne afspille dine Youtube-videoer normalt.

Løsning 9: Brug af løsninger

Åben genstart af grafikdriveren løser tilsyneladende problemet, men de fleste brugere rapporterer, at det kun gør det i en kort periode. Dette løser imidlertid problemet, og mange brugere er i stand til at få Youtube-funktionalitet tilbage. Derfor, for at genstarte grafikdriveren:

 1. Trykke “Ctrl” + "Flytte" + “Windows Tast ”+ “B” taster samtidigt, og det genstarter driveren.
 2. Sørg for, at Youtube-videoen er sat på pause, før du afslutter fuld skærm, fordi det i nogle tilfælde kan få den til at glide ud.
 3. En anden løsning er at sætte computeren i dvale, når dette sker, og vække den igen. Dette har angiveligt løst problemet for nogle mennesker.

Løsning 10: Geninstaller Chrome

I visse situationer er du muligvis faktisk nødt til at geninstallere Chrome for at løse dette problem, fordi det kun ser ud til at forsvinde, hvis installationen behandles igen. For at gøre det:

 1. Trykke “Windows” + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste "Styring" og tryk på "Gå ind".
 3. Klik på “Afinstaller et program" mulighed.
 4. Højreklik på “Google Chrome” og vælg “Afinstaller”.
 5. Følg vejledningen på skærmen for at afinstallere Chrome.
 6. Download Chrome herfra og kør den eksekverbare for at installere den.
 7. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter

Bemærk:Du kan gøre dette for enhver browser, men du bliver nødt til at søge efter deres respektive downloadlink.

Nogle almindelige er anført nedenfor.

Firefox

Opera

Safari

Løsning 11: Deaktivering af Ethernet-driver

I nogle tilfælde forsvinder fejlmeddelelsen, hvis Ethernet-driveren er deaktiveret af brugeren. Derfor vil vi i dette trin bruge netværkskontrolpanelet til at deaktivere Ethernet-driveren. For det:

 1. Trykke "Windows" + “R” for at åbne Kør-prompten.
 2. Indtaste “Ncpa.cpl” og tryk på "Gå ind".
 3. Højreklik på“Ethernet-driver” og vælg "Deaktiver".
 4. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found