Vejledninger

Fix: Enheden bruges af en anden applikation (HDMI)

HDMI står for High-Definition Multimedia Interface. Du kan få en ret god idé om, hvad HDMI bruges til bare fra navnet på den. En HDMI bruges til at forbinde multimediegrænseflader. Folk bruger generelt HDMI-kabler til at forbinde tv til deres computere. HDMI-kabler kan også bruges til at forbinde andre enheder, men du forstår pointen. Det giver en meget praktisk måde at se dine medier på andre store skærme eller enheder. Men du står muligvis over for spørgsmålet om "ingen lyd", mens du tilslutter HDMI-kablet. Du kan muligvis også se en fejlmeddelelse, der siger

”Enheden bruges af en anden applikation. Luk alle enheder, der afspiller lyd til denne enhed, og prøv derefter igen ”

Dette problem kan skyldes et par ting. Den første ting er en defekt driver. Faktisk blev mange sager løst ved at rulle tilbage til en tidligere driver. I andre tilfælde løste problemet også ved at opdatere driverne. En anden grund kan simpelthen være den, der præsenteres i fejlmeddelelsen, dvs. forårsaget af en anden applikation, der bruger lydenheden.

Men uanset hvad der forårsager dette problem, kan det løses inden for få minutter. Der er et par ting, der kan gøres for at rette op på dette problem. Følg blot metoderne nedenfor.

Tip

Før du gør noget andet, kan du bruge den indbyggede fejlfinding, som Microsoft leverer. Det løser måske problemet. Det tager ikke meget tid, så der er ingen skade ved at prøve. Her er trinene til fejlfinding af dit lydproblem

 • Holde Windows-nøgle og tryk på R
 • Type styring.exe / navn Microsoft. fejlfinding og tryk på Gå ind
 • Klik på Hardware og lyd
 • Klik på Afspiller lyd
 • Klik på Næste
 • Vent på, at den scanner. Det beder dig om at vælge den enhed, der forårsager problemet. Så vælg den, der har brug for fejlfinding, og klik Næste
 • Følg nu eventuelle yderligere instruktioner på skærmen. Hvis der er nogen indstillinger, der kan ændres, vil fejlfindingsprogrammet angive disse indstillinger.

Metode 1: Tillad, at applikationer tager eksklusiv kontrol

Hvis du ser denne fejlmeddelelse, er den første ting, du skal gøre, at gøre, hvad fejlmeddelelsen fortæller dig. Fejlmeddelelsen fortæller dig tydeligt, at enheden bruges af en anden applikation. Så hvis du lukker andre applikationer, der muligvis bruger lyd, og slukker for indstillingen, der gør det muligt for andre applikationer at tage kontrol over din enhed, skal det løse problemet. Og det løser faktisk problemet for mange brugere.

Først skal du se på de applikationer, der bruger lydenheden. Dernæst skal du lukke disse applikationer. Endelig skal du slukke for indstillingen, der giver andre applikationer mulighed for at tage kontrol over enheden. Så her er trinene til at udføre alle disse opgaver

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type sndvol og tryk på Gå ind

 1. Dette viser dig de applikationer, der bruger lydenheden. Du skal lukke disse applikationer. Bemærk: Hvis du ikke kan se nogen enheder her, skal du springe dette trin over og gå til næste trin. Trykke CTRL, FLYTTE og Esc samtidigt (CTRL + SKIFT + ESC) for at åbne task manager. Vælg nu de applikationer, der bruger lydenheden, og klik på Afslut opgave. Gentag dette slutopgavetrin for alle de applikationer, der brugte lydenheden

 1. Højreklik på højttalerikonet i nederste højre hjørne, og vælg Afspilningsenheder

 1. Vælg lydenhed, højreklik og vælg Bemærk: På skærmbilledet vælger jeg min standardlydenhed. Du skal vælge den enhed, der ikke har noget lydproblem.

 1. Klik på Fremskreden fanen
 2. Fjern markeringen den mulighed, der siger Tillad, at applikationer tager eksklusiv kontrol over denne enhed.

 1. Klik på Okay
 2. Genstart dit system

Kontroller nu, om problemet er løst eller ej.

Metode 2: Genstart lydtjenesten

Nogle gange løser problemet bare for dig ved blot at genstarte Windows lydtjeneste.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type services.msc og tryk på Gå ind

 1. Find og dobbeltklik Windows Audio

 1. Klik på Hold op i tjenesten Status sektion

 1. Vent lidt. Klik på Start når tjenesten er stoppet.

 1. Klik på Okay

Kontroller nu, om problemet er løst eller ej.

Metode 3: Rul tilbage drivere

Hvis du for nylig har installeret en opdateret lyddriver, kan det være synderen bag dette. Det er ikke ualmindeligt, at en nyudgivet driver har en fejl eller kompatibilitetsproblem, der får enheden til at opføre sig forkert. Så at rulle tilbage til den tidligere version vil løse problemet.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type devmgmt.msc og tryk på Gå ind

 1. Dobbeltklik Lyd-, video- og spilcontroller
 2. Find og dobbeltklik på din lydenhed.Bemærk: Hvis du ser en AMD High Definition-lydenhed, skal du vælge den. Dette skyldes, at det har vidst at forårsage nogle problemer. Men hvis du ikke har nogen AMD High Definition-lydenhed, skal du vælge den, der var problematisk.
 3. Klik på Chauffør fanen
 4. Klik på Rul tilbage driver ... og følg instruktionerne på skærmen. Bemærk: Hvis Roll Back Driver ... -knappen er nedtonet, betyder det, at du ikke kan gå tilbage til den tidligere version.

Hvis du vender tilbage til den tidligere version, skal du genstarte computeren, når processen er færdig, og kontrollere, om problemet er løst eller ej.

Metode 4: Afinstaller Windows Update

Bemærk: Du skal følge dette trin, hvis du har mistanke om, at problemet skyldes en Windows-opdatering. Hvis du ikke har opdateret din Windows i nogen tid, og problemet lige startede, er der ingen mening i at afinstallere opdateringerne. Spring denne metode over.

Mange gange bliver dine drivere opdateret via en Windows Update, eller en Windows Update kan forårsage dette problem. Hvis du for nylig har installeret en Windows Update, er der stor chance for, at problemet løses ved at afinstallere den specifikke Windows Update. Den opdatering, vi leder efter, er Windows-opdateringen KB2962407. Hvis du har det, skal du afinstallere denne Windows-opdatering, og alt skal være i orden. Hvis dette ikke er en opdatering, du for nylig har installeret, er det ikke en dårlig idé at afinstallere dem, du lige har installeret, hvis du prøver at foretage fejlfinding af problemet.

Bemærk: Husk, at vi ikke anbefaler at afinstallere Windows-opdateringer eller ikke opdatere din Windows af denne grund. Hvis afinstallationen af ​​opdateringen løser problemet, skal du vente på den næste opdatering. Microsoft gør et godt stykke arbejde med løbende at frigive opdateringer. Så forhåbentlig løses problemet i de næste par opdateringer.

Følg nedenstående trin for at afinstallere de installerede opdateringer

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type appwiz.cpl og tryk på Gå ind

 1. Klik på Se installerede opdateringer fra øverste venstre hjørne af vinduet

 1. Find de opdateringer, du for nylig har installeret. Hvis du ser en Windows opdatering KB2962407 afinstaller det derefter. Ellers skal du afinstallere de opdateringer, du for nylig har installeret. Vælgopdatering og klik Afinstaller.

Når du er færdig, skal du genstarte dit system og kontrollere, om problemet er løst.

Metode 5: Installer Windows Native Audio Drivers

Hvis problemet stadig er der, er det tid til at skifte til Windows egne lyddrivere. Det gode ved Windows er, at det kommer med dets oprindelige drivere. Og for det meste fungerer de ret godt, hovedsageligt fordi de er de mest kompatible. Hvis intet andet fungerer, er det ikke en dårlig ting at skifte til Windows native audio-drivere.

 1. Holde Windows-nøgle og tryk på R
 2. Type devmgmt.msc og tryk på Gå ind

 1. Dobbeltklik Lyd-, video- og spilcontroller
 2. Find og højreklik på din lydenhedsdriver
 3. Vælg Opdater driversoftware ...

 1. Vælg Gennemse min computer for driversoftware

 1. Klik på Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computer

 1. Det viser dig en liste over tilgængelige drivere. Vælg High Definition-lydenhed
 2. Klik på Næste

 1. Bekræft eventuelle yderligere meddelelser

Når du er færdig, skal du genstarte din computer og kontrollere, om problemet er løst eller ej. Dette bør bestemt løse problemet, hvis intet andet fungerede.

Bemærk: Hvis du vil gå tilbage til dine lydenhedsdrivere, skal du blot følge trin 1-7. På trin 8 skal du vælge dine lydenhedsdrivere og klikke på Næste. Så simpelt er det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found