Vejledninger

Sådan løses HTTP-fejl 429 på YouTube?

YouTube er en af ​​de mest populære platforme til videostreaming. Det er hovedsageligt populært på grund af dets hurtige hastigheder og brugervenlige grænseflade og kan prale af en brugerbase på mere end en milliard mennesker. Der er altid opdateringer til applikationen, og serverne modtager også lejlighedsvis. Mange problemer opstår under vedligeholdelsespauserne, hvor brugerbasen midlertidigt skubbes ud til sikkerhedskopieringsservere.

For nylig har der været mange rapporter om en ”HTTP-fejl 429: For mange anmodninger”Fejl under forsøg på at få adgang til YouTube eller under forsøg på at få adgang til Youtube's Analytics. I denne artikel vil vi diskutere nogle af årsagerne til, at dette problem udløses, og vi leverer også bæredygtige løsninger til at løse dem fuldstændigt. Sørg for at følge trinene korrekt og præcist for at undgå konflikt.

Hvad forårsager "HTTP-fejl 429" på YouTube?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte et sæt løsninger, der løste problemet for de fleste af vores brugere. Vi undersøgte også årsagerne til, at dette problem udløses, og anførte dem som følger.

 • Anmodningsgrænse: Der er visse sikkerhedsprotokoller installeret på servere, som begrænser antallet af anmodninger, som en bruger kan stille til serveren. Hvis antallet af anmodninger fra brugeren er mere end grænsen, er brugeren enten forbudt midlertidigt eller permanent. Dette forbud implementeres på brugerens IP-adresse. Mens nogle websteder beder brugeren om at indtaste en "captcha" for at komme forbi forbuddet, forbyder andre bare IP-adressen i en begrænset periode.
 • ISP-forbud: Der er visse internetudbydere, der muligvis er blevet forbudt af YouTube, og deres IP-adresser er muligvis blevet sortlistet. Der var rapporter om, at OVH (et cloud computing-firma) havde nogle af deres IPV6- og IPV4-adresser sortlistet af YouTube.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningerne. Sørg for at implementere disse i den specifikke rækkefølge, som de leveres for at undgå konflikt.

Løsning 1: PowerCycling Internet Router

Hvis YouTube har implementeret et IP-forbud mod din forbindelse, er det muligt, at dette forbud kan ophæves ved at ændre din IP-adresse. De fleste internetudbydere giver brugerne en IPV4-adresse, som ændres, hver gang internetrouteren nulstilles. Derfor vil vi i dette trin fuldstændigt strømcykle vores internetrouter. For det:

 1. Prop ud af strømmen til internetrouteren direkte fra stikkontakten.
 2. Tryk og hold "Strøm”-Knappen på routeren i 30 sekunder.
 3. Prop strømmen tilbage i routeren, og tryk på tænd / sluk-knappen.
 4. Vente for at få internetadgang, og kontroller, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Ændring af VPS-protokol

Hvis du bruger OVH eller anden VPS, der er blokeret af YouTube, anbefales det at du prøver at kontakte internetudbyderen og tjekke med dem for at sikre, at de ikke er blevet blokeret af Youtube. Hvis internetudbyderen eller din IP-adresse er blevet blokeret, skal du bede virksomheden om at lave om det IP Adresse. Sørg også for, at du har oprettet en stabil forbindelse med internettet, inden du prøver at indlæse YouTube.

Løsning 3: Tvinger IPV4-brug

Hvis du bruger kommandolinjen “YouTube-DL” på dit operativsystem, kan du udføre en kommando for at tvinge YouTubeto til at bruge IPV4 i stedet for IPV6. For at gøre det:

 1. Åbn YouTube-dl kommandolinje på din computer.
 2. Indtast følgende kommando, og tryk på “Gå ind“.
  youtube-dl -4
 3. Det "-4”Beder applikationen om at tvinge forbindelser over IPV4.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found