Vejledninger

Fix: Kunne ikke indlæse Hardware Monitor Driver

Fejlen "Kunne ikke indlæse hardwaremonitordriver" opstår normalt, når du indsætter et DVD-drev og prøver at installere drivere fra det. Disse DVD-cd'er er for det meste ledsaget af bundkort og skærme for at hjælpe brugeren med let installation af de nødvendige drivere.

Løsningen til denne fejlmeddelelse involverer normalt installation af drivere manuelt fra producentens websted eller installation af en ren version af Windows. Sidstnævnte er lidt kedelig, så vi sætter det som vores sidste udvej.

Sådan rettes Mislykkedes at indlæse hardwaremonitordriver

Fejlen 'Kunne ikke indlæse hardwaremonitordriver' opstår normalt på MSI-bundkort. Den fulde fejlmeddelelse ligner 'Kunne ikke indlæse hardwaremonitordriver: Dette program skal køre som administrator'. Som nævnt tidligere er denne fejl normalt forbundet med DVD'en på din computer. Denne guide er skrevet med det formål at løse alle de nævnte problemer med det mindste besvær.

Løsning 1: Deaktivering af håndhævelse af førersignatur

Håndhævelse af førersignatur er en beskyttelse for din computer mod at installere ødelagte, dårligt skrevne eller ondsindede drivere, som kan forårsage uoverensstemmelser i dit system og forårsage forskellige fejl. Det er muligt, at de drivere, du prøver at installere ved hjælp af DVD'en, er blokeret af dette modul, deraf problemet. Vi kan prøve at deaktivere det og se om dette løser det aktuelle problem.

  1. Tryk på Windows + S, skriv “kommandoprompt”I dialogboksen skal du højreklikke på applikationen og vælge“Kør som administrator”.
  2. Når du er i forhøjet kommandoprompt, skal du udføre følgende kommando:
bcdedit.exe / indstil nointegritychecks til

  1. Dette vil deaktivere integritetskontrol og lade dig installere enhver driver. Hvis du vil aktivere integritetskontrollen igen, skal du indtaste følgende kommando i den forhøjede kommandoprompt.
bcdedit.exe / sæt nointegritychecks fra

Løsning 2: Installation af drivere manuelt

Hvis deaktivering af driverhåndhævelse ikke virker, kan du prøve at installere de nødvendige drivere manuelt fra producentens websted. Dette er en lidt kedelig opgave, men vi omgår fejlen ved at installere driverne fra DVD-drevet helt.

  1. Naviger til din producentens websted og download den nødvendige driver manuelt. Du kan let slå din hardwaremodel op og downloade den relaterede driver.
  2. Når du har downloadet driveren til et tilgængeligt sted, skal du trykke på Windows + R, skrive “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
  3. Når du er i enhedsadministratoren, skal du finde det modul, som du vil opdatere, højreklikke på det og vælge “Opdater driver”.

  1. Vælg den anden mulighed “Gennemse min computer for driversoftware”.

  1. Klik på Gennemse knappen, og naviger til den driver, som du downloadede, og installer den derfra.

  1. Efter installation af driverne skal du tænde for computeren korrekt og kontrollere, om driverne er installeret.

Bemærk: Du kan endda prøve at bruge en automatisk opdatering af drivere ved hjælp af indstillingerne. Windows-opdatering erhverver konstant de nyeste drivere, når de frigives fra producenterne ved hjælp af de rette kanaler.

Løsning 3: Geninstallation af Windows

Hvis alle ovenstående metoder ikke fungerer, kan du gå videre og installere en ny version af Windows på dit system. Sørg for at sikkerhedskopiere din computer korrekt, før du fortsætter med installationen, da alle programmer og data slettes.

At udføre en ren installation af Windows, skal du downloade Windows fra hjemmesiden og derefter oprette et startbart medie. Du tjekker vores artikel om, hvordan du opretter en startbart medie. Der er to måder: ved at bruge medieoprettelsesværktøj fra Microsoft og ved at bruge Rufus. Når du har geninstalleret Windows, skal du prøve at installere de nødvendige drivere direkte fra din DVD og se om dette gør tricket.

Selv om dette muligvis løser problemet, anbefales det, at du manuelt installerer driverne, da du ikke behøver at gå igennem besværet med ren installation af Windows.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found