Vejledninger

Den 5 bedste software til at konvertere din WebCam til et sikkerhedskamera

Hjem/Bedste af/ Den 5 bedste software til at konvertere din WebCam til et sikkerhedskamera

Den 5 bedste software til at konvertere din WebCam til et sikkerhedskamera

Af Kevin Arrows 11. maj 2019 5 minutter læst

Så hvordan bruger du præcist din computers webcam? Jeg kan tælle det antal gange, jeg har brugt min, og i alle tilfælde videochat jeg. Og jeg kan vædde på, at det er det samme for de fleste. Du kan også bruge det til at tage selfies, men jeg tvivler på, at det kan give den samme kvalitet som din smartphone. Men hvad hvis jeg fortalte dig, at du kunne bruge dit webcam som et sikkerhedskamera. Ja, hvis du ikke har råd til at have et højt overvågningssystem installeret, så er jeg her for at tilbyde dig et alternativ.

Selvom Windows-webkamsoftwaren som standard kan optage videoer, mangler den avancerede funktioner såsom bevægelsessensorer, der giver dig mulighed for at bruge den til overvågning. Det er her tredjeparts webkamsoftware kommer ind. Denne software linkes let til dit webkamera, så du kan bruge den til overvågning. Nogle af fordelene ved at bruge denne software inkluderer muligheden for at få adgang til dit kamera eksternt hvor som helst og også meddelelser, når mistænkelig aktivitet opdages.

Sigtning via internettet på udkig efter den rigtige software kan være en kedelig affære. Så vi prøver at skære ned for dig og fremhæver i stedet de 5 værktøjer, som vi virkelig stoler på og garanterer, vil tjene som en komplet overvågningsløsning for dig. Hvilken software er det?

1. iSpyconnect


Hent nu

iSpy er en open source-software og er et af de førende navne i overvågningsniche. Det er kompatibelt med de fleste kameraer inklusive webkameraer, IP- og USB-baserede kameraer. Det inkluderer også den ekstra funktionalitet ved lydoptagelse og kan fange lyd fra enhver mikrofon.

Denne software har en webgrænseflade, iSpyConnect.com, der vil være ret nyttig, når du har brug for at få adgang til dine kameraer eksternt fra forskellige steder. En af de største fordele ved at bruge iSpy er muligheden for at udvide dens funktionaliteter ved hjælp af de talrige tilgængelige plugins. En af fordelene ved at være open source. Nogle af de funktioner, du kan tilføje ved hjælp af plugins, inkluderer tekstoverlay, genkendelse af nummerplade til udendørs overvågning og stregkodescanning.

En anden funktion, der gør iSpy til et fremragende overvågningsværktøj, er dens evne til at registrere bevægelse og registrere den bevægelse, der følger. Desuden underretter den dig via e-mail, SMS eller twitter med det samme, det registrerer bevægelse. Du kan derefter handle ved at logge ind på webgrænsefladen for at vurdere situationen yderligere.

Hvis det ikke er muligt, kan du altid gennemgå de gemte filer på din computer senere, når du har adgang til den. Der er ingen grænse for mængden af ​​optagelse, der kan gemmes lokalt på din computer, så længe der er ledig plads. I tilfælde af at du vil uploade filerne til skylageret, skal du dog betale et abonnementsgebyr. Nogle af de understøttede skytjenester inkluderer Google Drive og Dropbox, men du kan også uploade videoerne til YouTube.

Denne software kan linkes til flere computere samtidigt, og nogle af de anbefalede anvendelsestilfælde inkluderer sikkerhed i hjemmet, kontorovervågning, overvågning af kæledyr, barnepige-kameraer og maskinovervågning.

2. Ivideon


Hent nu

Ivideon er en anden software, som jeg fandt meget effektiv til at konvertere din computers webcam til et sikkerhedskamera. Den fås i to kategorier. Hjemversionen vil være fantastisk til overvågning af dit hjem både indvendigt og udvendigt, mens forretningsversionen har avancerede funktioner som hybridlagersystemer, der gør det ideelt til brug i stor skala.

Ivideon leveres med apps til alle sine understøttede platforme, inklusive Android- og iOS-enheder, der giver dig mulighed for at få adgang til dit webcam eksternt, uanset hvor du måtte være. Softwaren har et synsfelt på 125 grader og underretter dig om enhver mistænkelig aktivitet, der sker i dette område via e-mail. Endnu bedre, denne software har en lyddetektor, der gør det muligt at starte optagelsen automatisk, når den genkender lyd, uanset om der er nogen aktivitet i synsfeltet.

Ivideon gemmer alle de optagede begivenheder lokalt på din pc gratis. Du kan derfor gennemgå optagelserne senere for at finde alt, hvad du måtte have savnet. Derudover kan du betale et abonnementsgebyr for at få adgang til cloudlagring.

Installationsprocessen for denne software er ret enkel. Det er en proces, der ikke skal tage mere end 5 minutter. Åh, nævnte jeg, at Ivideon har en nattesynsfunktion? Fordi det gør det. Du skal derfor ikke have noget problem med at optage video i mørket.

3. Contacam


Hent nu

Denne liste ville være ufuldstændig uden at nævne Contacam. Det er et letvægtsprogram med en brugervenlig grænseflade, der let forbinder med dit webcam for at give en komplet overvågningsløsning.

Contacam fungerer i to tilstande. Du kan enten justere den til kontinuerlig optagelse eller indstille den til kun at optage, når der registreres bevægelse. I lighed med mange af de andre software på vores liste underretter Contacam dig via e-mail med det samme, det registrerer en del bevægelse. Den har en webgrænseflade, som du kan bruge til at få adgang til de optagede filer hvor som helst og understøtter også FTP-upload.

For at kunne få fjernadgang til dit kameras live-feeds skal du dog aktivere portvideresendelse eller tilmelde dig en skyklient som Dropbox.

Denne software er kompatibel med webkameraer, WDM-enheder, netværk / IP-kameraer og DV-enheder. Det understøtter også lydoptagelse til USB-webkameraer, capture-kort og RTSP IP-kameraer. Der er ingen grænse for antallet af kameraer, du kan linke til Contacam.

Denne webkamsoftware er tilgængelig både som en software og en service.

4. NetCam Studio


Hent nu

NetCam Studio er en anden populær webkamsoftware, der blev udviklet af Moonware Studios. Dette er de samme udviklere, der kom op med webcamXP, endnu en god webcam-software. NetCam Studio er tilgængelig som både en gratis og betalt version, men medmindre du har brug for at forbinde mere end 2 videokilder til samtidig overvågning, vil du være tilfreds med at bruge den gratis software.

NetCam Studio giver dig mulighed for nemt at gennemgå enhver alarm, der sendes til dig, eller få adgang til kameraets live-feed via dets webgrænseflade og smartphone-app. Funktionerne til bevægelse og hastighedsregistrering betyder, at denne software kun begynder at optage, når det er nødvendigt.

Bortset fra de sædvanlige e-mail-alarmer er NetCam Studio gået et skridt videre for at inkludere flere handlinger, der kan udløses, når det registrerer bevægelse. Du kan nu afspille nogle lyde eller tænde dine lys automatisk, hvis du har et smart home-system. Den anden imponerende funktion ved denne software er muligheden for at optage lyd, selv når der ikke optages nogen video.

Nogle af de mest populære brugssager til NetCam Studio inkluderer hjemmeovervågning, kontorovervågning, overvågning af kæledyr og overvågning af børn. Det kører på Windows som en tjeneste og kan synkroniseres til at gemme filer direkte til skyen.

5. Yawcam


Hent nu

Yawcam er et webkamsoftware, der udmærker sig i enkelhed. Det er skrevet i Java og indeholder om alle de funktioner, du har brug for til overvågning. For eksempel betyder den indbyggede webserver, at du kan få fjernadgang til din computers webcam hvor som helst.

Yawcam giver dig også mulighed for at kryptere de lagrede data for at undgå uautoriseret adgang. Bevægelsesdetekteringen er ret skarp, hvilket eliminerer chancerne for at modtage falske alarmer, der er typiske for nogle af de mindre sofistikerede software. Det inkluderer også et e-mail-alarmsystem, der giver dig besked, når der er registreret bevægelse.

YawCam tilbyder ikke cloud support, men det tillader overførsel af filer over internettet ved hjælp af FTP. Nogle af dens andre fantastiske funktioner inkluderer tekst- og billedoverlejringer, planlægning af online-tid og en time-lapse-optagetilstand.

Denne software kører som en tjeneste og kan derfor bruges til overvågning, selv når programmet er lukket. Den er tilgængelig på flere sprog.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found