Vejledninger

Sådan aktiveres siden Google nu på startskærmen for Nova Launcher

Nova Launcher er uden tvivl den bedste launcher til Android på nutidens marked. Dens smukke brugergrænseflade og ubegrænsede tilpasninger giver det en fordel, som konkurrerende løfteraketter kun kan drømme om at slå. Det bedste ved Nova er, at det giver de bedste funktioner fra den nyeste version af Android, selv til de brugere, der bruger ældre versioner af Android-økosystemet. Hvis du ikke er fortrolig med Nova Launcher, kan du lære at temaere din Android ved hjælp af Nova Launcher, der hjælper dig med at konfigurere den. Der var dog en ting, der generede mange brugere, og tilsyneladende Nova Launcher-udviklerne indtil nu. Jeg taler om Google Now-panelet, der er tilgængeligt med et stryg til højre, ligesom Pixel Launcher og Google Now Launcher.

For mange Android-brugere var manglen på denne funktion den eneste grund til ikke at bruge denne fantastiske launcher, men ikke længere. Udviklerne af Nova Launcher fandt en måde, hvordan man integrerer Google Now-siden i deres launcher. Nu kan du bruge Nova Launcher og stadig få adgang til dine Google Now-kort med et enkelt stryg fra din startskærm. Vær ikke panik. Du behøver ikke at have en rodfæstet enhed for at få denne funktion til at fungere for dig, og hele proceduren kræver mindre end 5 minutter. I denne artikel vil jeg forklare dig, hvordan du aktiverer Google Now-siden på Nova Launcher-startskærmen. Så lad os begynde.

Installer Nova Launcher

Den første ting, du skal gøre, hvis du vil nyde funktionen Google Now-side, er at installere Nova Launcher. Til dette formål skal du gå til Google Play Butik og søge efter det, eller bare klikke på følgende link Nova Launcher. Bemærk, at vi bruger den gratis version af appen. Hvis du er interesseret i yderligere tilpasning og flere funktioner, kan du også købe Prime-versionen.

Når du er færdig med den første opsætning, skal du trykke på startknappen og vælge Nova Launcher som din standard launcher. Tryk nu på og hold nede på startskærmen, og klik på dialogboksen Nova Launcher på ikonet Indstillinger. Her kan du ændre launcherens udseende og fornemmelse, men nu er vi interesserede i at aktivere Google Now-siden. Til det formål skal du klikke på sektionen Desktop og sørge for, at indstillingen Infinite Scroll er slået fra. Din Nova Launcher er klar til at hente Google Now-siden.

Installer Nova Google Companion

Den næste ting, du skal gøre, for at gøre Google Now-siden tilgængelig fra din startskærm, er at installere Nova Google Companion-appen. Men sørg først for, at du har ukendte kilder aktiveret. For at kontrollere det skal du gå til Enhedsindstillinger og gå til sektionen Sikkerhed. Sørg for, at ticker for Ukendte kilder er aktiveret.

Nu kan du downloade Nova Google Companion-appen gratis fra følgende link Nova Google Companion. Når download er afsluttet, skal du åbne APK-filen og klikke på installer. Du har lige aktiveret Google Now-siden på din Nova Launcher-startskærm.

Nu kan du trykke på startknappen og stryge til højre. Du skal se siden Google nu. Hvis det ikke vises, skal du åbne Nova Launcher-indstillingerne og rulle ned til sektionen Avanceret. Åbn dette afsnit, og klik på Genstart Nova Launcher. Vent et par sekunder på startprogrammet til at genstarte, og prøv derefter at åbne siden Google nu igen.

Konklusion

Ifølge min erfaring fungerer integrationen af ​​Google Now-siden i Nova Launcher fejlfrit. Jeg opfordrer dig stærkt til at prøve det og dele din oplevelse med os. Bortset fra det, hvis du kender andre tip og tricks til Nova Launcher, er du velkommen til at dele dem med os. Jeg ville virkelig sætte pris på det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found