Vejledninger

Sådan omdannes Android-telefon til en Wifi Extender

Næsten alle ved om deling af hotspot på Android-enheder - oprettelse af et WiFi-netværk på din telefon, der deler din dataforbindelse med andre enheder. Det er umuligt at aktivere WiFi og Mobile Hotspot sammen på 99% af Android-telefoner til beklagelse for folk, der Google dette spørgsmål hver dag.

Men hvad hvis du ville dele et allerede eksisterende WiFi-netværk, som din Android allerede er tilsluttet? For eksempel, hvis din Android-telefon kan få WiFi-signal, som din pc's svage USB-adapter ikke kan registrere? Nej, jeg taler ikke om USB-internetdeling - i dag vil jeg vise dig en god metode til at omdanne din Android-enhed til en WiFi-repeater, dele et routerbaseret WiFi-netværk med andre enheder.

Metode 1: FQRouter2

Denne metode fungerer sandsynligvis kun på 2% af moderne enheder, men det er værd at tage et skud, hvis du er en af ​​de heldige få. FQRouter2 er ikke blevet opdateret i et par år, og det blev udviklet til ældre Android-enheder omkring KitKat-æraen. Faktisk blev det faktisk udviklet til at omgå kinesiske regerings firewalls, så kinesiske netbrugere kunne se Youtube-videoer osv. Gennem sin indbyggede VPN.

Det moderne problem er, at en Android-telefon skal have WiFi-repeater-kompatibel software - som langt størstedelen af ​​moderne enheder lade være med. Det plejede de i Android 4,4 dage, men så indså producenterne, at de kunne tjene nogle ekstra bukke ved at fjerne wifi-repeaterteknologi og erstatte den med mobil hotspot, hvilket naturligvis forbruger din dataforbindelse.

Hvis du har en gammel Android KitKat-enhed, der ligger rundt, desto bedre. Selvfølgelig skal din enhed også være rodfæstet, for at denne app kan fungere - søg i Appuals efter en "hvordan man rodfinder Android" -guide til din enhed.

Start med at downloade FQRouter2-appen, og start den. Vent på, at den indlæses, og tryk derefter på knappen "Fuld strøm". Derefter præsenterer du nye muligheder: Gratis internet og WiFi-repeater.

Ignorer knappen "Gratis internet", dette blev oprindeligt udviklet som en metode til deling af nærtstående, ikke-begrænset internet til andre enheder i Kina, som et usensureret wifi-hotspot. Du vil aktivere din WiFi-forbindelse på din Android-enhed og trykke på “WiFi Repeater” -knappen.

Nu vil du gå ind i FQRouter2-indstillinger og trykke på "Konfigurer". Dette giver dig mulighed for at indstille SSID / adgangskoden til wifi-netværket, svarende til Mobile Hotspot. Advarsel: Tryk IKKE på knappen “My Wifi is Broken”. Dette sletter alle de gemte netværk og adgangskoder på din enhed. Under alle omstændigheder skal du efter at have konfigureret FQRouter2-hotspot være i stand til at oprette forbindelse til en anden enhed.

Metode 2: Netshare-no-root-tethering

Her er en app, der fortjener at være på forsiden af ​​Google Play - Netshare-no-root-tethering. Denne app skal fungere på et flertal af enheder, i modsætning til FQRouter2, men ulempen er, at VPN-forbindelsen kombineret med WifiDirect-teknologi gør forbindelsen meget langsom. Det er fint til at gennemse Facebook og kontrollere e-mails, men har ikke planer om at downloade nogen spil over denne forbindelse - udvikleren har dog lovet at løse hastighedsproblemerne i fremtidige opdateringer.

Først skal du installere Netshare-appen på din Android-enhed og derefter følge mine instruktioner afhængigt af hvilken anden enhed du deler med.

Hvis du deler wifi med en anden Android-enhed:

  1. Installer Netshare-appen på begge
  2. Åbn Netshare-appen på den første enhed, der deler wifi.
  3. Tryk på afkrydsningsfeltet "Del internetforbindelse". Det giver dig et gruppe-SSID og en adgangskode.
  4. Start Netshare-appen på den anden enhed, og opret forbindelse til SSID med adgangskoden fra Netshare.
  5. Accepter VPN-parringsdialogen på den anden enhed, hvis du modtager en.
  6. Surf!

Hvis du deler wifi med en stationær / bærbar computer:

Følg de samme instruktioner som ovenfor, medmindre du ikke installerer Netshare på computeren. Hvad du vil gøre er at starte Netshare-appen på din Android-enhed, trykke på knappen "Del internetforbindelse" og oprette forbindelse til SSID på din stationære / bærbare computer.

Nu for Windows-brugere skal du gå til Kontrolpanel> Netværk og internet> Internetindstillinger.

Klik på fanen "Forbindelser" øverst i vinduet Internetindstillinger, og klik derefter på knappen "LAN-indstillinger" nederst. Marker nu afkrydsningsfeltet "Brug en proxyserver til dit LAN".

Indstil adressen og porten således: Adresse: 192.168.49.1, Port: 8282

Klik på OK, så er du klar til at surfe.