Vejledninger

Fix: Eso-loginfejl

Elder Scrolls Online er et længe ventet spil fra spilfællesskabet, og dets frigivelse var meget dækket af medier. Der er dog nogle fejl relateret til spillet, der gør hele oplevelsen noget mindre behagelig end den burde være. Der er en hel række forskellige fejl, der kan vises så tidligt som på loginskærmen.

Håndtering af disse fejl kan være ret vanskeligt, da der er en hel del informationer spredt på Internettet, som kan være svære at finde, men også svære at bedømme ud fra succesraten. Derfor har vi samlet flere arbejdsløsninger, der hjælper dig med at slippe af med de irriterende loginfejlkoder.

Løsning 1: Brug en anden launcher

Hvis du spiller spillet ved hjælp af Steam-launcheren, kan det være sket, at fejlen er forårsaget af defekte Steam-servere, som ikke kunne håndtere den trafik, de modtog. Defekte servere er noget, du ikke kan undgå eller påvirke på nogen måde, men der er en måde at starte spillet på ved hjælp af spillets standardstarter.

 1. Naviger til mappen nedenfor, som skal være lige hvor du installerede Steam, da placeringen starter i Steam-mappen. Standardmappen for Steam-mappen er dog C: >> Programfiler (x86). Åbn biblioteksikonet på proceslinjen, og følg denne sti.
Steam >> steamapps >> fælles >> Zenimax Online >> The Elder Scrolls Online >> spil >> klient >> eso64.exe

 1. Mappen kan være placeret et andet sted, hvis du i mellemtiden har oprettet et nyt Steam-bibliotek. Højreklik på .exe-filen, og vælg Kør som administrator, og kontroller, om loginfunktionen fungerer. Hvis det gør det, kan du fortsætte med det samme og spille, mens Steam-serverne endelig begynder at arbejde igen.

Bemærk: Denne løsning fungerer kun, hvis du har oprettet en konto til Elders Scrolls Online, før du downloadede og installerede den via Steam, da spilstarteren kræver, at du indtaster ESO-konto og adgangskode.

Løsning 2: Skift server på Steam

Hvis problemet virkelig er relateret til Steam-servere, kan du altid omgå denne fejl og starte spillet ved hjælp af en anden server ved at ændre den server, du bruger på Steam, hvilket kan gøres ganske let ved at følge nedenstående trin

Steam vælger den server, der er tættest på dig som standard, men dette kan let ændres i indstillingerne. Det anbefales at downloade fra serveren tættest på dig for at opnå optimal ydeevne, men hvis du bemærker, at den ikke fungerer korrekt, kan du vælge en anden og gå tilbage efter et stykke tid.

 1. For at få adgang til disse indstillinger skal du åbne Steam ved at dobbeltklikke på ikonet og gå til Indstillinger ved at klikke på Fil >> Indstillinger.
 2. På fanen Downloads i vinduet Indstillinger vil du bemærke, at du har mulighed for at vælge en af ​​Steam-serverne fra en lang liste. Hvis din nuværende server forårsager problemer, kan du udskifte den og vælge en anden.

 1. Det er bedst at stadig prøve at vælge en server fra dit eller dit naboland, da det vil påvirke internetforbindelsen positivt og undgå overdreven forsinkelse.

Løsning 3: Forkert adgangskodefejl

Nogle ESO-spillere har rapporteret, at de modtog flere konti for den forkerte adgangskodefejl, og at de ikke kan logge ind på deres konti på grund af det. Fejlen virker underlig, men den har påvirket både pc- og konsolafspillere lige meget.

Løsningen på metoden er endnu mærkeligere, da du bliver nødt til at indtaste din adgangskode i en ordeditor og indsætte den i adgangskodefeltet for at processen skal fungere. Held og lykke!

Bemærk:Der var flere løsninger fra brugere, hvor ændring af adgangskoden løste problemet også fuldstændigt.

Løsning 4: Genstart din pc eller konsol

En hel generisk metode, men det er værd at give det et skud, især hvis du ikke har gjort det på et stykke tid. Der er måder for Xbox- og PlayStation-brugere, der kan hjælpe deres konsol med at starte igen, da det rydder cachen, hvis det gøres som i nedenstående instruktioner.

Xbox-brugere:

 1. Tryk på afbryderknappen og hold den nede på forsiden af ​​Xbox-konsollen, indtil den lukker helt ned.
 2. Tag stikket ud af bagsiden af ​​Xbox. Tryk og hold tænd / sluk-knappen på Xbox flere gange for at sikre, at der ikke er nogen resterende strøm, og dette rent faktisk renser cachen.

 1. Træk Ethernet-kablet ud af Xbox One, hvis du bruger det til at oprette forbindelse til internettet, og lad kablet forblive frakoblet i mindst et par minutter, før du sætter det i igen. I mellemtiden skal du genstarte din router og dit modem ved at klikke på tænd / sluk-knapperne placeret på dem, før du tilslutter kablet til enheden igen.
 2. Sæt strømstikket i, og vent på, at lyset på strømstenen ændrer sin farve fra hvid til orange.
 3. Tænd Xbox igen som normalt.

PlayStation-brugere:

 1. Sluk PlayStation 4 helt.
 2. Når konsollen er lukket helt, skal du trække netledningen ud af bagsiden af ​​konsollen.

 1. Lad konsollen forblive frakoblet i mindst et par minutter. Træk Ethernet-kablet ud af Xbox One, hvis du bruger det til at oprette forbindelse til internettet, og lad kablet forblive frakoblet i mindst et par minutter, før du sætter det i igen. I mellemtiden skal du genstarte din router og dit modem ved at klikke på tænd / sluk-knapperne placeret på dem, før du tilslutter kablet til enheden igen.
 2. Sæt netledningen tilbage i PS4, og tænd den på den måde, du normalt gør.

PC-brugere:

 1. På din kørende pc skal du klikke på Start >> Tænd / sluk-knap i bunden af ​​menuen og vælge Lukning.

 1. Når din pc er lukket helt, skal du tage Ethernet-kablet ud af din pc, hvis du bruger det til at oprette forbindelse til internettet, og lad kablet forblive frakoblet i mindst et par minutter, før du sætter det i igen. I mellemtiden skal du genstarte din router og dit modem ved at klikke på tænd / sluk-knapperne på dem, før du sætter kablet tilbage i computeren.
 2. Tænd pc'en normalt ved at trykke på tænd / sluk-knappen.

Løsning 5: Deaktiver tilføjelser til spillet

Da tilføjelser er designet af andre spillere, der spiller spillet, er nogle af dem muligvis dårligt optimerede, og de kan forårsage visse problemer med spillet for brugere, der lige har installeret dem. Det er let at deaktivere dem, og du kan genindlæse spillet med det samme for at se, om det løste problemet.

 1. Når tilføjelser til ESO-spil er korrekt installeret på en computer, vises de i tilføjelsesmenuen i spillet.
 2. Spillere kan få adgang til Add-Ons-undermenuen via hovedspilmenuen, der vises på venstre side af karaktervalgskærmen eller ved at trykke på Esc-tasten under gameplay.

 1. Undermenuen Tilføjelser giver dig mulighed for at markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfelterne ud for de tilføjelsesprogrammer, du vil aktivere eller deaktivere. Denne undermenu giver også mulighed for hurtigt at genindlæse spillet for at sikre, at spillet justerer disse ændringer.

Løsning 6: Skyl din DNS

DNS-problemer er noget irriterende, og når de først opstår, ser de ud til at være næsten uløselige. Heldigvis er det ret nemt at nulstille disse indstillinger ved at skylle din DNS, og det kræver ikke at køre andet end en bestemt kommando i kommandoprompt.

 1. Klik på Start-menuen eller søgeknappen ved siden af ​​den, og skriv "cmd". Højreklik på det første resultat, og vælg Kør som administrator. Du kan også søge på "run" for at åbne dialogboksen run og skrive "cmd".

 1. Skriv kommandoen nedenfor, og sørg for at trykke på Enter bagefter. Du skal se en succesmeddelelse, hvorefter du er fri til at afslutte kommandoprompten.
ipconfig / flushdns 

Løsning 7: Åbn følgende porte på din router

Åbning af følgende porte på routeren er afgørende, hvis du vil etablere en korrekt forbindelse mellem dig og spillets servere. Nogle gange blokerer routere bestemte porte og tror, ​​at de er forbeholdt andre processer, og spillet undlader at bruge det korrekt. Du kan dog åbne dem ganske let ved at følge instruktionerne nedenfor:

 1. Åbn en webbrowser, skriv dit standardgatewaynummer (IP-adresse) i adresselinjen, og tryk på Enter.
 2. Indtast dit brugernavn og din adgangskode for at få adgang til din routers grænseflade. Standardbrugernavnet og adgangskoden skal være anført i din routers dokumentation, på et klistermærke på siden af ​​din router eller på Port Forward-webstedet.
 3. Find sektionen Port Forwarding, mens du stadig er logget ind på din router. Hver router vil være lidt anderledes. Almindelige menuetiketter til det afsnit af indstillinger, der indeholder portvideresendelse, er "Portvideresendelse", "applikationer", "spil", "firewall" og "beskyttet opsætning".
 4. Uanset hvilken router eller grænseflade, skal du indtaste de samme grundlæggende oplysninger. Indtast den port, du vil åbne under Intern og Ekstern, eller indtast en række porte, der skal åbnes under Start og Slut. Angiv udgående regler for alle områder nedenfor:
  Alle platformeTCP / UDP-porte 24100 til 24131TCP / UDP-porte 24500 til 24507TCP / UDP-porte 24300 til 24331TCP-port 80TCP-port 433 
  Steam (åbn kun disse porte, hvis du spiller ESO via Steam)TCP / UDP-porte 27000 til 27015TCP / UDP-porte 27015 til 27030TCP / UDP-porte 27014 til 27050TCP / UDP-porte 27031 til 27036TCP / UDP-porte 27036 til 27037TCP / UDP-porte 4380
 5. TCP- og UDP-forkortelser er de muligheder, du skal vælge under indstillingen Type af servicetype. Da du kun kan vælge en af ​​mulighederne (eller begge dele), skal du gentage disse trin flere gange, indtil du har dækket alle de områder, der er præsenteret ovenfor.
 6. Klik på knappen Gem af anvend, og sørg for at genstarte både din router og din konsol for fuldt ud at anvende disse ændringer.

Løsning 8: Lancering gennem andre platforme

En anden løsning, der fungerede for mange mennesker, var at logge ind på ESO ved hjælp af andre platforme. Hvis der er problemer med at starte den gennem den eksekverbare, kan det være muligt, at den specifikke eksekverbare ikke fungerer korrekt. Her kan vi prøve at starte ESO gennem andre platforme eller spilmotorer.

Luk alle forekomster fra task manager og startDamp. Derfra kan du navigere til din Bibliotek og starte ESO's instans. Hvis dette ikke virker, og du har GeForce installeret på din computer, skal du overveje at starte den fra GeForce og se, om dette løser problemet.

Løsning 9: Vent det

Loginproblemet har pågået i nogen tid, hvor serverne selv ikke reagerede på loginforsøgene. De er enten nede for vedligeholdelse eller er nede på grund af tekniske problemer. Her, hvad du kan gøre er at kontrollere relaterede fora og se, om andre brugere står over for det samme problem. Hvis de er det, betyder det, at serverne er nede.

Når dette sker, bringes serverne op igen inden for en dag. Hvad du kan gøre er at vente på problemet og rapportere i de officielle fora, så udviklerne også kan lægge mærke til det.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found