Vejledninger

Sådan løses ERR CONNECTION TIMED OUT Fejl i Google Chrome

Der er altid et hul inde i internettet, der lader problemer komme ind. Mens du surfer over internettet, har du muligvis stødt på en række problemer. Disse problemer opstår normalt i form af fejl. Nogle fejl løses automatisk med tiden, mens andre ser ud til at blive. En af disse fejl, der synes at forekomme det meste af tiden, er ERR_CONNECTION_TIMED_OUT. Det vises sammen med en skræmmende besked om, at Denne hjemmeside er ikke tilgængelig.

Mens du støder på denne fejl, kan du ikke få den til at påvirke alle de websteder, du surfer på det tidspunkt. Det sker kun med en få websteder det irriterer dig også. Men du behøver ikke bekymre dig om det, da der er en række rettelser, der kan udføres for at slippe af med denne fejl.

Hvorfor får jeg fejlen ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

Nogle brugere finder det let at blokere et websted ved hjælp af værter fil placeret i Windows-biblioteket. Dette er ikke en anbefalet måde at blokere websteder på, da det også kan blokere andre websteder sammen med. Nogle andre ikke-tillid til tredjepartssoftware kan også ændre dig værter fil, der blokerer for et antal websteder, du åbner dagligt.

En anden grund kan være relateret til din internetindstillinger (LAN) som også kan ændres. Så i vejledningen finder du alle de mulige rettelser til at håndtere dette problem.


Trin til løsning af fejlen ERR_CONNECTION_TIMED_OUT fejlen

Baseret på de grunde, jeg nævnte ovenfor, er der adskillige løsninger, der kan bruges til at løse denne fejl. Vær opmærksom på denne vejledning.

  • Hvorfor får jeg fejlen ERR_CONNECTION_TIMED_OUT
  • 1. Ændring af Windows-værtsfilen:
  • 2. Kontrol af LAN-indstillinger
  • 3. Skylning og fornyelse af DNS og IP

1. Ændring af Windows-værtsfilen:

Windows-værtsfil kan være den største synder bag denne fejl. Så redigering af denne fil kan løfte de mørke skyer fra dit hoved. Følg nedenstående trin nøje.

1. Naviger til Windows værter fil ved hjælp af hierarkistrukturen C: \ Windows \ System32 \ drivere \ osv. Inde i etc-mappen vil du se et antal filer inklusive værter Sørg for, at du ikke rører ved nogen anden fil.

2. Nu skal du redigere værtsfilen. Til dette formål skal du kopiere værter fil ved at trykke på Ctrl + C på tastaturet og indsæt filen på Desktop ved at trykke på Ctrl + V.. Åbn værter fil, du har indsat på skrivebordet ved hjælp af Notesblok

Bemærk: Vær forsigtig, mens du udfører hele trinene.

3. Inde i værtsfilen skal du rulle ned mod bunden og slette alle IP-adresser og websteder under den sidste hash (#) Dette ville være de websteder, der er blokeret.

Advarsel: Vær temmelig omhyggelig ved dette trin, og slet kun IP'erne eller webadresserne efter # skilt. Slet ikke noget andet.

4. Når du har slettet IP'erne og webadresserne, kopi denne værtsfil fra skrivebordet og indsæt den inde i C: \ Windows \ System32 \ drivere \ osv Sørg for, at du har administrator ret. Det vil bede dig om at udskifte værtsfilen. Udskift filen, og luk Explorer. Surf på hjemmesiderne igen og se om det fungerer.


2. Kontrol af LAN-indstillinger

Hvis ovenstående metode ikke fungerer i dit tilfælde, og du stadig har en ERR_CONNECTION_TIMED_OUT-fejl, skal du gå til denne metode.

1. Gå til Kontrolpanel>internet muligheder eller du kan bruge søgefunktionen i Windows 8 og Windows 10. Når du har åbnet internet muligheder, klik på Forbindelser fanen øverst. Klik på LAN-indstillinger knappen bagefter.

2. Inde LAN-indstillinger, fjern markeringen alt og klik på Okay knappen for at anvende indstillingerne. Se efter problemet. Det skulle have løst sig.


3. Skylning og fornyelse af DNS og IP

Hvis nogen af ​​de ovennævnte metoder ikke hjælper dig, skal du muligvis nulstille DNS-cacherne og forny IP-adressen.

1. Åbn Kommandoprompt(Administrator) ved at højreklikke på ikonet Start-menuen og vælge det på listen.

2. Indtast følgende linier med kode inde i kommandoprompten, og tryk Gå ind tast efter at have skrevet hver linje.

ipconfig / flushdns ipconfig / registerdns ipconfig / frigiv ipconfig / forny