Vejledninger

Fix: DS3-værktøjet fungerer ikke

Mange brugere har alle typer forskellige controllere fra alle de konsoller, de har brugt gennem årene, og de følte, at det ville være dejligt at kunne bruge dem på deres computere. En masse nye adaptere er opfundet for at muliggøre dette, men mange moderne konsoller bruger allerede USB-porte til at forbinde deres controllere. At få din PlayStation 3-controller til at arbejde på din computer sker for det meste med programmet kaldet Motioninjoy, men nogle brugere hævder, at programmet simpelthen ikke fungerer for dem.

Problemet

Når folk installerede Motioninjoy korrekt, er alt, der åbnes, en tom hvid side, der ligner den, du får, når du åbner et websted med en dårlig forbindelse, og kun HTML-koden indlæses korrekt. Dette problem kan være forårsaget af en række forskellige problemer, men du skal først prøve at installere og afinstallere programmet uden at gøre noget andet.

Der er dybest set to forskellige ting, du kan gøre. Hvis programmet simpelthen ikke fungerer for dig, kan du slå installationen online op og prøve at finde en bærbar version af mappen Program Files / Motioninjoy / ds3 og blot indsætte filerne i denne mappe især. Det kan være svært at finde dette, men du kan også finde nogen, der bruger det samme program eller endda bruger en anden computer til at installere filerne.

Den anden ting du kan gøre er at skifte til en ny applikation for at muliggøre brugen af ​​en PlayStation-controller. Næsten alle, der brugte Motioninjoy, skiftede til et nyt program kaldet SCP Driver, som tilbyder den samme funktionalitet, men det er meget vanskeligt at bruge, og det er let at fjerne, i modsætning til Motioninjoy. Motioninjoy opretter også et rod med dine andre Bluetooth- og USB-enheder og tilsidesætter deres indstillinger, hvilket får dem til at fungere forkert.

Derudover har der været oplysninger om, at Motioninjoy indeholder malware, der sender krypterede meddelelser til Kina, og ingen ved virkelig, hvad der er i disse meddelelser, så det er sandsynligvis det bedste, hvis du fandt et nyt program.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found