Vejledninger

Sådan oprettes en offentlig / privat begivenhed på Facebook

Hjem/Lære/ Sådan oprettes en offentlig / privat begivenhed på Facebook

Sådan oprettes en offentlig / privat begivenhed på Facebook

Af Habiba Rehman 28. februar 2020 4 minutter læst

Du kan oprette en begivenhed på Facebook for at invitere venner, offentligheden og familien ved kommende lejligheder eller til noget, du vil have folk til at deltage i. Begivenheder giver dig mulighed for at markedsføre dig selv også på en unik måde. Forestil dig, hvis du var vært for en fest eller en åbningsceremoni, hvor du ville sende invitationer i form af (kort, breve, e-mails eller opkald) til folk i håb om, at de ville deltage. Hvis du sammenligner dette med begivenheder på FB, behøver du ikke gøre alt det, det sparer både tid og penge - du opretter en begivenhed, og så har du flere muligheder for at promovere den, betalt forfremmelse, spørge venner og på på samme tid giver disse begivenheder også statistik, der viser, hvor mange der ville deltage.

Det er ikke så svært at oprette disse begivenheder, hvis du følger trinene som nævnt nedenfor. Hvis du bruger din personlige computer til at lave en begivenhed på Facebook, er det hvad du skal gøre.

  1. Find 'Begivenheder' på dit nyhedsfeed af Facebook. Fanen til 'Begivenheder' på Facebook er mod venstre side af nyhedsfeed.
  2. Klik på fanen Begivenhed. Når du klikker på fanen Begivenhed, vil du se mange begivenheder, der er oprettet af dine venner og menneskerne omkring dig. Du vil også se begivenheder, som dine venner skal til på denne side. Fra hvilke begivenheder der er der i dag, i morgen og de begivenheder, der er planlagt i denne uge til højre, sådan ser du din Facebook-side nu.
  3. At klikke på 'Opret begivenhed' er, hvad du skal gøre næste. Fanen til Opret begivenhed er lige foran dig på samme side. Klik på ikonet for at oprette din begivenhed.
  4. Opret en offentlig eller privat begivenhed. Når du har klikket på Opret begivenheder, får du to muligheder for begivenheder. En offentlig begivenhed og en privat begivenhed. En offentlig begivenhed vil være åben for offentligheden og kan ses af alle på Facebook. Sådanne begivenheder er for det meste for virksomheder, der ønsker at nå ud til et større marked for forbrugere.

Mens private begivenheder er de, som du vil invitere et begrænset antal gæster til. Denne er for det meste til personlig brug, som inviterede venner til teselskaber eller ved at invitere en bestemt gruppe skole til et gensyn. De mennesker, der ikke er en del af denne begivenhed, kan ikke se detaljer eller aktiviteter, der finder sted inden for denne begivenhed.

Klik på den, du vil lave, overvej hvem alle skal have lov til at se begivenheden.

  1. Lav en privat eller en offentlig begivenhed. Når du klikker på en af ​​de to, kan du nu tilføje detaljerne om din begivenhed. Alle vigtige oplysninger, der skal gives til en begivenhed, skal føjes til dette felt. Det vil sige navnet på begivenheden, placeringen, på hvilket tidspunkt begivenheden starter, og hvornår slutter den. Du kan også tilføje en detaljeret beskrivelse af begivenheden for at lade seeren vide, hvad det nøjagtigt handler om.

For eksempel, hvis det er en velgørenhedsbegivenhed, kan du tilføje en beskrivelse, der siger: 'Velgørenhed er en af ​​de smukkeste måder at hjælpe verden med at se lidt smukkere ud ved at hjælpe dem i nød. Lad os slå hinanden sammen i denne ædle sag '.

Billedet ovenfor viser, hvordan din Facebook vises, når du klikker på 'Opret privat begivenhed'. Og for en offentlig begivenhed ser den ud som følger:

Klik på Opret !.

Det sidste og det vigtigste trin er at klikke på Opret for at gennemføre dine trin for at oprette en begivenhed. Når du har tilføjet alle oplysningerne i de angivne felter, er du nu god til at oprette begivenheden. Og når du først har klikket på knappen Opret, vises din begivenhed sådan. Det viser dig alle detaljer om, hvem der har accepteret din invitation, hvem der deltager i denne begivenhed, og hvem der ikke. Det viser dig også de medlemmer, der stadig ikke er sikre på at komme til arrangementet.

Dine venner og familie kan tale her, diskutere begivenheden, tilføje billeder, og de kan også oprette en afstemning. For at få begivenheden til at se mere tiltalende ud, skal du tilføje billeder relateret til begivenheden for at informere publikum endnu bedre, hvad enten det er en offentlig begivenhed som en velgørenhedsfrokost eller en privat begivenhed som en lille vennesamling.

Rediger undervejs. Hvis du har tilføjet noget, der skal ændres, for eksempel skal du ændre datoen for begivenheden, du kan gøre det, selv efter at begivenheden er oprettet ved at klikke på 'REDIGER'.

Når du klikker på Rediger, kan du nu ændre alt, hvad der skal ændres på den begivenhed, du allerede har oprettet.

Dette giver dig ikke kun mulighed for at ændre de vigtige oplysninger om begivenheden. Men du kan også annullere begivenheden, hvis begivenheden er annulleret i realtid. Eller hvis du har ændret navnet på begivenheden, kan du også ændre det fra felterne Rediger.

Administrer nemt din begivenhed. De tre prikker, som vist på billedet nedenfor, giver dig flere muligheder for at administrere andre vigtige funktioner som underretninger, beskeder og informere dine gæster om eventuelle ændringer og eksportere din gæsteliste til en anden begivenhed oprettet af dig. Du kan også eksportere din begivenhed, hvis det er som en kontinuerlig slags ting; for eksempel kan du have to til tre velgørenhedsbegivenheder om året.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found