Vejledninger

Hvad er ISUSPM.exe og hvordan fjerner man det?

Efter installation af nogle applikationer fra Nuance som Dragon Naturally Speaking og Omnipage, vil du bemærke, at der også er installeret et program kaldet "Flexnet Software Update" eller "FlexNET Connect Software Manager". Denne applikation er knyttet til procesnavnet ISUSPM.exe og dukker op under opstart eller normal brug. Flexnet har ikke et afinstallationsprogram eller en startmenupost.

ISUSPM.exe er InstallShield Update Service Scheduler. Den søger automatisk efter og udfører opdateringer til noget af den software, der er installeret på din pc, så du altid arbejder med den nyeste version. Det kommer muligvis forudinstalleret på din computer og kører også som en startproces. Selvom brugerne ikke tilbydes en måde at afinstallere dette på, er det ikke et forskelligt, som mange tror.

Da dette program ikke vises på listen over installerede applikationer, er vi nødt til at bruge andre måder for at få fjernet det. I denne artikel lærer vi at bruge afinstallationsværktøjet FlexNET Connect Software Manager og nogle andre teknikker til at få dette gjort.

Metode 1: Afinstallationsværktøj til FlexNET Connect Software Manager

Efter kørsel af værktøjet vil ingen applikationer, der tidligere har brugt InstallShield Update Service, være i stand til at kontrollere opdateringer, hverken manuelt eller automatisk. Brug denne metode, hvis dit problem er relateret til Nuances applikationer.

 1. Afinstaller Dragon NaturallySpeaking, OmniPage eller relateret Nuance-software ved at trykke på Ctrl + R, at skrive cpl og klikke OKAY. Dobbeltklik på det program, du vil afinstallere, og følg proceduren.
 2. Download FLEXNet Connect Manager afinstallationsværktøjet herfra.
 3. Find den downloadede fil, og start den. Gå gennem vejledningen, og klik Ja når du bliver spurgt "Er du sikker på, at du vil fjerne FlexNET Connect Software Manager?". Klik på
 4. Genstart din pc og geninstaller Dragon NaturallySpeaking, når din pc er oppe.

Metode 2: Fjernelse af InstallShield Update Service Scheduler

Hvis ISUSPM.exe fulgte med en Nuance-software, et andet program eller leveres sammen med din computer, kan du bruge denne metode til at fjerne det helt.

 1. Download afinstallationsværktøjet til softwaremanager herfra.
 2. Find den downloadede fil, og start den. Følg vejledningen i værktøjet for at fuldføre fjernelsen.
 3. Når den er færdig, skal du genstarte din pc og kontrollere, om ISUSPM.exe stadig eksisterer.

Metode 3: Fjernelse af filer manuelt

Dette er en ret mindre effektiv måde at fjerne InstallShield Update Service Scheduler eller Flexnet Software Update på, da der er relaterede filer andre steder, men det fungerer stadig.

 1. Åbn Windows Task Manager ved at trykke på Ctrl + Skift + Esc.
 2. Gå til Behandle fanen eller klik på Flere detaljer hvis du bruger Windows 8 eller nyere.
 3. Se efter processerne "ISUSPM.exe" og "agent.exe", højreklik på dem begge og Åbn filplacering.
 4. Når applikationsmappen er åbnet, skal du dræbe de ovennævnte processer ved at højreklikke på dem og vælge Afslut opgave eller Afslut proces.
 5. Gå nu til de mapper, du åbnede tidligere, og slet deres indhold. Disse filer skal være placeret under Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ Update.