Vejledninger

Sådan bruges Steam Guard Mobile Authenticator

Steam Guard Mobile Authenticator er en funktion i Steam-mobilapplikationen. Det giver et ekstra sikkerhedslag til din Steam-konto. Godkenderen genererer en kode, som du skal indtaste, når du logger ind på din konto. Koden ændres hvert 30. sekund og er uforståelig.

Dette system er også kendt som tofaktorautentificering. Det er meget sikkert og idiotsikkert, fordi koderne ændres hvert tredive sekund og kræver, at du indtaster koden fysisk på computeren i stedet for blot at give tilladelse (som de fleste andre applikationer gør).

Valve anbefaler også, at du tilføjer et telefonnummer til din konto. Dette kan gøre gendannelsen af ​​din konto meget lettere, hvis du på en eller anden måde mister adgangen til den eller glemmer dine legitimationsoplysninger.

For nylig tilføjede Valve også et krav til Dota 2-spillerne, hvor de skal linke et telefonnummer for at kunne spille rangerede kampe. De håber, at spillere med flere konti gennem dette vil blive afskåret og give mere sikkerhed og integritet til systemet. Mens du allerede tilføjer et telefonnummer, der skal afspilles, anbefales det mere end at tilføje Steam Guard Mobile Authenticator.

Hvordan tilføjer jeg et telefonnummer til min Steam-konto?

Før vi kan tænde din Steam Guard Mobile Authenticator, skal vi tilføje dit telefonnummer til din Steam-konto.

 1. Åbn din Steam-klient. Klik på din kontonavn til stede i øverste højre hjørne af skærmen. Du kan også åbne din konto fra din browser og følge trinene. Det er den samme ting.
 2. Vælg indstillingen "konto detaljer”Fra listen over valgmuligheder i rullemenuen.

 1. Naviger til fanen Konto detaljer (findes til venstre på skærmen). Her under fanen med kontaktoplysninger skal du trykke på knappen, der siger “Tilføj et telefonnummer”. Hvis du allerede har tilføjet et telefonnummer, viser det "Administrer dit telefonnummer".

 1. Indtast dit telefonnummer ved hjælp af din landekode. Du kan vælge dit land i rullemenuen og indtaste telefonnummeret. Når du har indtastet detaljerne, skal du klikke på Næste.

 1. Nu sender Steam en SMS til din mobil, som indeholder en bekræftelseskode. Indtast koden på skærmen for at kontrollere, at telefonnummeret er korrekt, og klik på Næste Nogle mobiltelefoner får muligvis deres kode i deres spam-mappe. Det kan endda tage et eller to minutter afhængigt af din service. Hvis du ikke fik din kode i et stykke tid nu, skal du trykke på knappen, der siger "Send koden igen".

 1. Dit telefonnummer er nu registreret på din konto. Nu kan vi fortsætte med at aktivere Steam Guard Mobile Authenticator.

Opsætning af Steam Guard Mobile Authenticator

Det første skridt er at gå over til din telefonens appbutik og download den officielle Steam-app. Download altid appen, hvor det er bekræftet, at udgiveren er Steam. Mange skandaløse applikationer er dukket op i appbutikken og hævder at være Steam-appen og stjæler dine oplysninger.

Du kan sende dette link via e-mail til din telefon og åbne applikationssiden direkte:

Apple App Store: //itunes.apple.com/us/app/steam-mobile/id495369748

Google Play Butik: //play.google.com/store/apps/details?id=com.valvesoftware.android.steam.community

Windows telefon: //www.microsoft.com/en-us/store/apps/steam-official/9nblggh4x7gm

 1. Når du har downloadet applikationen og installeret den, skal du indtaste dine legitimationsoplysninger på hovedskærmen.
 2. Efter indtastning skal du klikke på menuikon til stede øverst til venstre på skærmen for at eksponere hele menuen.

 1. Når du er i hele menuen, skal du vælge indstillingen Dampvagt (som er den første).

 1. Hvis du ikke har konfigureret en Authenticator endnu, vil der være en mulighed for at tilføje Authenticator. Klik på Tilføj Authenticator.

 1. Derefter bliver du bedt om at indtaste dit telefonnummer. Hvis du allerede har føjet et telefonnummer til din Steam-konto, er dette trin ikke nødvendigt.
 2. Efter at have bekræftet dit telefonnummer, vil Steam give dig en gendannelseskode. Skrive denne gendannelseskode nede, så du aldrig mister den. At miste denne gendannelseskode kan være meget problematisk, da dette sikrer, at du genvinder adgang til din konto, selv når du ikke har Authenticator tilgængelig og hverken de korrekte legitimationsoplysninger. Lade være med spring dette trin over.

 1. Nu aktiveres Steam Guard Mobile Authenticator. Som du kan se på skærmen, ændres koden hvert tredive sekund for at gøre din konto mere sikker. Koden er næsten un-crack stand.

Hvordan logger jeg ind ved hjælp af Steam Guard Mobile Authenticator?

Hvis du har Authenticator i gang, bliver du bedt om at indtaste den aktuelle kode, der findes på din mobilskærm, når du logger ind på Steam. Koden vises muligvis i din telefons meddelelseslinje. Du kan også kontrollere det ved at gå til Steam-appen på din mobilskærm og kontrollere den aktuelle kode.

Bemærk, at du skal indtaste koden inden for tredive sekunder, da koden ændres i denne periode.

 1. Log på ind i Steam-klienten ved hjælp af dine legitimationsoplysninger.

 1. Nu beder Steam om din Steam Authenticator-kode, som vil være synlig på din mobil skærm. Du kan tjekke din mobil for meddelelser og endda åbne Steam-applikationen og få koden derfra.

 1. Indtast koden på din computer, og tryk på Okay. Nu bliver du med succes logget ind på din Steam-klient.

Ofte stillede spørgsmål

Jeg har ikke min telefon. Kan jeg stadig bruge en mobilgodkendelse?

Vi kan ikke bruge Steam Guard Mobile Authenticator, hvis du ikke har en telefon. Udviklere foreslog, at enkeltstående godkendere er af interesse, men de er endnu ikke tilgængelige for Steam-samfundet. Vi tror, ​​at Steam i fremtiden vil komme med en uafhængig løsning til at godkende vores konti uden begrænsning af en mobiltelefon.

Hvad er den bedste måde at bruge tofaktorautentificering på?

Først og fremmest skal du indse, at selvom du har aktiveret Steam Guard Mobile Authenticator, giver det ikke din kontosikkerhed supermagter. Det tilføjede netop et nyt lag af sikkerhed, hvor din mobiltelefon også kræves for at logge på Steam-klienten. Her er nogle tip, du skal huske på.

 • Aldrig del din mobile autentificeringskode og adgangskode med andre.
 • Aldrig indtast dit brugernavn, godkenderkode eller adgangskode på ethvert websted, der ikke overvåges eller drives af Valve Corporation. Svindlere bruger ofte smart stavning og bruger en meget lignende grænseflade til at narre brugere til at indtaste deres legitimationsoplysninger. Hvis du er i tvivl, er det bedre at bekræfte først end at prøve.
 • Steam-support eller Valve-medarbejdere vil aldrig spørge dig til din Steam-godkenderkode eller din Steam-adgangskode. Hvis du får svar fra samfundet fra nogen, der hævder at være en anden og beder om dine legitimationsoplysninger, skal du straks rapportere ham.
 • Aldrig downloade eller køre programmer, der sendes til dig via e-mail eller beskeder. De er for det meste svindel og ondsindet software.
 • Aldrig download ethvert program, der hævder at rense, optimere eller rette din Steam-klient. Op til dato har Steam aldrig udviklet en software, der er beregnet til at udføre noget lignende.
 • Skrive ned din gendannelseskode som tidligere nævnt og aldrig vise den til nogen. Det er den eneste metode til at gendanne din konto, hvis du ikke har adgang til Steam-mobilautentifikator. Bemærk, at gendannelseskoden er unik og aldrig ændres, før du bruger den. Gendannelseskoden fungerer heller ikke i stedet for godkenderkoden. Dette er to separate enheder lavet til meget forskellige formål.

Hvordan deaktiverer jeg Steam Mobile Guard Authenticator?

Du kan fjerne Steam Mobile Guard Authenticator ved hjælp af Steam-mobilappen. Bare gå over til din app. Tryk på menuknappen øverst til venstre på skærmen, og vælg indstillingen til Steam Guard. Det vil være den første mulighed, der er til stede.

Når du er i Steam-vagtindstillingerne, kan du vælge en anden metode til Steam Guard-beskyttelse, såsom “Få Steam Guard kodet via e-mail”.

Hvilke enheder fungerer Steam Guard Mobile Authenticator på?

Steam Mobile Guard Authenticator er kompatibel med alle iOS-enheder, der kører iOS 6.1 eller nyere. Den er kompatibel med alle Android-enheder, der kører 2.2 eller nyere. Det understøtter også alle Windows-enheder, der kører Windows 8.1 eller nyere.

Jeg registrerede den i Steam-applikationen, men fik ikke min gendannelseskode

Det er meget sjældent, at applikationen under din registrering ikke viser din gendannelseskode. Men ikke at bekymre dig, nogle gange sker det, at din telefon springer den del over. Du kan let notere gendannelseskoden fra din Steam-applikation ved hjælp af følgende metode.

 1. Åbn din Steam-applikation på din mobil. Tryk på menuikon til stede øverst til venstre på skærmen for at udvide den.
 2. Vælg Dampvagt Her vil du se en knap med navnet Min gendannelseskode.

 1. Klik på knappen, og du vil blive sendt til et andet vindue, hvor du får vist din gendannelseskode. Del aldrig denne kode med nogen, da den bruges til at bekræfte, at du var ejer af denne konto, hvis du misplacerer din mobiltelefon eller glemmer dine legitimationsoplysninger. Tro os, når vi siger det; det er din livline.

Hvad er Backup Steam Guard-koder?

Hvis du loggede ud af din Steam og også din konto, hvad ville du gøre? Når du logger ind på Steam-applikationen, kræver Steam dig også at bekræfte dig selv. For at imødegå dette og give dig din anden forsvarslinje har Steam en mulighed for at downloade Backup Steam Guard-koder.

Disse koder er engangskoder.

 1. Åben din Dampklient og naviger til din konto som vist i starten af ​​denne vejledning.
 2. Vælg fanen Kontooplysninger fra venstre side af skærmen. Rul nu ned på skærmen, indtil du finder fanen Kontosikkerhed. Klik på den mulighed, der siger “Administrer Steam Guard”.

 1. Nu navigeres du til dine Steam Guard-indstillinger. Klik her på knappen, der siger “Få sikkerhedskopikoder”. Dette findes under fanen i Get Backup Steam Guard Codes.

 1. Nu beder Steam dig om at bruge den aktuelle Mobile Authenticator-kode og indtaste den i dialogboksen. Åbn din Steam-applikation på din mobil, og naviger til Steam Guard-sektionen som beskrevet ovenfor. Indtast koden du ser der, og klik på knappen Generer koder nu.

 1. Nu viser Steam alle Backup Steam Guard-koder. Du kan udskrive dem og opbevare dem et sikkert sted. Glem ikke at markere dem, når de bliver vant. Som vi sagde tidligere, er alle disse koder kun beregnet til engangsbrug.

Hvordan jeg mistede min Authenticator. Hvad skal jeg gøre?

Okay så du formaterede din telefon, eller din telefon styrtede ned. Uanset årsagen mistede du din Mobile Authenticator og kan ikke logge ind på Steam på grund af det.

 1. Ingen grund til panik, gå over til Steam-hjælp.
 2. Klik på “Jeg har problemer med at logge ind”Valgmulighed og vælg den indstilling, der siger“Jeg slettede eller mistede min Steam Guard Mobile Authenticator”.

 1. Nu beder Steam dig om at indtaste din Steam-kontonavn. Klik nu på søgeknappen.
 2. Nu får du en række muligheder for, hvordan du vil gendanne din konto.

 1. Vælg en af ​​disse muligheder, som du har adgang til, og følg trinene, da Steam guider dig gennem hele processen.

Hvis du har købt en ny telefon og skal afinstallere Steam Guard Mobile Authenticator på ubestemt tid, kan du først deaktivere Steam Guard Mobile Authenticator for at imødegå alt problemet. Derefter kan du aktivere det igen, når du installerer applikationen på din computer.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found