Vejledninger

Fix: Værtsproces til Windows Service, der forbruger internetbåndbredde

Hvis du læser denne artikel, er du muligvis stødt på den adfærd, hvor processen "Værtsproces til Windows Service" bruger enorme mængder båndbredde på din maskine. Denne proces er kendt for at spise stykker så store som 250 MB ad gangen uden forudgående varsel.

Så hvad er denne proces? Denne proces bruges af nogle applikationer til at downloade nye indstillinger / opdateringer eller andre konfigurationer over internettet. Det bruges også af Windows selv til at hente data fra internettet. Denne proces er også kendt som 'scvhost.exe'. Det er klassificeret som en proces på din computer, der er vært for eller indeholder andre individuelle tjenester. Der kan også være flere forekomster af denne proces, der kører samtidigt på din computer.

Der er et par løsninger, vi kan følge for at løse dette problem. Start med den første løsning og naviger dig ned i overensstemmelse hermed.

Løsning 1: Rens opstart af din computer og brug af Resource Monitor

Før vi begynder at følge andre løsninger, hvor vi konfigurerer systemindstillinger, kan vi prøve Clean Booting din pc.

Denne boot gør det muligt for din pc at tænde for et med minimalt sæt drivere og programmer. Kun de væsentlige er aktiveret, mens alle andre tjenester er deaktiveret. Hvis ressourceforbruget ikke forekommer i denne tilstand, skal du kun aktivere processerne igen med små bidder og kontroller, om ressourceforbruget vender tilbage. Hvis den ikke gør det, kan du tænde en anden del og kontrollere. På denne måde vil du være i stand til at diagnosticere, hvilken proces der forårsager problemet.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “msconfig”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Naviger til fanen Tjenester, der findes øverst på skærmen. Kontrollere linjen der siger “Skjul alle Microsoft-tjenester”. Når du klikker på dette, deaktiveres alle Microsoft-relaterede tjenester og efterlader alle tredjeparts-tjenester (du kan også deaktivere alle Microsoft-relaterede processer og kontrollere mere omfattende, hvis der ikke er tredjeparts-tjenester, der forårsager problemet).
 3. Klik nu på “Slå alt fra”-Knappen findes nær bunden i venstre side af vinduet. Alle tredjeparts tjenester deaktiveres nu.
 4. Klik på ansøge for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Gå nu til fanen Startup, og klik på indstillingen "Åbn Jobliste”. Du vil blive omdirigeret til task manager, hvor alle de applikationer / tjenester, der kører, når din computer starter, vises.

 1. Vælg hver tjeneste en efter en, og klik på “Deaktiver”Nederst til højre i vinduet.

 1. Genstart computeren, og kontroller, om problemet vises igen. Hvis det ikke gør det, skal du aktivere et lille stykke (forklaret i starten) og derefter kontrollere igen. Hvis du diagnosticerer en bestemt tjeneste, kan du prøve at genstarte eller deaktivere den ved hjælp af servicevinduet.

Hvis der ikke er en tredjepartsproces, der forårsager problemet, begynder du at kigge efter en Windows-proces, der muligvis er ansvarlig.

 1. Åbn Jobliste og find den tjeneste, der forårsager problemet. Hvis der er mange forekomster af værtsprocessen til Windows-tjenesten, skal du udvide hver enkelt af dem og se hvilken Windows-proces muligvis forårsager problemet. Et sådant eksempel er anført nedenfor.

 1. Når du har identificeret tjenesten, skal du trykke på Windows + R, skrive “tjenester.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i tjenester, skal du navigere gennem listen, indtil du finder den. Højreklik på den, og vælg Egenskaber. Stop tjenesten, og angiv opstartstypen som “handicappet”. Trykke ansøge for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Genstart din computer og se, om båndbreddeforbruget blev løst.

Løsning 2: Indstilling af din forbindelse som målt

En anden løsning, der også fungerer, er at indstille den internetforbindelse, du bruger, som 'Metered connection'. En afmålt forbindelse er en dataforbindelse, hvor du har begrænset båndbredde til rådighed. Når du markerer en forbindelse med dette, downloader Windows ikke Windows-opdatering eller udfører andre dataaktiviteter. Dette kan midlertidigt stoppe båndbreddebrugen under diskussion.

 1. Klik på netværksikon, udvide nuværende internetforbindelse du er forbundet med, og vælg “Ejendomme”.

 1. Marker indstillingen “Målt forbindelse”. Din computer vil næsten øjeblikkeligt handle, og du bør se et fald i båndbredden. Hvis ikke, skal du genstarte din computer og kontrollere igen.

Løsning 3: Deaktivering af leveringsoptimering

Windows har en funktion navngivet som "Leveringsoptimering" aktiveret som standard på din computer. Din computer kan muligvis sende eller modtage opdateringer til nabocomputere eller computere, der findes på dit netværk. Denne funktion kan betyde, at du muligvis får meget hurtigere opdateringer, men det betyder også, at din båndbredde øges. Vi kan prøve at deaktivere denne funktion og slette leveringsoptimeringsfilerne og se om dette løser det aktuelle problem.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet, skriv “Windows Update-indstillinger”Og åbn den indstillingsapplikation, der kommer frem.

 1. Når du er i opdateringsindstillingerne, skal du navigere til bunden af ​​siden og klikke på “Avancerede indstillinger”.

 1. Når du har navigeret til den næste side, skal du klikke på “Leveringsoptimering”Til stede nederst på siden.

 1. Sluk for indstillingen “Tillad downloads fra andre pc'er”. Når du har foretaget ændringen, skal du afslutte indstillingsprogrammet og genstarte computeren.

 1. Trykke Windows + E. og højreklik på Lokal disk C (eller ethvert andet drev, hvor dit system er installeret), og vælg Ejendomme.

 1. Klik på indstillingen “Diskoprydning”Under kategorien“Generel”.

 1. Sørg for at kontrollere linjen “Leveringsoptimeringsfiler”Og tryk på OK. Efter diskoprydning skal du genstarte computeren og se om der er nogen forskel i båndbredden.

Bemærk: Hvis båndbredden ikke selv løses efter at have fulgt ovenstående metoder på grund af Host Process for Windows Service, kan du ty til at deaktivere nogle tjenester såsom “Baggrund Intelligent overførsel”. Du kan også bruge andre tredjepartsapplikationer såsom “GlassWire”For at bestemme, hvilken proces der forbruger båndbredden, så du kan deaktivere den i overensstemmelse hermed.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found