Vejledninger

Sådan slettes en Skype-konto

Microsoft har uanset årsag gjort lukning og sletning af en Skype-konto meget mere detaljeret og kompleks, end den skal være. Ingen sociale medieplatformer bærer sin kontosletningsindstilling som et æresmærke, hvilket er forståeligt, men Microsofts tilgang til hele Skype-kontolukningsprocessen er overdreven. At lukke din Skype-konto for godt er blevet en prøvelse, der involverer flere trin, hvorefter brugeren stadig skal vente 30 dage på, at deres konto permanent slettes fra Skypes bibliotek og Microsofts servere.

Skype har ikke en magisk knap, som du kan trykke på, og din konto vil blive slettet - ville det ikke være alt for let? Der er meget, du skal gøre for at forberede en Skype-konto til permanent lukning og derefter kontakte Microsoft for at ansøge om, at den pågældende konto slettes, og alligevel varer det 30 dage, før kontoen faktisk slettes. Microsoft siger, at 30-dages afdragsfrihed er for dig at genoverveje at lukke din konto eller har brug for adgang til alle data, der er gemt på eller tilknyttet din Skype-konto, før alt det er væk for evigt. Hvis du skifter mening inden for 30 dage, kan du bare annullere sletningen ved at logge på SkypeMin kontoside med den Skype-konto, der er planlagt til sletning.

Her er alt hvad du skal gøre for at kunne lukke din Skype-konto og gøre det på den rigtige måde:

Fase 1: Fjern link til din Microsoft-konto og din Skype-konto

I dag kan du kun tilmelde dig Skype med en Microsoft-konto. Før Microsoft-konti var noget, kunne du dog bare tilmelde dig en Skype-konto. Brugere, der simpelthen har tilmeldt sig en Skype-konto, kan slette deres Skype-konti uden at påvirke andet, men at slette en Skype-konto, som du har tilmeldt dig med en Microsoft-konto, sletter også den Microsoft-konto, du har tilmeldt dig.

Det er tilfældet, brugere, der tilmeldte sig deres Skype-konti med Microsoft-konti (brugere, hvis Skype-navne vises somlive: [din e-mail-adresse uden domæne] elleroutlook: [din e-mail-adresse uden domæne] inden for Skype-grænsefladen) bliver nødt til at fjerne linket til deres Microsoft-konti og deres Skype-konti for at sikre, at sletning af sidstnævnte ikke påvirker førstnævnte på nogen måde. For at fjerne linket til din Microsoft-konto og din Skype-konto skal du:

  1. herog log ind med den Skype-konto, du vil lukke permanent.
  2. Rul ned tilKonto detaljersektion og klik påBruger indstillingerunderIndstillinger og præferencer
  3. Find fortegnelsen til dinMicrosoft-kontoog klik påFjern tilknytning
  4. En besked, der spørger dig, om du er sikker på, at du vil fjerne linket til din Microsoft-konto og din Skype-konto, vises. Klik påBlive vedfor at bekræfte handlingen.

Fase 2: Annuller alle dine abonnementer, tjenester og tilbagevendende betalinger

Når du først har fjernet linket til din Microsoft-konto og din Skype-konto (hvis du først havde brug for det), kan du gå videre til at annullere alle dine Skype-abonnementer, slippe af med alle Skype-tjenester, du bruger, og deaktivere tilbagevendende betalinger du opretter til din Skype-konto. Du vil ikke være i stand til at bruge nogen af ​​dine abonnementer eller tjenester, når du først ansøger om at få din Skype-konto slettet, og hvis du ikke annullerer de tilbagevendende betalinger, du foretager dig, inden du ansøger om at få din Skype-konto lukket, vil du blive fejlagtigt debiteret kl. mindst en gang i løbet af de 30 dage, det tager for en Skype-konto at blive lukket permanent. Hvad du skal gøre er:

  1. herog log ind med den Skype-konto, du vil lukke permanent.
  2. Alle dine Skype-abonnementer vises i højre rude (den blå bjælke til højre). Klik på et af disse abonnementer.
  3. Klik påAnnuller abonnementet.
  4. Klik påTak men nej tak, jeg vil stadig annullere for at bekræfte annulleringen af ​​det respektive abonnement.
  5. Gentage trin 24 for som hvert af de abonnementer, du har på din konto. Hvis nogen af ​​dine abonnementer er helt ubrugte, kan du muligvis få en refusion for dem - simpelthen live chat med Skypes supportmedarbejdere eller udfyld Skype online annullerings- og refusionsformular for at se, om du er berettiget til refusion.
  6. Hvis du har betalt for et Skype-nummer, anbefales det, at du annullerer det, før du permanent sletter din Skype-konto. Rul ned tilAdministrer funktionersektion omMin kontoside og klik påSkype-nummer
  7. Klik påIndstillinger.
  8. Klik påAnnuller Skype-nummer. Dit Skype-nummer annulleres, men forbliver aktivt, så længe det tager, før det udløber.
  9. Hvis du har aktiveret tilbagevendende betalinger på din Skype-konto for f.eks. At få din Skype-kredit automatisk fyldt op, når den falder under en specificeret tærskel, anbefales det stærkt, at du deaktiverer funktionen Auto-opladning, før du sletter din Skype-konto for godt. Rul ned tilKonto detaljersektion og klik påAutomatisk genopladningunderFakturering og betalinger
  10. Klik påDeaktiverved siden afStatus, og tilbagevendende betalinger for Skype-kontoen deaktiveres med succes.

Det tilrådes også, at du bruger alle Skype-kreditter, du har på den konto, du planlægger at lukke permanent, da du ikke kan få refusion for de Skype-kreditter, du har på kontoen, og hvis du lukker din konto med de kreditter, der stadig er på den, vil blot resultere i, at de bliver spildt.

Fase 3: Ansøg for at få Skype-kontoen slettet

Når du er færdig medfaser 1og3, vil du endelig være klar til at ansøge om at få den pågældende Skype-konto slettet. For at gøre det skal du:

  1. Log ind på SkypeMin kontoside med den Skype-konto, som du vil planlægge til sletning.
  2. Gå til SkypeKontolukningside. Hvis du bliver bedt om at logge helt ind eller blot bekræfte din adgangskode, skal du gøre det.
  3. Tjek endnu en gang for at sikre dig, at den Skype-konto, du er logget ind med, er den Skype-konto, du vil lukke for godt, og klik derefter påNæste.
  4. ÅbnVælg en grund rullemenuen, og klik på grunden til, at du vil lukke Skype-kontoen for at vælge den.
  5. Klik påMarker konto for lukning

Det er her processen slutter, men det er også her ventetiden begynder. Når du er færdig medfase 3 og folk på Skype accepterer din ansøgning om lukning af din konto, din Skype-konto vil blive markeret til sletning. Du skal dog stadig vente 30 dage på, at kontoen slettes permanent. Når de 30 dage er gået, slettes Skype-kontoen permanent fra Microsofts servere og Skypes bibliotek - ingen kan finde den lukkede konto på Skype, og ingen vil heller være i stand til at kontakte den lukkede konto via Skype.