Vejledninger

Sådan løses 'Fejlkode XRE-03007' på Xfinity?

Xfinity er et datterselskab af Comcast Cable Communications, som er en af ​​de største internetudbydere i USA. Virksomheden har eksisteret i mere end 50 år, og de er også det næststørste kabelnet i verden. For nylig har der imidlertid været rapporter om en "Xfinity-fejlkode XRE-03007”Og i nogle tilfælde“Xfinity-fejlkode XRE-03007 STB er i suspenderet tilstand”Fejl på Xfinity TV-forbindelsen.

Denne bruger er ikke i stand til at streame fjernsyn, når denne fejl udløses, og ved at trykke på "Opdater" -knappen på TV-fjernbetjeningen bærer det ikke nogen frugt. I denne artikel vil vi informere dig om nogle af årsagerne til, at denne fejl udløses, og vi giver dig også levedygtige løsninger til at rette det helt. Sørg for at følge vejledningen nøje for at undgå konflikter.

Hvad forårsager "Fejlkode XRE-03007" -fejl på Xfinity?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, besluttede vi at undersøge problemet og udtænkte en løsning til at løse det fuldstændigt. Vi undersøgte også årsagerne til, at den blev udløst, og anførte dem nedenfor:

  • Outlet ikke tildelt:I nogle tilfælde udløses fejlen, hvis den specifikke digitale stikkontakt, du bruger til at streame tv, ikke er tildelt din konto. TV- og internetmodem tæller som afsætningsmuligheder, og de tildeles det specifikke digitale stikkontakt, du bruger til at streame tv gennem deres “S / N (serienummer)” -numre. Disse afsætningsmuligheder kan kun tildeles af de officielle Comcast-kundesupportkontorer. Derfor er du muligvis nødt til at ringe til en tekniker for at få den tildelt.
  • Udestående betalinger:I de fleste tilfælde udløses fejlen, hvis der er en udestående betaling til virksomheden, og tv-tjenesterne er blevet afskåret. Tjenesterne kan kun genoptages, hvis regningen er godkendt og verificeret af Comcast-embedsmænd.
  • Start konfigurationer:I nogle tilfælde kan der være en fejl i visse startkonfigurationer for STB (TV Box), TV eller internetmodem. Disse lanceringskonfigurationer bruges under oprettelse af en forbindelse mellem serveren og de enheder, som derefter bruges til at streame tv. Hvis disse konfigurationer er ødelagt, kan fejlen muligvis udløses.

Nu hvor du har en grundlæggende forståelse af problemets art, vil vi gå videre mod løsningen.

Løsning: Reinitialisering af enheder

Hvis visse startkonfigurationer er beskadiget, kan fejlen muligvis udløses. Derfor vil vi i dette trin geninitialisere alle de enheder, der bruges til denne forbindelse ved fuldstændigt at cykle dem. For det:

  1. Tag stikket ud TV, STB (kabelboks) og internetmodemet fra stikkontakten.
  2. Trykke og holde det strøm knapperne på enhederne i 30 sekunder.
  3. Prop enhederne tilbage og vente på, at internetadgang tildeles.
  4. Tur det TV på og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found