Vejledninger

Sådan rettes Windows 10 Store fejl 0x80073CF9

Fejl0x80073CF9 er en alvorlighedsfejlfejl, der normalt ses i Windows Store-opdateringer, når de fejler. Windows Store er en måde at installere og opdatere programmer (kaldet "apps") på Windows 8 og 10 maskiner. Det er muligt at få både betalte og gratis apps gennem Windows Store, hvoraf der i alt er 699.000.

I nogle tilfælde forsøger at downloade eller opdatere en app via Windows Store, at 0x80073CF9-fejlen vises, hvilket stopper alle yderligere appdownloads og opdateringer. Følg metoden nedenfor for at løse denne fejl.

Reparer korrupte systemfiler

Download og kør Restoro for at scanne for korrupte filer fraher, hvis filer viser sig at være korrupte og mangler repareres ved hjælp af Restoro ud over at udføre nedenstående metoder.

Metode 1: Opret mappen AppReadiness

Gå til den partition, hvor Windows er installeret (C: som standard), og åbn Windows-mappen, eller hold nede Windows-nøgle og Tryk på R. Type C: \ Windows og klik Okay. Herinde skal du oprette en ny mappe ved at højreklikke og vælge Nyog klikke Folder. Navngiv mappen AppReadiness. Den sidste sti til mappen skal være “C: \ Windows \ AppReadiness”. Windows Store skal fungere ordentligt nu.

Metode 2: Skift fra trådløs til kabelforbindelse

I nogle tilfælde giver butikken fejlen, hvis du bruger WiFi. I så fald skal du prøve at skifte til en kabelforbindelse ved at tilslutte et Ethernet-kabel til din enhed og routeren, gennem hvilken du modtager internetforbindelsen.

Når den er tilsluttet, skal du holde Windows-nøgle og Tryk på R. Typencpa.cplog klik Okay. Højreklik, din trådløse adapter, og vælg Deaktiver, prøv opdateringer / downloads - hvis den fungerer, skal du højreklikke på den trådløse adapter igen for at aktivere den og derefter frakoble Ethernet-kablet.

Metode 3: Giv butikken adgang til mappen Pakker

Denne fejl opstår undertiden, når butikken ikke kan skrive nogen data til Pakker mappe, som er placeret inde i C: \ ProgramData \ Microsoft \ Windows \ AppRepositoryfolder.

Først skal du sørge for at få vist skjulte mapper og filer ved at gå Start >Kontrolpanel >udseende og tilpasning >Mappeindstillinger >Udsigt >Avancerede indstillinger > klik “Vis skjulte filer, mapper og drev”> Klik Okay.

Højreklik AppRepository og vælg Egenskaber. Klik på Sikkerhed ->Fremskreden ->Blive ved og Tillad fuld systemadgang tilALLE ANVENDELSESPAKKER og SYSTEM.

Metode 4: Oprettelse af en ny Microsoft-konto

Det er muligt, at den Microsoft-konto, du bruger, forhindrer Windows Store og andre Microsoft-standardapplikationer i at fungere korrekt. Derfor opretter vi i dette trin en ny Microsoft-konto. For det:

  1. Klik på på den "Start-menu”-Knappen og vælg“Indstillinger”Ikon.
  2. Inde i indstillingerne skal du klikke på “Konti”-Knappen.

  3. Vælg det "Familie og andre mennesker" fravenstre rude ogklik på "Føj nogen anden til denne pc“.

  4. Klik på på den "Jeg har ikke denne persons loginoplysninger”Valgmulighed og vælg“Tilføj en bruger uden en Microsoft-konto”Indstilling.

  5. Gå ind detlegitimationsoplysninger for den konto, du vil oprette, ogklik på "Næste“.
  6. Når kontoen er oprettet,klik på denkontoog vælg “Lave om konto type" Mulighed.

  7. Klik på på dendropdown og vælg “Administrator”Fra indstillingerne.

  8. Klik på på "Okay”Ogskiltud af detnuværende konto.
  9. Log ind påny kontoløb ansøgningen ogkontrollere for at se, om problemet fortsætter.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found