Vejledninger

Fix: Denne computer er konfigureret til at kræve en adgangskode for at starte op

Fra det, vi hidtil har set, ser det ud til at være tæt relateret til en virus, der muliggør SAM (registreringsdatabase-fil) kryptering. På grund af dette løser dette problem ikke ved hjælp af standardadgangskodeskiftende værktøjer som NT PWD Reset. Denne fejl kan være meget vanskelig at slippe af med, og det vil kræve nogle avancerede fejlfinding, uanset hvad.

Vi har dog forberedt en artikel relateret til denne fejl, og forhåbentlig vil du være i stand til at starte din computer på ingen tid, hvis du følger instruktionerne nøje.

Løsning 1: Gendan din sikkerhedskopi af registreringsdatabasen fra din computer og start ved hjælp af denne kopi

Da hvad denne fejl gør, er, at den låser din registreringsdatabase ved hjælp af en Windows-funktion, som blev forladt, og kun få mennesker ved endda om det. Derfor kan du ikke ændre adgangskoden ved hjælp af andre værktøjer. Heldigvis skal denne proces være let nok, da din computer har den nylige registreringsdatabaseeksemplar tilgængelig et eller andet sted i sine systemfiler.

Du skal vide, at du bliver nødt til på en eller anden måde at få adgang og gennemse filerne på din harddisk uden at starte til operativsystemet. Dette kan i det væsentlige gøres på to måder: enten tager du harddisken ud og slutter den til en fungerende computer, eller du kan følge vores trin for at gøre det på den samme computer. Vi valgte at præsentere denne løsning, da det at få harddisken ud kan annullere din garanti, hvis du bruger en bærbar computer, og nogle gange kan det slet ikke gøres.

For at følge trinene i denne løsning skal du bruge eller oprette et gendannelsesmedie til det operativsystem, du bruger. Dette er normalt den DVD, hvorfra du installerede dit operativsystem. Windows 10-brugere har dog mulighed for at oprette en manuelt, hvis de har brug for det, og de kan endda bruge et USB-drev.

Download Media Creation Tool-softwaren fra Microsofts websted. Åbn den downloadede fil, du lige har downloadet, og accepter vilkårene.

 1. Vælg Opret installationsmedie (USB-flashdrev, DVD eller ISO-fil) til en anden pc-indstilling fra startskærmen.

 1. Sprog, arkitektur og andre indstillinger på det startbare drev vælges ud fra din computers indstillinger, men du skal fjerne markeringen i Brug de anbefalede indstillinger til denne pc for at vælge de korrekte indstillinger til pc'en, der har adgangskoden knyttet til (hvis du opretter dette på en anden pc, og det sandsynligvis også er).
 2. Klik på Næste, og klik på USB-drevet eller DVD-indstillingen, når du bliver bedt om at vælge mellem USB eller DVD, afhængigt af hvilken enhed du vil bruge til at gemme dette billede på.

 1. Klik på Næste, og vælg USB- eller DVD-drevet fra listen, der viser lagermediet, der er tilsluttet din computer.
 2. Klik på Næste, og Media Creation Tool fortsætter med at downloade de filer, der er nødvendige for at installere, og opret installationsenheden.

Nu hvor du også har denne gendannelses-DVD til Windows 10, skal du følge trinene nedenfor i henhold til din version af Windows for at navigere til kommandoprompt uden først at skulle starte i dit operativsystem:

 1. Indsæt det installationsdrev, du ejer, og start din computer. Følgende trin er forskellige fra et operativsystem til et andet, så følg dem i overensstemmelse hermed:
 • WINDOWS XP, VISTA, 7: Windows Setup skal åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste det foretrukne sprog og indstillinger for tid og dato. Indtast dem, og vælg knappen Reparer din computer nederst i vinduet. Hold den oprindelige alternativknap valgt, når du bliver bedt om det med Brug gendannelsesværktøjer eller Gendan din computer, og klik på knappen Næste. Vælg kommandoprompt, når du bliver bedt om det med valg af et gendannelsesværktøj.
 • WINDOWS 8, 8.1, 10: Du får vist vinduet Vælg dit tastaturlayout, så vælg det, du vil bruge. Skærmen Vælg en indstilling vises, så naviger til Fejlfinding >> Avancerede indstillinger >> Kommandoprompt.

 1. Når kommandoprompten åbnes, skal du indtaste nedenstående kommando og klikke på Enter bagefter:
Notesblok
 1. Notesblok skal åbnes nu, så klik på Filer >> Åbn fra menuen øverst til højre, og vent på, at Windows Stifinder åbnes. Sørg for, at du vælger indstillingen Alle filer under Filer af typen for at se alle filer.
 2. Denne løsning vil gøre det godt for det, vi er ved at gøre, da du kan se alt, der er forbundet til din computer. Bare sørg for at du ikke dobbeltklikker på en fil, der får Notepad til at prøve at åbne den.
 3. Naviger til mappen System Volume Information (Oplysninger om systemvolumen) i Denne pc / denne computer >> Din primære harddisk.

 1. Find mappen _restore ... hvor de tre prikker står for en masse bogstaver og tal, og åbn mappen. Mappen indeholder flere andre mapper, så sørg for at sortere dem efter den dato, der er ændret, så du kan se, hvornår disse sikkerhedskopier kommer fra. Sørg for at vælge den dato, hvor infektionen stadig ikke dukkede op.
 2. Åbn den mappe, og se efter filerne vist nedenfor. Disse filer er dem, vi skal sikkerhedskopiere, og de tilhører registreringsdatabasen. Mens du leder efter dem, skal du sørge for at omdøbe dem, som det er vist nedenfor:

_REGISTRY_USER_.DEFAULT ”til“ standard ”

_REGISTRY_MACHINE_SECURITY ”til“ sikkerhed ”

_REGISTRY_MACHINE_SOFTWARE ”til“ software ”

_REGISTRY_MACHINE_SYSTEM ”til“ system ”

_REGISTRY_MACHINE_SAM ”til“ sam ”

 1. Vælg nu disse fem filer og kopier dem til Windows \ system32 \ config-mappen på det drev, hvor din Windows OS-installation er placeret, og sørg for at overskrive de eksisterende filer. Du har nu sikkerhedskopieret din registreringsdatabase til den valgte dato. Start din computer, og kontroller, om adgangskodevinduet stadig vises. Hvis du er, kan du prøve at gentage den samme proces, men vælge en ældre version af registreringsdatabasen.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found