Vejledninger

LØST: Strenge NAT-problemer på Xbox

Lad os starte med at forstå, hvad "NAT" er, står for Network Address Translation, og der er tre typer NAT'er. Åbn NAT, Lukket NAT og Moderat NAT. Virksomheder, organisationer bruger dem ud fra deres krav. De fleste netværk, derhjemme, er indstillet på en måde, hvor en internetudbyder har installeret et modem eller en router, og du har det tilsluttet til din computer eller andre enheder. De enheder, der er tilsluttet din router, sender og modtager løbende pakker til routeren, så den kan kommunikere frem og tilbage med indersiden og omverdenen, hvor indeni er netværket bag routeren og udenfor er netværket ud over routeren ( Internet). Lad os sige, at du åbner din browser og går til, når din computer fremsætter en anmodningwww.google.comså er der hvad der sker mellem computeren og routeren.

Computer: Hej, jeg vil gå til Google.com.

Router: Okay, jeg taler til Google.com på dine vegne, og jeg vil tildele din anmodning et tag, så når jeg modtager et svar tilbage fra Google.com, kan jeg identificere dig og videresende svaret.

Router modtager et svar fra Google og kontrollerer koden. Det ser, at dette tag blev tildelt dig, så det videresender dig anmodningen. Mens den gjorde det, ville en anden computer på dit netværk også til Google.com, at routeren gjorde den samme proces og tildelte et andet tag til den anden computer, så den kan finde ud af, hvem den var til.

Denne mærkningsproces er NAT. I virkeligheden er tag = port. Jeg har brugt ordmærket bare for at gøre det let at forstå. Nu er de tre typer NAT'er:

Nu da du har en generel forståelse af, hvad NAT er, burde problemet være meget klarere. I Streng NAT eller Lukket NAT tillader din router / enhed ikke Xbox at kommunikere. De fleste applikationer og spil, der forbinder live, bruger dynamiske porte. Så det giver mening at deaktivere streng nat for at slippe af med kommunikationsproblemer. Nu er der to metoder til at gøre dette, i begge metoder skal du først indstille din Xbox til at bruge en manuel / statisk IP-adresse, så den ikke ændres.

Opsætning af en statisk / manuel IP-adresse på en Xbox

Gå til din Xbox Indstillinger -> og vælgNetværk.Under den aktuelle netværksstatustype vil du se, om din NAT er åben, eller om den er Streng,hvis det er strengt, skal du først fortsætte med denne vejledning. Hvis det ikke er strengt, er dit problem ikke naturrelateret. Når du har identificeret NAT-typen, skal du vælgeAvancerede indstillinger.

Når du er i Avancerede indstillingerdu vil se Netværk IP / DNS / Gateway og Subnet Mask Information i højre rude. Noter denne info nøjagtigt som den er.

Gå derefter til IP-indstillingerog vælgBrugervejledning.Indtast de oplysninger, du noterede, og gå derefter til DNS-indstillinger, vælg brugervejledning, og skriv DNS-indstillinger.

Når du er færdig, skal du notere din IP-adresse. Nu på dette stadium har vi to muligheder for at åbne nat på routeren.

Mulighed 1: Placer Xbox's IP-adresse i DMZ-zonen

DMZ tillader alt fra og til Xbox på alle porte. Dette gøres fra din router, du skal logge på den, finde DMZ-sektionen, tilføje den IP-adresse, du noterede, og aktivere den. Sådan ser det ud på min router.

DMZ udgør en sikkerhedsrisiko, da den næsten åbner alt og alt til og fra Xboxens IP-adresse. Men hvis du ikke er bekymret, skal du bruge denne mulighed, da den er den nemmeste.

Mulighed 2: Videresend porte til Xboxens IP-adresse

Videresend følgende porte til Xbox's IP-adresse. Du bliver nødt til at logge ind på din router og finde sektionerne for portvideresendelse. Dette skal være i manualen.

Port 88 (UDP) Port 3074 (UDP og TCP) Port 53 (UDP og TCP) Port 80 (TCP) Port 500 (UDP) Port 3544 (UDP) Port 4500 (UDP)

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found