Vejledninger

Sådan løses 'Fejlkode 23' på MagicJack?

magicJack er en enhed, der er tilsluttet computeren, og den forbinder yderligere til en telefon via standard RJ-11-telefonstikket. Det er en enhed, der understøtter "Voice-Over-Internet (VOI)" -teknologi og bruges til at foretage langdistanceopkald over internettet for at redde brugerne fra de dyre priser for langdistanceopkald. Denne enhed bruges af mange mennesker og er meget praktisk for folk, der foretager langdistanceopkald regelmæssigt.

FejlKode 23 vises på skærmen med en kontinuerlig tone på modtageren, og det antyder et problem med forbindelsen. I denne artikel vil vi diskutere nogle af årsagerne til, at denne fejl kan udløses, og også give dig levedygtige løsninger til at løse dette problem fuldstændigt. Sørg for at følge instruktionerne nøje og præcist for at opnå de bedste resultater.

Hvad forårsager "Fejlkode 23" på magicJack?

Efter at have modtaget adskillige rapporter fra flere brugere, undersøgte vi problemet og kom med et sæt løsninger til at løse det permanent. Vi undersøgte også årsagerne til, at den blev udløst, og opførte dem som følger:

 • Forbindelsesproblemer:I nogle tilfælde er problemet forårsaget af en defekt forbindelse til stikkontakten, hvor enheden er tilsluttet. Denne stikkontakt kan være en router, computer eller endda direkte på væggen. Enheden er muligvis blevet tilsluttet korrekt, eller under oprettelse af en forbindelse kan den muligvis ikke fungere.
 • Lukkede porte:Routerens firewallsikkerhed kan være indstillet på en sådan måde, at de porte, der bruges af enheden, ikke åbnes, hvilket problemet skyldes.
 • Forældet firmware:I nogle tilfælde kan firmwaren, der bruges af magicJack-enheden, muligvis være forældet, som enheden står over for problemer, mens den opretter forbindelse til serverne. Firmwareopdateringerne frigives regelmæssigt på webstedet og skal anvendes for at opnå de bedste resultater.
 • Fejl USB-port:en defekt USB-port kan være problemet, hvorfor fejlen udløses. USB-porten leverer muligvis ikke passende strøm til enheden, eller det forhindrer måske enheden i at blive genkendt.

Løsning 1: PowerCycling-enheder

Det allerførste skridt i retning af fejlfinding af problemet er at sikre, at vi fuldstændigt slukker for alle de involverede enheder for at sikre, at problemet ikke skyldes på grund af en korrupt startkonfiguration. For det:

 1. Tag stikket ud din enhed, router og enhver anden enhed, der er involveret i sløjfen fra strøm.
 2. Trykke og hold strøm knapper og vente mindst 10 sekunder.
 3. Tænd for enhederne, Opret forbindelse dem ordentligt og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 2: Ændring af USB-porte

I nogle tilfælde fungerer USB-porten, hvor magicJack-enheden er tilsluttet, muligvis ikke korrekt, som enheden har problemer med. Derfor anbefales det, at du træk stikket ud enheden fra den aktuelle Havn og prop det til en forskellige havn og kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Løsning 3: Åbning af forbindelsesporte

Der er en række porte, der bruges af forskellige applikationer til at bruge internettet. Applikationerne bruger disse porte til at kommunikere med internettet, og de åbnes af internetudbyderen. Derfor, opkald din internetudbyder og bed dem om at åbne portene “5060-5070” på din router / modem. Dette er de porte, som magicJack normalt bruger til at kommunikere med internettet.

Løsning 4: Opdatering af firmware

I nogle tilfælde er firmwaren til enheden muligvis ikke opdateret, hvorfor problemet udløses. Derfor vil vi i dette trin downloade og installere den nyeste firmware til enheden. For det:

 1. Åbn browser på din computer og naviger til dette websted.
 2. Hent den relevante firmware til din enhed og Opret forbindelse din enhed til computeren.
 3. Åben den downloadede fil og følg vejledningen på skærmen til installere firmwaren.
 4. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Bemærk:Hvis problemet stadig eksisterer, skal du prøve at udskifte Ethernet-kablet og alle de andre kabler, der er involveret i forbindelsen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found