Vejledninger

Sådan løses langsom Spotify

Spotify er en fantastisk applikation til streaming af musik, tilsyneladende en af ​​de bedste derude. Det har dog sine problemer og fejl. En af de mest almindelige fejl med Spotify-applikationen er dens langsomme navigation og indlæsning. De fleste af brugerne har rapporteret deres møde med dette, og det er virkelig en hindring. Ingen kan gå på kompromis med musik, for eksempel hvis du føler dig lidt ned og har brug for noget musik for at muntre dig op? Eller måske er du sammen med dine venner og har brug for noget musik for at lette stemningen? Spotify er virkelig påkrævet i sådanne tilfælde. Imidlertid kan dets langsommelighed være virkelig oprørende.

Spotify er kendt for sine konstante opdateringer for at lade sine brugere nyde de nyeste funktioner. Dette problem er dog ikke så modbydeligt, og løsningen er ret let. Selvfølgelig kræver musik-streaming hurtig internethastighed, ellers står du over for buffering, hvilket er ret uacceptabelt i denne moderne æra. Under alle omstændigheder, lad os komme ind på årsagerne til dette problem med alt det sagt -

Hvad forårsager den langsomme belastning af Spotify?

Dette problem kan skyldes mange generiske problemer som -

 • Langsom internetforbindelse. Hvis du har en dårlig internetforbindelse, mens du indlæser din Spotify-app, kan det muligvis være årsagen til det.
 • Knust Spotify-filer. Hvis du har haft en dårlig Spotify-installation, dvs. strømafbrydelse under installationsprocessen, kan dette være årsagen.
 • Hukommelsesforbrug. Hvis din systemhukommelse i høj grad bruges af andre applikationer, som Spotify ikke er i stand til at bruge den nødvendige mængde, kan det også være årsagen.

For at fremskynde din Spotify kan du anvende følgende løsninger: -

Til pc:

Løsning 1: Deaktivering af hardwareacceleration

Spotify bruger som standard hardwareaccelerationsfunktionen, som gør det muligt at udføre opgaver med højere effektivitet og større prioritet. Der er dog en ulempe ved det. I stedet for at fremskynde det kan det nogle gange være årsagen til at bremse det, helt karma. For at løse dette skal du deaktivere hardwareacceleration:

 1. Åbn din Spotify Ansøgning.
 2. Klik på i øverste venstre hjørne Redigere og vælg Præferencer fra rullelisten.
 3. Klik på 'Vis avancerede indstillinger’.
 4. Under Kompatibilitet ser du 'Aktivér hardwareacceleration’.
 5. Sluk den.

Løsning 2: Frigør hukommelse

En anden grund til den langsomme opstart ville være utilstrækkelig hukommelsestilgængelighed. Hvis dine baggrundsapplikationer som Chrome, Firefox eller andre bruger meget af din hukommelse, kan appen ikke bruge den krævede hukommelse, og processen vil derfor blive langsommere. Derfor bliver du nødt til at frigøre hukommelse, hvis du mangler det. Sådan gør du:

 1. Højreklik på proceslinjen, og vælg Jobliste.
 2. I Processer fane, se efter applikationer, der bruger masser af hukommelse.
 3. Klik for at fremhæve det, og tryk derefter på Afslut opgave.
 4. Når du har frigjort en tilstrækkelig mængde hukommelse, skal du prøve at åbne Spotify igen og se om det er hurtigere.

Løsning 3: Oprydning af Spotify-mapper

Nogle brugere har rapporteret, at deres problem blev løst, efter at de slettede indholdet af visse Spotify-relaterede mapper. Du kan gøre dette ved at følge disse instruktioner:

 1. Hvis din Spotify-applikation er åben, skal du lukke den.
 2. Åbn derefter Windows Stifinder.
 3. Indsæt følgende sti i bibliotekets / adresselinjen i Windows Stifinder:
C: \ Brugere \ Administrator \ AppData \ Lokal \ Spotify \
 1. Sørg for at udskifte den Administrator ved dit brugernavn.
 2. Der skal du slette indholdet af Opbevaring, data og browser mapper, men sørg for, at du ikke sletter mapperne selv.

Løsning 4: Geninstaller Spotify

Nogle gange, hvis du har haft en defekt installation, dvs. hvis din pc blev lukket ned under installationen, kunne den have ødelagt filerne. I en sådan situation skal du geninstallere applikationen ved hjælp af følgende instruktioner:

 1. Tæt Spotify.
 2. Gå til Start-menuen og åbn Kontrolpanel.
 3. Klik på Afinstaller et program under Programmer og funktioner.
 4. Find og afinstaller på listen over installerede applikationer Spotify.
 5. Download Spotify fra dens officiel hjemmeside og installer det derefter.

Til Android:

Løsning 1: Fjernelse af SD-kortet

Android-systemer har normalt mulighed for at gøre brug af et SD-kort indsat i smartphonen til at gemme hukommelse og bruge det til at gemme applikationsdata. Hvis dine Spotify-applikationsfiler er gemt på SD-kortet, indlæses og behandles det langsommere end normalt, fordi læse- / skrivetiden til betjeningen af ​​applikationen er langsommere på SD-kortet sammenlignet med intern hukommelse.

Flyt Spotify tilintern hukommelseogfjern SD-kortet(selvom du ikke har applikationsfilerne på SD-kortet). Genstart din Android-enhed, og kontroller, om problemet er løst.

Løsning 2: Genlogging / geninstallation

En anden mulig løsning, som brugerne fandt, var at logge ind på Spotify-applikationen igen på din smartphone. Dette tvinger applikationen til at nulstille sine interne konfigurationer og indlæse brugerdataene igen fra bunden.

Hvis genregistrering ikke fungerer, skal du overvejegeninstallationansøgningen. Dette vil sikre, at dårlige filer udskiftes (hvis nogen), og nyopdaterede filer hentes fra PlayStore.