Vejledninger

Top 10 bedste SNES ROM-hacks

SNES-emulatorer og ROM'er er en fantastisk måde at nyde nostalgi af spil fra barndommen på. De er også en fantastisk måde at introducere en yngre generation til tidligere spil.

Selvfølgelig er hardcore nostalgi nørder ikke tilfredse spiller de gamle spil - de vil ændre dem. Det er her, ROM-hacks kommer ind. Ved hjælp af hekseri og trolddom er det generelt muligt at ændre SNES-ROM'er fuldstændigt og tilføje nye niveauer, grafik, lyde og andre ting, der ikke findes i de originale spil.

På denne top 10-liste afrunder vi de bedste og mest populære SNES ROM-hacks, der er tilgængelige til download.

Bemærk: ROM'er og emulatorer har tidligere været et varmt juridisk mål for Nintendo, der tager en nultolerancepolitik over for spilemulatorer. Af den grund vil vi ikke eksplicit linke til nogen af ​​de ROM'er, der er nævnt på denne liste, men de er let at finde.

Super Metroid - projektbase

Dette ROM-hack til Super Metroid tilføjer en masse nyt indhold til det originale basisspil, mens det originale kort holdes mest intakt. Ny grafik, specielle træk, modificerede bosser og nye kortområder er blot nogle af funktionerne i dette Super Metroid ROM-hack.

The Legend of Zelda: A Link to the Past - Parallel Remodel

Dette ROM-hack er baseret på Parallelle verdener, som er endnu et ROM-hack til A Link to the Past. Den oprindelige Parallelle verdener var en kæmpe revision af A Link to the Past's gameplay. Det tilføjede ny grafik, en ny historie, dybest set et nyt spil. Parallel ombygning er en re-balance af Parallelle verdener, som toner nogle af Parallelle verdener berygtede vanskeligheder. Det er dybest set et ROM-hack af et ROM-hack, tag det som du vil!

Super Ghouls 'n Ghosts - Super Arthur

Den oprindelige Super Ghouls 'n Ghosts er berygtet for sine vanvittige vanskeligheder, og rangerer normalt højtsværeste spil nogensinde ” lister. Dette ROM-hack adresserer direkte den berygtede vanskelighed ved at tilføje flere nye gameplay-elementer. Våbenopsamling og skift med L / R-knapperne, rustning, der nedbrydes i stedet for forsvinder, og andre ændringer, der generelt gør spillet lidt lettere.

Super Mario World: Return to Dinosaur Land

Dette er en komplet og total eftersyn af Super Mario World. Det tilføjer helt nye niveauer og verdener, og den generelle enighed er, at den næsten er som en uofficiel efterfølger til Super Mario World. Nogle går så langt som at sige, hvad SMW2 kunne have været!

Zombier spiste mine naboer: Åh ikke mere zombier

Et af de bedste multiplayer-spil til SNES blev meget bedre med dette ROM-hack. Dette ROM-hack var “10 år på vej ” ifølge udvikleren. Det tilføjer 55 nye niveauer, gameplay-muligheder, genstande, fjender og andre funktioner. ZAMN er stadig et af de bedste multi-player-spil, der findes, uanset hvor gammel det bliver, så prøv dette ROM-hack.

Chrono Trigger: Profeterne fra Guile

Chrono Trigger er ofte blevet indvarslet som en af ​​de bedste RPG'er, og dette Chrono Trigger ROM-hack hylder så meget den kendsgerning. Det tilføjer en helt ny historie til spillet, der involverer Magus 'magtstigning i Zeal Kingdom. Mængden af ​​arbejde, der er lagt i dette ROM-hack, sætter virkelig baren for, hvordan ROM-hacks skal gøres, så giv det en chance, hvis du er fan af Chrono Trigger serie.

Super Mario Kart: Mario Kart R

Dette ROM-hack af det klassiske go-kart racerspil tilføjer helt nye niveauer, grafik og endda Kirby som en spilbar karakter. Den oprindelige gameplay berøres ikke, da dette ROM-hack for det meste er æstetiske ændringer. Der er dog tilføjet alternative stier til de fleste af de originale baner, som tilføjer et helt nyt element til det originale spil.

EarthBound - The Giftman Chronicles

Denne J-RPG fra 1994 kan have været relativt ukendt blandt afslappede vestlige spillere, men den fik en stærk kultfølelse blandt J-RPG-fans. Dette specielle ROM-hack vandt Hexmas Hackfest i 2003, hvilket giver det originale spil et sødt juletema med al ny grafik og gameplay.

Final Fantasy III - Final Fantasy IV Enhanced Edition

Dette er et ROM-hack af den amerikanske version af Final Fantasy III (som teknisk set er Final Fantasy VI i Japan). Det er grundlæggende en kæmpe stor liste over gameplay "patches" og opdateringer, der løser mange fejl og varenavne fra det originale spil. Der er for mange ændringer at liste, men hvis den blev brudt i FF III, fik dette ROM-hack sandsynligvis det.

Secret of Evermore: 2 Player Edition

Evermore's hemmelighed var en ret skuffende åndelig efterfølger (diskuteres) til Hemmeligheden bag Mana, en af ​​de mest populære J-RPG-serier fra Square Enix tilbage på den tidlige dag. Mens Evermore's hemmelighed levede ikke op til Hemmeligheden bag Mana, manglen på 2-spiller support helt sikkert tilføjet skuffelsen. Dette ROM-hack sigter mod at rydde det op ved at tilføje 2-spiller support.

Tags Spil nintendo
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found