Vejledninger

Hvad er Microsoft Network Adapter Multiplexor Protocol, og skal den være aktiveret?

Det Microsoft Network Adapter Multiplexor-protokol er anført i “Elementer, som denne forbindelse bruger”-Listen til Wifi-egenskaberne. Denne mulighed er handicappet for mange mennesker som standard, og det forvirrer dem ofte, hvis deaktivering eller aktivering af det har en indvirkning på deres forbindelse eller båndbredde. Rent faktisk muliggør denne protokol, mens resten af ​​indstillingerne på listen er aktiveret, er ikke mulig.

Hvad er Microsoft Adapter Multiplexor Protocol?

Microsoft Adapter Multiplexor Protocol er et specielt sæt konfigurationer, der kommer i spil, når en bruger kombinerer to forskellige forbindelser. Faktisk er det en kernemodechauffør der bruges til NetværkInterfaceLimning. Dette betyder, at to Ethernet-kort kombineres til at danne en fysisk enhed for at øge båndbredden.

Når NIC-teaming initieres, er Multiplexor-protokollen aktiveret for en eller to (afhængigt af forbindelsen og antallet af tilsluttede netværkskort), mens andre stadig bruger andre emner fra listen. Derfor bruges netværksadapter Multiplexor-protokollen kun, når du kombinerer to eller flere adaptere. Normalt til en LAN / WAN-forbindelse.

Bør det aktiveres?

Mange brugere spørger, om de skal aktivere det eller ej. Dybest set kommer denne protokol kun i spil, mens kombinererNetværkAdaptere eller skaber -en Broetforbindelse som forklaret ovenfor. Hvis du forsøger at aktivere denne indstilling manuelt, mens de andre elementer på listen er aktiveret, vil du se denne fejl

hvis duklikpå "Ja”Protokollen forbliver deaktiveret, og de andre elementer er aktiveret til din forbindelse. Hvis duklikpå "Ingen”Det fører dig tilbage til listen, og der foretages ingen ændringer. Selv hvis dudeaktiveralle andre muligheder og prøv ataktiverekun “Microsoft Network Adapter Multiplexor-protokol”Det stadig viser sig det her fejl. Dette betyder, at det kan ikke aktiveres, medmindre en forbindelse introduceres i en bro. Derfor er detskulle gerneikkevære aktiveret. det er automatiskaktiveret når en bro er oprettet og kræver ikke manuel aktivering.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found