Vejledninger

Fix: Windows 10 summende lyd

Windows 10 er blevet ret kendt for alle de problemer og problemer, som det har bragt computere på, når de opgraderer til den nyeste og bedste version af Windows-operativsystemet. Mens de fleste af de problemer, som Windows 10 vides at bringe vedrører software, er der et par problemer, der er hardware-relaterede. Et af de mest almindelige - og også ekstremt skærpende - hardwareproblemer, som en computer kan blive påvirket af ved opgradering til Windows 10, er kraftige summende lyde.

Mange Windows 10-brugere har rapporteret, at deres computere begyndte at skabe underlige, kraftige summende lyde lige efter at de opgraderede til Windows 10. Alle de Windows 10-brugere, der tidligere har været berørt af dette problem, har præciseret, at problemet ikke eksisterede på version af Windows, som de opgraderede til Windows 10 fra. I sådanne tilfælde begyndte berørte computers højttalere enten at lave kraftige summende lyde ved opstart og stoppede kun med at lave disse lyde, hvis en lydindstilling som f.eks. Lydstyrken blev ændret eller simpelthen lavede kraftige summende lyde, når lyden blev spillet, hvilket gjorde lyden ekstremt forvrænget og i nogle tilfælde helt uhørligt.

Synderen bag en computer, der for nylig er blevet opdateret til Windows 10, der laver kraftige summende lyde, kan være alt fra beskadigede eller forkerte lyddrivere til forkerte lydindstillinger eller noget derimellem. Heldigvis, så længe årsagen til dette problem i tilfælde af din computer ikke er relateret til hardwaren (computerens højttalere), skal du være i stand til at løse problemet alene. Følgende er nogle af de mest effektive løsninger, der kan bruges til at rette en Windows 10-computer, der giver kraftige summende lyde:

Reparer korrupte systemfiler

Download og kør Restoro for at scanne og reparere korrupte / manglende filer fra her, hvis filer viser sig at være korrupte og mangler repareres, og fortsæt derefter med nedenstående trin.

Løsning 1: Opdater din lyddriver

Højreklik på Start-menuknappen for at åbne WinX-menu. I WinX-menu, Klik på Enhedshåndtering for at åbne den. I Enhedshåndtering, dobbeltklik på Styring af lyd, video og spil sektion for at udvide det. Dobbeltklik på din lydenhed (Realtek High Definition Audio, for eksempel). Naviger til Chauffør.Klik på Opdater driver ...

Klik på Søg automatisk efter opdateret driversoftware. Tillad din computer at søge på internettet efter den nyeste version af din lyddriver, og hvis en er tilgængelig, skal du installere den.

Løsning 2: Afinstaller din lydenhed

Hvis opdatering af din lyddriver ikke løser dette problem, skal du helt sikkert prøve at afinstallere din lydenhed helt. Frygt ikke, da afinstallation af din lydenhed ikke vil være permanent - din lydenhed vil blive registreret af din computer og derefter geninstalleret, så snart du genstarter din computer. For at afinstallere din lydenhed skal du:

Højreklik på Start-menuknappen for at åbne WinX-menu. I WinX-menu, Klik på Enhedshåndtering for at åbne den. I Enhedshåndtering, dobbeltklik på Styring af lyd, video og spil sektion for at udvide det. Højreklik på din lydenhed (Realtek High Definition Audio, for eksempel). Klik på Afinstaller. Bekræft handlingen. Dette afinstallerer din computers lydenhed fuldstændigt.

Genstart din computer. Så snart din computer genstarter, skal den registrere og derefter geninstallere din lydenhed, og dette bør derfor slippe af med de høje og agiterende summende lyde, som din computer har lavet.

Løsning 3: Skift til den generiske Windows-lyddriver

Alle computere, der kører på Windows-operativsystemet, leveres med to lyddrivere - standardlyddriveren fra producenten, som computeren normalt bruger, og en generisk lyddriver fra Microsoft. Hvis du står over for nogen form for problemer med producentens lyddriver, kan du nemt skifte til den generiske Windows-lyddriver. For at gøre det skal du:

Højreklik på Start-menu knappen for at åbne WinX-menu. I WinX-menu, Klik på Enhedshåndtering for at åbne den. I Enhedshåndtering, dobbeltklik på Styring af lyd, video og spil sektion for at udvide det. Højreklik på din lydenhed (Realtek High Definition Audio, for eksempel) og klik på Opdater driversoftware.

Klik på Gennemse min computer for driversoftware. Klik på Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computer. Vælg High Definition-lydenhed og klik på Næste.

Følg instruktionerne på skærmen for at udskifte deres computers standard lyddriver med det generelle Windows High Definition-lydenhed.

Løsning 4: Deaktiver enhver lydforbedring

Windows tilbyder en bred vifte af forskellige lydforbedringer, der kan tændes for at forbedre kvaliteten af ​​den lyd, som din computer behandler dig til. Men hvis din computers højttalere ikke er kompatible med eller ikke er enige med de lydforbedringer, du tænder, kan resultatet være, at din computer laver kraftige summende lyde, mens du spiller lyd. Hvis din Windows 10-computer kun giver summende lyde, når du spiller lyd på den, er denne løsning absolut værd at prøve. For at deaktivere lydforbedringer for din computers højttalere skal du:

Åbn Start-menu. Type Lyd ind i Søg.Klik på søgeresultatet med titlen Lyd der vises under Kontrolpanel. I Afspilning højreklik på den afspilningsenhed, du bruger (f.eks. din computers højttalere), og klik på Ejendomme.

Naviger til Forbedringer.Tjek Deaktiver alle forbedringer afkrydsningsfelt ved at klikke på det. Dette deaktiverer effektivt alle lydforbedringer, der er blevet anvendt på din computers højttalere. Klik på ansøge. Klik på Okay.

Intet forsøg på at afspille noget lyd, og der bør ikke længere være høje summende lyde.

Løsning 5: Geninitialisering af standardlydenhed

Som foreslået af mange af vores rapporter er dette problem isoleret til en softwarefejl i Windows 10. I nogle tilfælde blev det rapporteret, at en ren reinitialisering af standardlydenheden løser problemet. Derfor geninitialiserer vi i dette trin standardlydenheden. For det:

  1. Retklik på den "Højttaler”-Ikonet i nederste højre side af systembakken.
  2. VælgLyd”Og klik på den "Afspilning”-Fanen.
  3. Retklik på den enhed, der har "StandardEnhed”Skrevet under det og VælgDeaktiver“.
  4. Retklik på enheden igen og VælgAktiver“.
  5. Dette geninitialiserer enheden, kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Bruger foreslået metode

Hvad jeg formåede at gøre var, at: sænke subwoofer-skyderen på lydegenskaber> niveauer (højreklik på lydikonet i proceslinjen). Min skyder til subwoofer var på 100. Jeg satte den på 75, og brummen er dybest set væk. Jo lavere det er, jo mere det er, men det er subwooferens kvalitet. Jeg afbalancerede det, og brummen er væk.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found