Vejledninger

Sådan aktiveres eller deaktiveres berøringsskærm på Windows 8 og 10

Berøringsskærmcomputere er den næste store ting i computerbranchen. Mens de tog sig tid, er berøringsskærme på computere endelig populære og let tilgængelige af næsten alle større producenter. Berøringsskærmen hjælper brugere i virksomheds- eller hjemmemiljø med at interagere med deres maskiner med det samme bare ved at røre ved. Computerne har endda en 'tablet-tilstand', der forstørrer ikonerne for at hjælpe brugeren med at bruge berøringsskærmen.

Du kan dog komme i en situation, hvor det i stedet for at berøringsskærmen er nyttigt, er en gener. Du kan ved et uheld røre ved det, eller den opgave, du laver, kræver ikke rigtig funktionen. I dette tilfælde kan du let deaktivere berøringsskærmen uden besvær.

Sådan deaktiveres en computers berøringsskærm?

Trinene til muliggør en computers berøringsskærm er næsten den samme som ved deaktivering. Der er kun en mulighed, der skal aktiveres i stedet for deaktiveret, som du vil se nedenunder. Sørg for, at du har en administratorkonto, når du følger løsningen.

  1. Tryk på Windows + R, skriv “devmgmt.msc”I dialogboksen, og tryk på Enter for at starte enhedsadministratoren.
  2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide kategorien 'Human Interface-enheder’.
  3. Vælg nu posten 'HID-klage berøringsskærm'. Højreklik på posten, og vælg Deaktiver.
  1. Du får vist et skærmbillede, der bekræfter dine handlinger. Trykke Ja.

Berøringsskærmen deaktiveres nu fra din bærbare computer. Hvis du vil aktivere berøringsskærmen skal du bare højreklikke på posten ovenfor og vælge Aktiver i stedet for at deaktivere.

Hvordan deaktiveres eller aktiveres Tablet-tilstand i Windows 10?

Tablet-tilstand er en tilstand, der blev introduceret i Windows 10 efter udviklingen af ​​berøringsskærme for at gøre brugerens input lettere og problemfri. I stedet for at røre ved små minutikoner får du adgang til større og klarere ikoner og værktøjslinjer.

Hvis du vil deaktivere tablet-tilstand på din Windows, skal du følge nedenstående trin.

  1. Trykke Windows + A. (for at åbne handlingscenter) og klikke på Tablet-tilstand én gang for at aktivere / deaktivere det.
  1. Du kan let skelne mellem tablet og normal tilstand ved at se på skærmen. Tablet-tilstanden vil være mere interaktiv, og når du klikker på Windows-knappen, vil du se en interaktiv menu. I normal tilstand vil du se det traditionelle Windows-skrivebord.