Vejledninger

Sådan fjernes GoAdSDK

GoAdSDK kan være svært at fjerne - det oprettes normalt af en bestemt applikation, og selvom du sletter rodmappen, vises den igen, indtil værtsappen er fjernet fra din enhed.

Hvad er GoAdSDK?

GoAdSDK er et aggressivt adware-værktøj, der vil tvinge pop op-vinduer på din enhed, på din låseskærm og i din meddelelseslinje.

For yderligere at forklare det er GoAdSDK en softwarepakke, der indeholder et system til at placere annoncer på din skærm, og det kommer normalt fra software og apps fra GO launcher-teamet.

Nedenfor har vi listet en række tilgængelige metoder til at stoppe GoAdSDK fra at vise annoncer på din enhed.

Metode 1: Stop tilladelser til GO Launcher-apps

Til denne metode skal du manuelt redigere tilladelserne til alle GO Launcher-applikationerne på din enhed. Da der er et stort antal apps fra GO Launcher-teamet, skal du besøge denne side og afgøre, hvilke apps der i øjeblikket er installeret på din enhed. Noter alle de applikationer, der aktuelt er installeret.

Når du har noteret alle de applikationer, du har installeret på din enhed, skal du følge instruktionerne nedenfor for hver GO Launcher-app, du har installeret.

 1. Gå til menuen indstillinger på din enhed
 2. Tryk på 'apps' mulighed
 3. Tryk på menuknap øverst til højre
 4. Tryk på 'konfigurer apps
 5. Tryk på 'Tegn over andre apps'I det avancerede afsnit
 6. Find apps og tryk for at ændre deres tilladelse til 'nej'

I dette eksempel har vi stoppet Next Browser-appen i at trække over andre apps. Dette stopper pop op-annoncer på din skærm.

Metode 2: Slet GO Launcher-apps

Problemet med metode 1 er, at det kan stoppe pop op-annoncer på din skærm, men det har potentialet til at stoppe vigtig funktionalitet i applikationen, og det stopper muligvis ikke låseskærm eller meddelelseslinjeannoncer. Desværre er GO Launcher-apps fyldt med GoAdSDK-adware, så den eneste mulighed for permanent at stoppe annoncer og bevare appfunktionalitet er at slette alle GO Launcher-apps på din enhed og derefter installere alternativer fra en anden appudvikler.

Igen kan du bruge denne side til at finde ud af, hvilke apps der tilhører GO Launcher-udviklingsteamet. Du bliver nødt til at afinstallere hver app fra GO-udviklerholdet. For at afinstallere apps skal du følge nedenstående trin for hver GO-applikation på din enhed.

 1. Åbn Appen 'Indstillinger'
 2. Åbn 'appsMenuen
 3. Søg efter applikationen, og tryk på den
 4. Tryk på Afinstaller
 5. Gentag for alle bemærkede GO Launcher-apps på din enhed

Metode 3: Stop tilladelser til annonceoverlejring for alle apps

Hvis du bemærker, at der stadig vises annoncer, selv efter sletning af GO Launcher-apps, kan det være bedst at stoppe overlay-tilladelser til alle apps på din enhed. Selvom dette vil betyde, at visse apps, der kræver overlayadgang, fjerner deres funktionalitet, såsom skærmdæmpere eller Facebook Messenger's bubble chat-funktion, betyder det, at du ikke længere modtager pop-up-apps på din enhed.

For at stoppe overlay-tilladelser for alle apps skal du blot følge de trin, vi har angivet nedenfor.

 1. Gå til menuen indstillinger på din enhed
 2. Tryk på 'apps' mulighed
 3. Tryk på menuknap øverst til højre
 4. Tryk på 'konfigurer apps
 5. Tryk på 'Tegn over andre apps'I det avancerede afsnit
 6. Tryk let på hver app på denne side for at indstille tilladelsen til ingen
 7. Gentag for alle apps på denne side

Uanset om du har valgt metode 1, 2 eller 3, skal du nu kunne nyde at bruge din smartphone uden afbrydelser fra pop op-annoncer fra GoAdSDK adware.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found