Vejledninger

Fix: Input Signal uden for rækkevidde

Opsætning af din computer til at køre fredeligt og optimeres maksimalt er en vanskelig ting at opnå, især når du vil konfigurere de rigtige grafik- og videoegenskaber. Disse indstillinger er normalt i standardtilstand, men der vises muligvis mange fejl, hvis du prøver at ændre disse indstillinger lidt.

En af de mest almindelige fejl, der opstår og er relateret til dette emne, er indgangssignalet uden for området, som er almindeligt for enhver version af Windows-operativsystemet. Heldigvis kan problemet løses ret let ved hjælp af en af ​​nedenstående metoder.

Løsning 1: Skift opdateringsfrekvens eller opløsning i fejlsikret tilstand

Hvis du lige har installeret et nyt grafikkort, eller hvis du har ændret visse indstillinger, er en mulig forekomst, at grafikkortet eller din pc er indstillet til at køre på en opdateringsfrekvens eller opløsning, der er højere end skærmen kan klare, hvilket resulterer i denne irriterende fejl kode.

Dette problem er det mest almindelige blandt bærbare brugere med mindre skærme. Den bedste måde at løse dette problem på er ved at starte din pc i fejlsikret tilstand og ændre disse indstillinger.

 1. Tænd din computer og indsæt en bootbar Windows 10 DVD eller et USB-drev, der er konfigureret korrekt. Det behøver ikke at være din originale Windows 10 DVD, da du ikke behøver den for at aktivere din version af Windows, kun for at få adgang til bestemte indstillinger.
 2. Start fra det drev, du lige har indsat ved at genstarte computeren efter indsættelse, og følg instruktionerne.
 3. Windows-installationsvinduer skal åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste sprog-, tid- og datoindstillinger.

 1. Vælg indstillingen Reparer din computer i bunden, efter du er gået, og vælg Fejlfinding >> Avancerede indstillinger >> Startindstillinger.

 1. Klik på tast 4 eller F4 for at starte din pc i fejlsikret tilstand.
 2. Når pc'en er startet, skal du højreklikke på dit skrivebord og vælge Egenskaber. Naviger til fanen Indstillinger, og finjuster opløsningsfanen. Prøv at sænke indstillingen ubetydeligt, og genstart computeren i normal tilstand for at se, om problemet er løst.

 1. Hvis intet vedrørende opløsningsindstillingerne lykkedes at løse problemet, skal du navigere tilbage til fejlsikret tilstand, højreklikke på dit skrivebord og vælge Egenskaber> fanen Indstillinger >> Avanceret og derefter navigere til fanen Skærm. Hvis opdateringshastigheden er indstillet for højt, kan du prøve at sænke den lidt. Bemærk, at den laveste anbefalede indstilling er 60Hz.
 2. Kontroller, om problemet er løst.

Bemærk: Hvis du ikke har en Windows 10-bootbar DVD eller USB, da du sandsynligvis har opdateret fra en ældre version, kan du nemt oprette den ved at følge instruktionerne nedenfor (til USB):

 1. Download Media Creation Tool fra Microsofts officielle websted. Dobbeltklik på filen MediaCreationTool.exe, som du lige har downloadet filen for at starte værktøjet. Tryk på Accepter.
 2. Vælg Opret installationsmedie (USB-flashdrev, DVD eller ISO-fil) til en anden pc-indstilling fra det første skærmbillede, der vises fra værktøjet.

 1. Sprog, arkitektur og udgave af det bootbare drev vælges ud fra din computerkonfiguration, men du kan rydde Brug de anbefalede indstillinger til denne pc-indstilling for at vælge de relevante indstillinger, hvis den computer, du vil bruge USB til har forskellige indstillinger.
 2. Klik på Næste, og klik på indstillingen USB-flashdrev, når du bliver bedt om at vælge mellem USB eller DVD.

 1. Klik på Næste, og vælg det flytbare drev fra listen, der viser lagerenhederne, der er tilsluttet din computer.
 2. Klik på Næste, og Media Creation Tool fortsætter med at downloade de filer, der er nødvendige for at installere Windows 10, og det fortsætter med at oprette det startbare medie, som skal fungere på de fleste enheder, der bruger ældre BIOS såvel som på de nyere, der bruger UEFI.

Løsning 2: Afinstaller eller opdater aktuelle grafikdrivere

Den første løsning var ganske populær blandt brugere, der kæmpede med denne forfærdelige fejl. Men nogle gange var dette ikke nok, og du bliver nødt til at fortsætte med fejlfinding, mens du stadig bruger fejlsikret tilstand. Du bliver også nødt til at holde dit Windows 10 bootbare USB-drev, du oprettede i den foregående metode. Hvis du ikke har det, skal du gøre det nu.

 1. Vælg Start-knappen, når din pc er startet i fejlsikret tilstand. Hvis du vil prøve at opdatere driverne, skal du starte i fejlsikret tilstand med netværk. Skriv Enhedshåndtering, og vælg den på listen over resultater.

 1. Udvid en af ​​kategorierne for at finde navnet på din enhed, højreklik derefter (eller tryk og hold nede) på den, og vælg Opdater driver. For grafikkort skal du udvide kategorien Displayadaptere, højreklikke på dit grafikkort og vælge Opdater driver. Hvis du er startet i almindelig fejlsikret tilstand. Vælg Afinstaller enhed, og spring det tredje trin over.

 1. Vælg Søg automatisk efter opdateret driversoftware, og følg instruktionerne på skærmen for at installere den.
 2. Genstart computeren til normal tilstand, og kontroller, om problemet er løst. Hvis du har afinstalleret driveren, skal Windows søge efter den og installere den, når den starter.

Løsning 3: Fejl opstår i spil som StarCraft, Battlefield One og No Man's Sky

Her er nogle af de tilgængelige løsninger til bestemte spil, hvor fejlen ser ud til at være ret almindelig. Selvom disse metoder er ret specifikke og er relateret til disse spil, kan andre spilindstillinger fås på samme måde.

StarCraft

Før du fortsætter med denne løsning, anbefales det, at du lukker alle dine kørende programmer, og det tilrådes at oprette en sikkerhedskopi af din registreringsdatabase, hvis noget går meget galt, mens du redigerer det. Sikkerhedskopier din registreringsdatabase ved at følge instruktionerne i vores artikel.

 1. Åbn Registreringseditor ved at skrive "regedit" i enten søgefeltet eller dialogboksen Kør. Naviger til følgende nøgle i Registreringseditor:

HKEY_CURRENT_USER /Software / Blizzard Entertainment / StarCraft / WindowMode

 1. Højreklik på vindustilstandstasten, vælg modificer og indstil decimalværdien til 1.
 2. Anvend ændringerne, genstart computeren og kontroller, om spillet fungerer igen.

Battlefield One:

 1. Naviger til Denne pc >> Dokumenter >> Battlefield1 >> Indstillinger, og find en fil med et navn, der ligner PROFSAVE_profile. Navnet er forskelligt afhængigt af dit brugernavn.

 1. Højreklik på filen, og vælg Åbn med >> Notesblok. Find valgmulighederne ResolutionHeight og ResolutionWidth, og skift dem til de værdier, du gerne vil bruge. Hvis dette ikke virker, skal du udføre den samme proces for alle PROFSAVE_profile-filer i mappen.

Ingen mands himmel

 1. Hvis du har købt spillet på Steam, skal du navigere til C >> Steam >> steamapps >> fælles >> No Man's Sky >> Binaries >> SETTINGS og kigge efter en fil kaldet TKGRAPHICSSETTINGS.MXML.

 1. Højreklik på filen, og vælg Åbn med >> Notesblok. Se efter følgende afsnit, der skal se ud:

 1. Her repræsenterer 'x' bogstaverne den aktuelle indstilling. Skift disse værdier til hvad du vil, så længe det understøttes af din skærm, og anvend ændringerne.