Vejledninger

Fix: Mshtml.dll blev indlæst, DllRegisterServer-indgangspunkt blev ikke fundet

FejlenMshtml.dll blev indlæst, men DllRegisterServer-indgangspunktet blev ikke fundet blev ikke fundet. Denne fil kan ikke registreres” sker, fordi mshtml.dll filen har intet startpunkt til registrering i versioner, der er nyere end Internet Explorer 6.

Typisk vises fejlen normalt i forhold til Internet Explorer - browser går ned eller opfører sig forkert, og fejlsignaturen lægger skylden på mshtml.dll fil. Dette problem vides kun at ske i Windows 7, Windows Vista og Windows XP.

Brugere får typisk denne fejl efter at have forsøgt at registrere / afregistrere .dll-filen eller efter at have set et tomt kontrolpanelvindue og udført en SFC-scanning. En SFC-scanning på en computer, der har dette særlige problem, afslører følgende meddelelse “Sørg for, at “mshtml.dll” er en gyldig DLL- eller OCX-fil, og prøv derefter igen.

I dette særlige tilfælde forsøger du at registrere mshtml.dll filen er ikke en acceptabel løsning, fordi den faktisk er en uregistrerbar DLL-fil, der starter med Internet Explorer 7. DLL-filer kan kun registreres, medmindre de er bygget med DllRegisterServer funktion og mshtml.dll filen har ikke denne funktionalitet, der starter med IE 7. Hvis der ikke findes et startpunkt til DllRegisterServer, vil brugerne se fejlmeddelelsen “Mshtml.dll blev indlæst, men DllRegisterServer-indgangspunktet blev ikke fundet blev ikke fundet. Denne fil kan ikke registreres ”.

Nu hvor vi grundigt har forklaret årsagen og symptomerne på dette problem, skal vi se, hvad vi kan gøre for at løse det. Hvis du kæmper med dette problem, skal du foretage fejlfinding ved hjælp af nedenstående metoder. Følg hver rettelse i rækkefølge, indtil du støder på en metode, der fungerer i din situation.

Metode 1: Opdater Internet Explorer til den nyeste version

Siden den mshtml.dll fil blev uregistreret efter Internet Explorer 6, den bedste løsning ville være at opdatere din IE-version til den nyeste. Microsoft har gjort et ret godt stykke arbejde med at løse problemer med inkompatibilitet relateret til mshtml.dll fil. Opdatering til Internet Explorer 11 løser sandsynligvis eventuelle underliggende browserproblemer udløst af DLL-filen.

Bemærk: Husk, at følgende procedure ikke giver dig mulighed for at registrere mshtml.dll fil (du får stadig den samme fejlmeddelelse, når du prøver at registrere den), men det hjælper dig med at slippe af med funktionalitetsproblemer forårsaget af denne fil.

Opdater til den seneste tilgængelige IE-version ved at følge dette Microsoft-link (her). Vælg din Windows-version, og download den IE-version, der passer til din Windows-bitversion.

Note 1: En nemmere måde at opdatere Internet Explorer til den senest tilgængelige version til dit operativsystem er at bruge Windows opdatering.Trykke Windows-tast + R og skriv “Kontrolopdatering”. Hit Gå ind for at åbne Windows Update, skal du klikke på Søg efter opdateringer og anvend dem alle.

Hvis du bruger Windows 8.1 eller Windows 10, har du allerede Internet Explorer 11 forudinstalleret. I tilfælde af at du bruger Windows 10, skal du åbne Edge og se om du har de samme problemer. Ellers henvises til nedenstående metoder for andre instruktioner.

Metode 2: Nedgradering af Internet Explorer-version (Windows Vista, XP)

Vi har allerede fastslået, at fejlenMshtml.dll blev indlæst, men DllRegisterServer-indgangspunktet blev ikke fundet blev ikke fundet. Denne fil kan ikke registreres” er uskadeligt, hvis det ikke påvirker din browsers funktionalitet. Men nogle mennesker skal muligvis specifikt registrere DLL-filen for at løse et inkompatibilitetsproblem med et ældre program, der kræverMshtml.dll fil, der skal registreres. Hvis dette er tilfældet, ville løsningen være at nedgradere din Internet Explorer-version så meget som muligt (til IE 6) - tilbage, når mshtml.dll-filen kunne registreres.

For at gøre dette skal du trykke på Windows-tast + R og skriv “appwiz.cpl“. Hit Gå ind at åbne Programmer og funktioner.

Internet Explorer er klassificeret som en Windows-funktion, så det kan ikke afinstalleres på den konventionelle måde. I Programmer og funktioner klik på Se installerede opdateringer. Rul derefter ned til Internet Explorer 11 (eller ældre), skal du højreklikke på den og trykke Afinstaller.

Du bliver derefter advaret om, at denne ændring vil medføre ændringer i nogle af de andre Windows-funktioner - Klik Ja og vælg derefter Genstart nu.

Nu hvor din IE-version er nedgraderet, lad os registrereMshtml.dll fil. For at gøre dette skal du trykke på Windows-tast + R for at åbne en Run-kommando, skriv derefter “Regsvr32 mshtml.dll”og tryk Enter. Hvis det lykkes, skal du se følgende meddelelse: “DllRegisterServer i mshtml.dll lykkedes.

Bemærk: Husk, at hvis du bruger Windows 7 eller nyere, kan du ikke nedgradere helt tilbage til IE 6. Du kan kun vende tilbage til Internet Explorer 8. Hvis det er tilfældet, skal du se, om problemerne med inkompatibilitet er relateret til den ældre ansøgning fortsætter stadig efter nedgraderingen. Hvis de gør det, skal du følge Metode 1 igen for at opdatere til den nyeste IE-version, og flyt derefter over til nedenstående metode.

Metode 3: Brug af systemgendannelse (Windows 7)

Hvis ovenstående instruktioner ikke fungerede på din Windows 7-maskine, har du få andre valg end at bruge et systemgendannelsespunkt i håb om, at det løser problemet.

Bemærk: Systemgendannelse er et gendannelsesværktøj, der giver dig mulighed for at vende visse ændringer, der blev foretaget i dit operativsystem. Tænk på det som en "fortryd" -funktion for de vigtigste dele af Windows.

Her er en hurtig guide til at foretage en systemgendannelse til et tidligere punkt:

  1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en Run-kommando. Type rstruiog ramte Gå ind at åbne Systemgendannelse.

  2. Hit Næste i det første vindue, og marker derefter afkrydsningsfeltet ud for Vis flere gendannelsespunkter. Vælg et gendannelsespunkt, inden du første gang begyndte at opleve inkompatibilitetsproblemer relateret til Internet Explorer. Klik på Næste knappen for at gå videre.

  3. Hit Afslutog klik derefter på Javed næste prompt for at starte gendannelsesprocessen. Når gendannelsen er afsluttet, genstarter din pc automatisk. Når dit operativsystem er gendannet til en tidligere version, skal du se om inkompatibilitetsproblemer relateret tilMshtml.dll filen er løst.

Hvis et systemgendannelsespunkt ikke løste dit problem (eller du ikke havde nogen gendannelsespunkter at vælge imellem), kan du sandsynligvis antage, at nogle af dine OS-komponenter ikke er i en ensartet tilstand. Hvis du har browserrelaterede problemer, kan du overveje at bruge en anden mulighed som f.eks Chrome eller Firefox.

Hvis du stadig har kompatibilitetsproblemer med en ældre app, eller hvis du ikke er i stand til at bruge WU (Windows-opdateringer), udføre en Opstartsreparation ved hjælp af denne vejledning (her). Hvis det mislykkes, skal du udføre en ren geninstallation af din Windows-version.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found