Vejledninger

Fix: En sikker forbindelse til serveren kan ikke oprettes i Outlook

Fejlmeddelelsen 'Log på server for indgående mails (IMAP): En sikker forbindelse til serveren kan ikke oprettes'Vises, når du prøver at teste din IMAP-konfigurerede konto. Denne fejl kan skyldes flere ting, herunder dine tredjeparts antivirusrestriktioner, ændring af cifre eller protokoller i Windows-registreringsdatabasen osv. Når du prøver at konfigurere din konto som IMAP i stedet for at bruge en Exchange-konto, vil du nogle gange blive præsenteret for sådanne fejl, som forhindrer dig i at modtage e-mails osv.

De udgående indstillinger ser ud til at fungere, men den indgående konfiguration giver den nævnte fejlmeddelelse. De fleste af brugerne kan lide at bruge POP3 eller IMAP, fordi det giver dem meget mere kontrol, og de kan let manipulere e-mail-beskederne, som om de var gemt på deres system. Ikke desto mindre kan du isolere dit problem ved at gå igennem nedenstående løsninger.

Hvad forårsager fejlmeddelelsen 'En sikker forbindelse til serveren kan ikke oprettes' i Microsoft Outlook?

Som fejlmeddelelsen antyder, vises fejlen på grund af et eller andet problem med IMAP-indstillingerne eller anden tredjepartssoftware på dit system, der stopper anmodningerne, der sendes.

  • Tredjeparts Antivirus: De fleste af antivirusvirksomhederne derude, der tilbyder internetsikkerhed, som normalt blokerer sådanne anmodninger. I sådanne tilfælde bliver du nødt til at hvidliste den server, du bruger.
  • Ændring af cifre eller protokoller i Windows-registreringsdatabasen: Problemet kan også opstå på grund af de ændringer, der er foretaget på chiffererne og protokollerne i Windows-registreringsdatabasen. Dette kan let håndteres ved hjælp af et tredjepartshjælpeprogram.
  • Forkert IMAP-konfiguration: I nogle tilfælde skyldes fejlen den forkerte konfiguration af IMAP. Dette inkluderer normalt brug af de forkerte porte eller krypteringstyper osv.

Du kan isolere problemet ved at implementere nedenstående løsninger. Sørg for at anvende dem i samme rækkefølge som angivet, så du får en opløsning hurtigst muligt.

Løsning 1: Ekskluder serveren i tredjeparts-antivirusprogrammet

Som vi har nævnt ovenfor, tilbyder næsten alle tredjepartsvirusvirksomheder derude Internetsikkerhed i disse dage, hvilket er værdsat af mange brugere. Det har dog sine bivirkninger, dvs. det blokerer ofte indgående anmodninger, som forskellige fejl kan opstå, herunder IMAP-en. Derfor skal du i et sådant tilfælde føje serveren til ekskluderingslisten, og du skal være god at gå. Hvis du ikke bruger et sådant antivirus fra tredjepart, skal du springe til den næste løsning.

Løsning 2: Ændring af Windows-registreringsdatabasen

I nogle tilfælde kan problemet skyldes ændringerne i koderne og protokollerne i Windows-registreringsdatabasen. Disse poster er vigtige for funktionen af ​​den sikre kanal, også kendt som Schannel, sikkerhedspakke. Denne pakke understøtter forskellige krypteringstyper såsom SSL 2.0 og 3.0, TLS 1.0 osv. Modifikationer af sådanne poster kan således ofte føre til forskellige fejl, når det kommer til brugen af ​​disse krypteringstyper. Du kan løse dette ved at bruge tredjepartssoftware. Sådan gør du:

  1. Download IIS Crypto værktøj herfra.
  2. Når den er downloadet, skal du installere den og derefter starte den.
  3. Sørg for, at du er i Schannel klik på fanen Bedste praksis og ramte ansøge.
  4. Genstart computeren bagefter.
  5. Skal løse dit problem.

Løsning 3: Dobbeltkryds IMAP-indstillinger

Problemet kan også opstå på grund af de ugyldige indstillinger for IMAP. I nogle tilfælde understøttes den port, du har angivet, forkert, eller den valgte krypteringstype understøttes ikke. I et sådant tilfælde skal du sørge for, at de indstillinger, du har indtastet, er korrekte. Sørg for, at porten matcher den korrekte port til IMAP som normalt er 993 med krypteringen SSL / TSL type.