Vejledninger

Sådan rettes DCOM fejl 1084 på Windows 10

Det 'DCOM fik fejl 1084'Vises normalt, hvis du for nylig har opdateret din Windows, hvilket kan skyldes korrupte systemfiler eller registreringsdatabase fejl. DCOM (Distribueret komponentobjektmodel) er en Microsoft-komponent, der tillader det COM objekter til at kommunikere med hinanden. Symptomerne på denne fejl inkluderer computerfrysning, i hvilket tilfælde du tilskyndes til at lukke den ned eller genstarte. Frysning af cirkelpunkter, mens dit system starter, indikerer også dette problem. Dette kan dog til tider løses ved bare at vente på det eller med en genstart.

Fejlen kan også indikere svigtende harddisk, i hvilket tilfælde du bliver nødt til at bekræfte dine drev ved hjælp af CHKDSK. Nogle brugere har rapporteret, at de ikke engang var i stand til at starte deres Windows på grund af denne fejl, og den eneste løsning var at reparere deres Windows.

Hvad forårsager DCOM fejl 1084?

DCOM-fejlen poppes normalt på grund af -

 • Korrupte systemfiler. DCOM-fejlen peger normalt på beskadiget OS. Hvis du havde en nylig Windows-opdatering, er der en mulighed for, at den måske har rodet med dine filer, som fejlen opstår på grund af.

På grund af DCOM fik fejl 1084, kan du muligvis flimre på skærmen, ofte fryser, eller din Windows starter ikke op. Følg de medfølgende løsninger for at løse disse fejl:

Løsning 1: Geninstallation af grafikdriver

Hvis du står på skærmen, der flimrer, er der en mulighed for, at det skyldes denne fejl. Hvis dette ikke er tilfældet for dig, skal du springe til den næste løsning. At løse dette problem er ret ligetil. Dette sker ofte på grund af dårlig grafikdriver, i hvilket tilfælde du bliver nødt til at geninstallere dem. For at gøre dette skal du følge instruktionerne:

 1. Gå til Start-menuen og skriv 'Enhedshåndtering’.
 2. Åbn Enhedshåndtering.
 3. Find derDisplayadaptere'Og klik for at udvide det.
 4. Højreklik på din grafikkortdriver og vælg ‘Afinstaller enhed’.
 5. Følg instruktionerne, så bliver din driver afinstalleret.
 6. Genstart dit system.

Når dit system er indlæst igen, skal du downloade den nyeste grafikdriver fra producenten af ​​dit grafikkorts websted og installere den. Dette fjerner de beskadigede filer, og din skærm blinker ikke længere.

Løsning 2: Kørsel af SFC og DISM

Brug af Windows-indbyggede værktøjer er vigtigt, når man løser visse problemer. Som vi nævnte tidligere, angiver DCOM-fejlen korrupt OS det meste af tiden, Kontrol af systemfiler og Implementering af billedservice og -styring kan potentielt finde og reparere de beskadigede filer på dit system.

Følg SFC og DISM artikler, der allerede er offentliggjort på vores side i detaljer for at lære at køre SFC og DISM.

Løsning 3: Kørsel af fejlsikret tilstand

Nogle gange kan den tredjepartssoftware, der er installeret på dit system, være den, der forårsager problemet. For at bekræfte dette skal du starte dit system i fejlsikret tilstand. Sikker tilstand giver dig mulighed for at starte dit system med de minimale tjenester, der kræves til opstart, så du kan undersøge, om en tredjepartssoftware forårsager problemet. For at starte din pc i fejlsikret tilstand skal du gøre følgende:

 1. Gå til Start-menuen.
 2. Klik på Strøm knappen og mens du holder den nede Flytte, klik på Genstart.
 3. Når dit system starter op, får du vist en blå skærm med en liste over muligheder. Vælg 'Fejlfinding’.
 4. Der skal du vælge ‘Avancerede indstillinger’.
 5. Inde i avancerede indstillinger skal du klikke på ‘Opstartsindstillinger’.
 6. Du får vist en liste, tryk på F4 for at starte dit system i Safe Boot-tilstand.

Hvis dit system kører fint i sikker opstartstilstand, betyder det, at en tredjepartssoftware forstyrrer dit system, hvilket forårsager fejlen, og derfor bliver du nødt til at afinstallere den software, du havde installeret, før fejlen dukkede op.

Løsning 4: Gendannelse af dit system

Hvis du ikke kunne finde den tredjepartssoftware, der er ansvarlig for fejlen, skal du måske prøve at gendanne dit system. Systemgendannelse giver dig mulighed for at gendanne din pc til et punkt, hvor visse apps ikke var installeret. Ved at gøre dette kan du bare løse din fejl.

Vi har allerede skrevet en artikel om, hvordan du gendanner dit system til et bestemt punkt - så henvis til det her artikel, hvor du lærer at gendanne dit system ganske grundigt.

Løsning 5: Reparer din Windows

Nogle brugere har rapporteret, at når denne fejl opstod for dem, og de ikke engang kunne starte deres vinduer som et resultat, reparerede deres Windows løst deres problem. Du kan reparere din Windows uden at miste dine personlige filer. Sådan gør du:

 1. Indsæt en Windows-opsætning DVD eller startbar USB.
 2. Når du bliver bedt om at 'Installer WindowsValgmulighed, vælg 'Reparer din computer ’.
 3. Følg instruktionerne og se om det løser dit problem.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found