Vejledninger

Fix: ERR_CACHE_MISS

Brugere kan støde på fejlen ERR_CACHE_MISS om, at der er en formulargenindsendelse. Det betyder normalt, at den webside, du ser, kræver indsendelse af data for at fortsætte. Nogle gange, når du allerede har indtastet dataene, skal de indtastes igen, ellers bruges den gamle. Hvis denne fejl gentages, betyder det, at der kan være et problem med din nuværende browser. Nogle elementer i cachen kan være ubrugelige, eller der kan være nogle konfigurationer, der ikke er konfigureret korrekt.

Vi kan udføre nogle kontroller i din browser for at være sikker på, at denne fejl stammer fra din ende. Hvis du ved slutningen af ​​fejlfinding bestemmer, at problemet ikke er i din browser, betyder det, at denne fejl skyldes websideserverens ende, og der er ikke meget, du kan gøre, før udviklerne løser det der.

Ryd browserdata

Vi kan prøve at rydde dine browserdata. Din browser kan indeholde defekte filer, der kan forårsage problemet. Når vi rydder browserdataene, nulstilles alt, og browseren opfører sig som om du besøger webstedet for første gang.

Vi har angivet en metode til, hvordan du rydder browserdataene i Google Chrome. Andre browsere kan have lidt forskellige metoder til at rydde dataene.

 1. Skriv “chrome: // indstillinger”I adresselinjen i Google Chrome, og tryk på Enter. Dette åbner browserens indstillinger.
 1. Naviger til bunden af ​​siden og klik på “Fremskreden”.
 1. Når menuen Avanceret er udvidet, under afsnittet “Privatliv og sikkerhed", Klik på "Slet browserdata”.
 1. En anden menu vises, der bekræfter de emner, du vil rydde sammen med datoen. Vælg "tidernes morgen”, Tjek alle indstillinger og klik“Slet browserdata”.
 1. Genstart din browser, når du har afsluttet alle applikationer ved hjælp af task manager, og kontroller, om hjemmesiden er tilgængelig igen.

Tjek browserens udvidelser

Hvis rydning af browserdataene ikke fungerer for dig, kan vi kontrollere, om browserudvidelser er et problem. Du bør altid deaktivere de udvidelser, som du mener kan forårsage et problem. Vi anbefaler stadig, at du deaktiverer alle udvidelser fra browseren, inden du går videre til næste tip for at afgøre, om problemet ligger i din browser eller serveren.

For at kontrollere dine browserudvidelser på Chrome skal du skrive “krom: // udvidelser”I adresselinjen, og tryk på Enter. Du kan deaktivere enhver udvidelse ved at fjerne markeringen af ​​"aktiver" -muligheden. Dette deaktiverer automatisk udvidelsen fra at foretage ændringer i din brugergrænseflade. Genstart din browser og tjek.

Nulstil din browser

Hvis ovenstående metoder ikke giver nogen resultater, kan vi prøve at nulstille din browser. Bemærk, at alle dine gemte konfigurationer slettes, og browseren er som om du lige har installeret den. Sikkerhedskopier dine bogmærker til din Google-profil bare for at være på den sikre side. Når du er sikker på, at du har sikkerhedskopieret alle dine data, skal du fortsætte.

 1. Skriv “chrome: // indstillinger”I adresselinjen i Google Chrome, og tryk på Enter. Dette åbner browserens indstillinger.
 2. Naviger til bunden af ​​siden og klik på “Fremskreden”.
 3. Naviger til bunden af ​​siden og klik på “Nulstil" mulighed. Et nyt vindue vises, hvor du bliver bedt om at bekræfte dine handlinger. Tryk på “Nulstil”Og vent på, at din browser nulstiller sig selv.
 1. Efter nulstillingen skal du afslutte alle Chrome-opgaver ved hjælp af task manager og prøve at åbne websiden igen.

Deaktiver hurtig genpostering

Hvis du står over for dette problem i Google Chrome, kan du altid bede Chrome om at afstå fra at slette de cachelagrede data fra webstederne. For det:

 1. Højreklik på Chromes genvej på skrivebordet, og vælg "Ejendomme" mulighed.
 2. Vælg “Genvej”Fanen fra toppen.
 3. Klik på “Mål" Mark.
 4. I slutningen af ​​teksten skrevet i feltet skal du skrive følgende kommando med mellemrum.
  -disable-prompt-on-repost
 5. Klik på "ansøge”Og derefter på“Okay”For at gemme dine ændringer.
 6. Kontrollere for at se, om problemet fortsætter.

Slet cachelinjen fra PHP-header

Der er en bestemt linje i "Header", hvis du har åbnet formularen i PHP-kode, fortæller denne linje browseren ikke at cache data fra webstedet. Derfor vil vi i dette trin slette denne linje. For det:

 1. Overskriften i PHP koden er normalt som følger.
  header (‘Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, max-age = 0’);
 2. Vi er nødt til at slette “ikke-butik, ”Fra det, så det ligner den følgende linje.
  header (‘Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age = 0’);
 3. Gemme ændringerne efter redigering, og kontroller, om problemet fortsætter.

Opdater din browser

Før vi går videre til at deaktivere cache-systemet og nulstille dit netværk, skal du prøve at opdatere din browser til den nyeste version. Det problem, du står over for, kan måske løses i en nylig opdatering. Hvis opdatering af browseren ikke fungerer, skal du gå videre til de andre nævnte fejlfindingsteknikker.

 1. Tryk på de tre prikker, der findes øverst til højre på skærmen. Når rullemenuen kommer, skal du klikke på “Hjælp”Og vælg“Om Google Chrome”.
 1. Chrome søger automatisk efter en tilgængelig opdatering. Hvis der er en tilgængelig opdatering, downloader den den i overensstemmelse hermed. Efter download vil det bede dig om at genstarte browseren. Sørg for, at du har gemt alt det nødvendige. Tryk på “Genstart”-Knappen.
 1. Efter genstart, skal du kontrollere, om problemet er løst.

Deaktiver cache-system

Vi kan prøve at deaktivere cache-systemet helt og kontrollere, om dette fjerner fejlmeddelelsen. Bemærk, at cache-systemet deaktiveres, mens kun udviklertilstand er åben. Når du lukker, fungerer cache-systemet igen.

 1. Trykke Ctrl + Skift + I taster for at åbne udviklertilstand. Tryk derefter på F1 for at springe direkte til indstillingerne.
 2. Rul ned indstillingerne, indtil “Netværk”Mulighed kommer. Kontrollere kassen "Deaktiver cache (mens DevTools er åben)”.
 1. Efter deaktivering af cachen skal du opdatere siden uden at lukke DevTools og kontrollere, om websiden åbnes med succes.

Nulstil netværksindstillinger

Vi kan også prøve at nulstille netværksindstillingerne. Det er muligt, at du står over for dette problem på grund af defekte netværksindstillinger, der er gemt på din computer. Bemærk, at du skal have administratorkontoen for at udføre disse handlinger.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “cmd”I dialogboksen skal du højreklikke på applikationen og vælge“Kør som administrator”.
 2. Når du er i den forhøjede kommandoprompt, skal du udføre følgende kommandoer en efter en.
ipconfig / release
ipconfig / alle
ipconfig / flushdns
ipconfig / forny
netsh int ip sæt dns
netsh winsock reset
 1. Når du har udført alle kommandoerne, skal du nulstille din computer og kontrollere, om dette løser problemet.

Test med andre browsere

Vi kan prøve at åbne websiden med en anden browser. Hvis websiden ikke også åbnes i en anden browser, betyder det, at problemet ikke ligger ved din ende og er et problem med hjemmesiden. Det løses kun af udviklerne på serversiden.

Bemærk: Sørg for, at en tredjeparts firewall- eller internetovervågningssoftware ikke er aktiv. Hvis det er tilfældet, skal du deaktivere det og prøve at få adgang til websiden igen. Prøv også at nulstille din router ved at afbryde strømmen i mindst 30 sekunder.

Tags Chrome-formular indsendelse internetbrowser
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found