Vejledninger

Sådan konfigureres RDP på ​​Windows 10 (alle versioner)

Remote Desktop Protocol (RDP) er en Windows-funktion, der bruges til at forbinde eksternt til en Windows-baseret computer via RDP. For at oprette forbindelse via RDP skal begge computere være forbundet til internettet, og RDP skal være aktiveret på destinationssystemet. Ingen software er påkrævet, du bliver bare nødt til at aktivere RDP, da den er deaktiveret som standard i Windows af sikkerhedsmæssige årsager. RDP fungerer kun på professionelle versioner. Med hjemmeudgaver kan du oprette forbindelse til andre Windows-baserede computere, men du kan ikke være vært for RDP i en hjemmeversion som standard. Den anden metode i denne vejledning giver dig dog mulighed for at køre / hoste RDP på ​​enhver version af Windows 10, hvor RDP-funktionen ikke er tilgængelig som standard.

Klik her for at se, hvilken udgave af Windows du kører.

Aktivér RDP og tillad adgang til din computer (professionelle versioner)

Trykke Windows-nøgle for at åbne menuen Start / Søg, skriv Tillad fjernadgang til din computer. I søgeresultaterne klikTillad fjernadgang til din computer.

Systemegenskaber vindue åbnes. Placer en kontrollere ved siden af Tillad fjernforbindelsertil denne computer i afsnittet Fjernassistance.

Vælg også Tillad fjernforbindelser til denne computer mulighed i afsnittet Fjernskrivebord. Eventuelt kan du vælge Autentificering på netværksniveau under det for ekstra sikkerhed. Fjernskrivebordssektionen er ikke tilgængelig, hvis du har det Windows 10 Home-udgave som nævnt ovenfor.For at give brugerne tilladelse til at give dem adgang til dit system via Remote Desktop, klikVælgBrugere i FjernDesktop afsnit.

Klik på Tilføje i Brugere af eksternt skrivebord vindue. Nu type brugerens kontonavn for at give ham de krævede rettigheder og klik Okay >Okay.

RDP vil nu blive aktiveret på dit system. Alle relevante ændringer af firewallen foretages også automatisk.

Hold nede for at starte en ekstern desktopforbindelse Windows-nøgle og Tryk på R. Type mstscog klikOkay.

Skriv computernavn eller IP-adresse af det system, du vil få adgang til, og klik på Opret forbindelse.

Sørg for, at den konto, hvorigennem du vil få adgang til et system eksternt, har en adgangskode, da konti uden adgangskoder ikke kan få adgang til en computer via RDP.

Aktivér RDP på ​​Windows 10 Home-versioner ved hjælp af RDPWrap

Dette er ret let. Klik her og download RDP Wrapper Library.Uddrag det til en mappe, og åbn mappen. Kør førstRDPWInst.exe, kør derefter Install.bat. Når du er færdig, skal du køreRDPConf.exeog du vil være i stand til at konfigurere RDP på ​​en Windows 10 Home-version.