Vejledninger

Fix: Blå skærm forårsaget af BUGCODE_USB_DRIVER

Microsoft Windows har en række potentielle trusler. Faktisk skal enhver software være sikker for at være sikker mod disse ondsindede angreb. Der er en berygtet fejl inde i Windows, der sætter computeren i en situation, hvor den er blokeret for at forhindre yderligere skader på systemet, dvs. BUGCODE_USB_DRIVER. Denne fejl vises inde i en dødbringende blå skærm kaldet Blå skærm af døden.

Den blå skærm af døden er ret skræmmende, da den genstarter computeren ved at dræbe alle de programmer, der kører på det tidspunkt. Det kan resultere i funktionsfejl i Windows OS eller andre programmer, der er installeret indeni, går ofte ned. Årsagen til denne blå skærm skyldes hovedsageligt installationen af ​​en korrupt USB-enhedsdriver eller en beskadiget USB-enhed. Denne fejl kan også dukke op på grund af konflikter mellem drivere efter installation af en ny hardware, malwareangreb, der ødelægger Windows-filerne eller en beskadiget harddisk og beskadiget RAM. Som et resultat sænkes Windows-operationer, og inputenheder giver sen feedback, som føles irriterende for brugerne

Metoder til at rette “BUGCODE_USB_DRIVER” -fejl:

Der er en række metoder til at slippe af med denne slørede fejl. Følg disse metoder sekventielt, hvis den første ikke fungerer.

1. Den første og mest succesrige metode til løsning af denne fejl er at opdatere din enhedsdriversoftware. Du kan udføre denne proces manuelt ved at downloade og opdatere de nyeste drivere til enhederne. Den anden måde at opdatere enhedsdrivere automatisk på vil Enhedshåndtering> Enhed (højreklik)> Opdater driversoftware og klikke på Søg automatisk efter opdateret driversoftware.

Det meste af tiden fungerer dette for dig ved at rette den blå skærmfejl.

2. Hvis ovenstående metode ikke virker, skal du prøve at rydde registreringsdatabaseposter og systemjunkfiler, der er forbundet med denne fejl. Dette trin skal overvejes seriøst, da det kan ende med at fjerne vigtige filer. Det er bedre at bruge registreringsdatabasen renere software som CCleaner. Begge disse softwares kan automatisk rense de uønskede registreringsdatabase filer såvel som system junk filer.

3. Ovennævnte trin fungerer mest af tiden. Hvis det ikke løser problemet, er den næste metode, der skal vedtages, at scanne pc'en grundigt ved hjælp af nogle populære Antivirus-programmer, dvs. Avast eller Avira. Disse programmer fjerner de ondsindede fejl, der påvirker systemfilerne, men det anbefales, da det kan resultere i udrulning af systemfiler tilknyttet BUGCODE_USB_DRIVER.

4. Den fjerde metode er at kontrollere din harddisk og RAM for mulig korruption eller skade. For at kontrollere harddisken for beskadigelse skal du gå til Kommando (administrative rettigheder)>type chkdsk / f (eller klik på chkdsk / f) for at se chkdsk-guiden og tryk derefter på enter-knappen. Det ville begynde at kontrollere harddisken for de mulige problemer, der forårsager denne blå skærm af dødsfejl.

5. Den femte metode er at grave dybt ned i denne fejl og diagnosticere, hvad der forårsager den; hver bsod (blå skærm med dødsfejl) registreres i Windows-dumpfilerne. Følg trinene i Fix BSOD Fejl for at kontrollere og diagnosticere problemet.

I slutningen, hvis ingen af ​​disse metoder fungerer, har du mulighed for at udføre en komplet installation af Windows. Denne metode sletter alt fra dit Windows-drev, der forårsager denne fejl.

Jeg ville sætte pris på, hvis du fortæller os, hvilken metode der har fungeret, hvis nogen; og hvis intet fungerede for dig, så kan vi forbedre vores guide.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found