Vejledninger

Sådan tilføjes tegnebrætter på Adobe Photoshop CC 2018

Hjem/Lære/ Sådan tilføjes tegnebrætter på Adobe Photoshop CC 2018

Sådan tilføjes tegnebrætter på Adobe Photoshop CC 2018

Af Habiba Rehman 5. august 2020 3 minutter læst

Adobe Photoshop CC 2018 har introduceret en meget nyttig funktion, hvor brugeren kan føje tegnebræt til deres arbejde på Photoshop, hvilket ikke var muligt tidligere. Lige hvor brugt Adobe Illustrator med kunstplads og forskellige tegnebrætter alt på ét sted, kan vi gøre det samme for Adobe Photoshop nu.

Personligt følte jeg, at dette var det eneste, der manglede i Adobe Photoshop, for hver gang jeg skulle lave noget relateret til mit første arbejde eller tegnebræt, skulle jeg åbne en anden Photoshop hver gang og skabe et duplikat. Men nu, med denne tilføjelse i det nye Adobe Photoshop CC 2018, kan jeg bruge tegnebrættet og arbejde på den samme fil på forskellige tegnebrætter. Jeg behøver ikke at gå igennem besværet med at åbne nye filer længere eller oprette en duplikat af den samme fil.

Lær hvordan du åbner tegnebrætter på Adobe Photoshop CC 2018 ved at følge trinene som nævnt nedenfor. Der er to måder at gøre det på.

 1. Valg af indstilling til tegnebrætter, når du åbner Adobe Photoshop CC 2018.
 2. Tilføjelse af et tegnebræt efter åbning af Adobe Photoshop CC 2018-filen.

Metode 1: Valg af mulighed for tegnebræt, når du åbner en ny fil

 1. Åbn Adobe Photoshop CC 2018. Dette fører dig til en skærm, hvor du bliver spurgt om dimensionerne på dit arbejde og relaterede forudindstillinger. Det er her, du finder muligheden for tegnebrætter, der er lige under tommer / pixel-linjen som vist på billedet nedenfor.
 2. Kontroller den tomme firkant før tegnebrætter for at oprette en Photoshop-fil, der har tegnebrætter.

  Du kan ændre de andre detaljer på dit tegnebræt i overensstemmelse hermed og trykke på den blå for at oprette fanen lige i slutningen af ​​feltet for at gøre disse indstillinger endelige.

 3. I det øjeblik du klikker på Opret, vises dit tegnebræt foran dig.

  Du kan ændre retning på tegnebrættet, når det er oprettet ved at klikke på fanerne som vist på billedet ovenfor.

Hovedforskellen i Adobe Illustrators 'tegnebrætter og Adobe Photoshop CC 2018's tegnebræt er, at i førstnævnte kan du vælge det antal tegnebrætter, du vil tilføje lige i starten, mens du for Adobe Photoshop CC 2018 ikke kan vælge det antal tegnebrætter, du har brug for . Du kan dog tilføje flere tegnebrætter til dit arbejdsområde ved at bruge den anden metode til at føje tegnebrætter til din Photoshop-arbejdsfil.

Metode 2: Brug af tegnebrætværktøjet til at tilføje et tegnebræt

Du behøver ikke nødvendigvis at vælge Artboard-indstillingen i første omgang, bare hvordan vi gjorde det i den første metode til at tilføje et tegnebræt til vores Adobe Photoshop CC 2018. Det er til tider muligt, at folk ikke beslutter at arbejde på mere end et tegnebræt og dermed ikke se behovet for at kontrollere tegnebrættet i startmenuen til Adobe Photoshop CC 2018. Men hvis du skiftede mening om at oprette en Adobe Photoshop-fil, skal du følge nedenstående trin for at tilføje et tegnebræt eller tegnebrætter til din fil.

 1. Starter fra bunden. Åbn en ny fil på Adobe Photoshop CC 2018, og tryk på den blå Opret-knap.
 2. Din nye fil er oprettet.
 3. Se bevægelsesværktøjet til venstre, der er som et plustegn med pile på alle fire sider. Klik på højre knap på markøren på denne fane for at se flere muligheder fra den udvidede liste.

  Du finder muligheden for 'Artboard-værktøjet' her. Og dette er hvad du har brug for for at lave tegnebrætter til dit arbejdsområde. Vælg dette værktøj ved at klikke på det en gang. Du kan nu tegne dit tegnebræt på skærmen.

 4. Når du har tegnet et tegnebræt ved hjælp af dette værktøj, kan du se plustegnene omkring det.

  Ved at klikke på disse plustegn kan du automatisk tilføje flere tegnebrætter til din skærm. Eller tegn igen ved hjælp af tegnebrætværktøjet, som vi gjorde i de tidligere trin.

 5. Denne værktøjslinje vises på de øverste værktøjspaneler, som giver dig alle redigeringsmulighederne til dit tegnebræt. Du kan ændre dimensionerne på dit tegnebræt herfra eller ændre dets retning.

  Du finder også muligheden for at tilføje et tegnebræt fra dette panel. Det er ikonet efter det to vandrette tegnebrætværktøj. Den, der har et plustegn inde i rektanglet, er den til tilføjelse af et tegnebræt.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found