Vejledninger

Fix: Fejl FTDE.XACT.3321.1107296356

Fejlen FTDE.XACT.3321.1107296356 skyldes hovedsageligt modstridende browserudvidelser. Men i nogle tilfælde kan fejl i browseren, der bruges til streaming af Xfinity-indholdet, også forårsage problemet. En bruger vil støde på FTDE-fejlen, når han forsøger at se Xfinity-strømmen i en browser. Følgende er den fulde fejlmeddelelse:

Vi har desværre problemer. Xfinity Stream er ikke tilgængelig i øjeblikket. Prøv igen snart. (Fejl ftde.xact.3321.1107296356)

Inden du dykker i mere tekniske løsninger, skal du sørge for, at din browser er opdateret. Glem ikke at kontrollere, om Xfinity-servere er i gang. For at udelukke dine enhedskompatibilitetsproblemer, skal du prøve at åbne Xfinity-webstedet på en mobiltelefon eller tablet.

Løsning 1: Prøv betaversion

Browsere bruger forskellige frigivelseskanaler til at teste funktionerne, inden de gøres tilgængelige for offentligheden. For eksempel bruger Chrome 4 frigivelseskanaler: Stabil, Beta, Dev og Canary. Så hvis du bruger frigivelseskanal mindre end Beta (dvs. Dev og Canary), kan du muligvis støde på Xfinity Stream-fejlen. For at kontrollere det skal du prøve at bruge mindst beta-versionen af ​​din browser.

 1. Download og installere beta eller stabil version af din browser f.eks. Chrome Beta.
 2. Derefter lancering Chrome beta og åbne Xfinity-webstedet for at kontrollere, om det fungerer fint.

Løsning 2: Deaktiver browserens udvidelser / tilføjelser

Browserens udvidelser / tilføjelser tilføjer en ekstra funktionalitet til en browser. Men disse udvidelser / tilføjelser kan forstyrre den rutinemæssige drift af Xfinity-webstedet og dermed forårsage FTDE-fejlen, især hvis du bruger en adblocking-udvidelse. Under omstændighederne kan deaktivering af browserens udvidelser / tilføjelser muligvis løse problemet. Vi vil diskutere processen for Chrome, du kan følge instruktionerne i henhold til din browser.

 1. Start Chrome og klik på den menu (3 lodrette prikker nær øverste højre hjørne).
 2. Derefter hoover over Flere værktøjer og klik derefter på i undermenuen, der vises Udvidelser.
 3. Nu i menuen Udvidelser, deaktiver hver udvidelse der.
 4. Derefter genstart Chrome og kontrollere hvis Xfinity-webstedet er begyndt at fungere fint.
 5. Hvis ja, så prøv at aktivere udvidelse en efter en for at finde ud af de problematiske udvidelser. Privacy Badger, AdBlock og Ghosterly-udvidelser rapporteres at skabe problemet.

Løsning 3: Prøv en anden browser

FTDE-fejlen kan være forårsaget af en midlertidig fejl i din browser. Browsere gemmer midlertidige oplysninger i deres opbevaring for at fungere korrekt. Der er dog flere tilfælde, hvor lagringen undertiden er beskadiget, eller installationsfilerne har nogle manglende moduler. Det kan bekræftes ved at bruge en anden browser til at få adgang til Xfinity-webstedet.

 1. Hent og installere en anden browser (hvis den ikke allerede er installeret).
 2. Start den anden browser.
 3. Nu åben Xfinity-webstedet for at kontrollere, om det fungerer fint.
 4. Vent i så fald til afhjælpning af fejlen i din primære browser.
Tags Xfinity-fejl
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found