Vejledninger

Fix: PUBG Xbox One Crashing

PUBG har fundet vej til konsoller, mobiltelefoner og pc'er på meget kort tid. Dette Battle Royale-spil har været populært siden det kom på markedet siden marts 2017. Det har intens grafik bakket op af en udfordrende gameplay. Da det er et nyt spil, er der mange rapporter om flere problemer såsom frysning eller nedbrud af spillet. Modstridende funktioner, terrænet og meget mere.

Et bemærkelsesværdigt problem, der blev identificeret, var, at PUBG styrtede ned, mens den kørte på Xbox One, hver gang en bruger åbnede lageret. Nedbruddet ville ikke forekomme øjeblikkeligt, men efter et stykke tid, når brugeren udfører nogle andre handlinger.

Hvad får PUBG til at gå ned i Xbox One?

PUBG er berygtet for at gå ned, mens du spiller, så der er flere grunde til, at du måske står over for et nedbrud. Nogle af årsagerne til nedbrud er, men ikke begrænset til:

  • Hukommelse lækker i spil. Dette er den førende årsag til, at PUBG går ned, og det løses ofte af udviklere i deres opdateringer, som vi vil se nedenfor.
  • Der er et problem med installation af PUBG i din konsol. Dette kan forekomme, hvis spilfilerne ikke opdateres eller er ufuldstændige med noget modul beskadiget.
  • Der var også nogle rapporter, der antydede, at a dårlig internetforbindelse var også en af ​​årsagerne til styrtet.

Du skal sikre dig, at du har en stabil og aktiv internetforbindelse, før du prøver noget for at rette dit spil ned. En 'åben' internetforbindelse betyder ingen proxies og firewalls. Det anbefales at tjekke internettet fra en anden enhed, inden du fortsætter.

Løsning 1: Installation af den nyeste programrettelse

PUBG-embedsmænd reagerede på forskellige fora som Reddit og PUBG og anerkendte officielt det aktuelle problem. Efter at have indsamlet data fra brugerne gennemførte de en undersøgelse og udgav en patch, som syntes at løse problemet ved hånden. Derfor, hvis du holder tilbage med at opdatere spillet på din konsol, anbefales det, at du installerer den nyeste programrettelse med det samme og kontrollerer, om dette løser problemet.

Du skal sikre dig, at du har forbindelse til et fungerende internet, og at Xbox Live fungerer korrekt. Sørg også for at have den nyeste systemversion af Xbox One ved at navigere til Xbox-knap> System> Indstillinger> System> Opdateringer. Det ser ud til, at der var en hukommelseslækage, som blev løst. Dette lækkede fik cachen til at løbe tør for plads, indtil spillet styrtede ned.

Løsning 2: Geninstallation af PUBG

Hvis du allerede har den seneste patch af PUBG installeret på din computer, skal du prøve at geninstallere den korrekt. Der er nogle tilfælde, hvor spillet på grund af nogle korrupte eller manglende filer udviser mærkelig opførsel som den, der er under diskussion. Når du har afinstalleret spillet, kan du nemt installere det igen ved at navigere til “Klar til installation” -spil. Hvis du ikke finder posten der, kan du navigere til butikken og downloade en ny kopi derfra.

  1. Naviger til listen over dine spil, find PUBG, tryk på valgknappen, og klik på, når den korte menu kommer frem Afinstaller.
  1. Gå nu til Klar til installation ved hjælp af venstre navigationslinje og installer PUBG igen. Nogle filer kan downloades til den nye installation. Genstart din konsol efter geninstallationen, og kontroller, om problemet er løst.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found