Vejledninger

Fix: Ikke-understøttet 16-bit applikationsfejl

Dette er sandsynligvis en af ​​de mærkeligste fejl, du kan modtage på din Windows-pc, og du finder muligvis aldrig ud af, hvad der forårsager det, hvis du ikke foretager fejlfinding af problemet, så snart du begynder at modtage det. Der er forskellige årsager til dette problem, og en af ​​dem involverer endda din computer at blive inficeret af ondsindede applikationer.

På den anden side kan programmet eller applikationen, du prøver at køre, simpelthen være uforenelig med dit operativsystem. Der er også andre ting, så sørg for at følge instruktionerne nedenfor for at prøve alle mulige scenarier.

Løsning 1: Kontroller, om din computer er blevet inficeret

Denne løsning er nummer et på din liste, fordi det er den farligste årsag til problemet, der skal tages hånd om hurtigst muligt. Der er mange måder, hvorpå denne fejl kan manifesteres. Nogle gange modtager brugere kontinuerlige pop op-vinduer, der siger:

Programmet eller funktionen (navn eller placering af filen) kan ikke starte eller køre på grund af inkompatibilitet med 64-bit versioner af Windows. Kontakt softwareleverandøren for at spørge, om en 64-bit Windows-kompatibel version er tilgængelig.

Hvis filens placering synes mistænkelig, f.eks. C >> Windows eller C >> Windows >> System32, skal du straks fortsætte med fejlfinding. Selvom placeringen ser ud til at være normal, men du ikke kan huske at have installeret eller downloadet noget lignende, skal du stadig scanne din computer med det samme ved at følge nedenstående trin:

Det bedste valg er at slippe af med ondsindet software ved hjælp af Malwarebytes Anti-Malware, som er et fantastisk antivirusværktøj med en gratis prøveversion. Heldigvis behøver du ikke programmet, når du har løst dette problem, så sørg for at downloade den gratis version herfra.

 1. Find den eksekverbare fil, du lige har downloadet, og dobbeltklik på den for at åbne den.
 2. Vælg hvor du vil installere MBAM, og følg instruktionerne, der vises på skærmen for at fuldføre installationsprocessen.

 1. Åbn MBAM, og vælg Scan-indstillingen, der er tilgængelig på scanneren.
 2. Værktøjet vil starte sin opdateringstjeneste for at opdatere sin viradatabase og derefter fortsætte med scanningen. Vær tålmodig, indtil den er færdig.

 1. Genstart computeren, når processen er slut, og kontroller, om du stadig modtager pop op-vinduet

Bemærk: Du bør også bruge andre værktøjer, hvis du helt sikkert kan fortælle, hvilken type malware du har på din pc (ransomware, junkware osv.), Da et værktøj ikke registrerer alle typer ondsindede apps. Hvis alle af dem ikke producerer noget, skal du følge nedenstående trin:

 1. Naviger til det sted, hvor fejlmeddelelsen henviser til, og aktiver visningen af ​​skjulte filer. Klik på fanen "Vis" i File Explorer's menu, og klik på afkrydsningsfeltet "Skjulte emner" i sektionen Vis / skjul. File Explorer viser de skjulte filer og husker denne mulighed, indtil du ændrer den igen.

 1. Slet den mistænkelige fil og alt omkring den, som også kan virke mistænkelig. Du kan google både filen og andre filer i samme mappe for at kontrollere deres integritet.
 2. Brug derefter 'Windows + R' -tastekombinationen på dit tastatur. Skriv 'MSCONFIG' i dialogboksen 'Kør', og klik på 'OK'. Klik på 'Åbn Jobliste' under fanen Startup. I vinduet Jobliste under fanen Start, find noget mistænkeligt (normalt en scriptfil), højreklik på det og vælg Åbn filplacering. Slet filen derfra.

 1. Hvis der vises en fejl, der siger, at den fil, du prøver at slette, i øjeblikket er åben, hvis du stadig er i Jobliste, kan du prøve at søge efter den eller noget mistænkeligt og afslutte processen ved at højreklikke på den og vælge indstillingen Afslut opgave. Gentag sletningsprocessen efter det.

Årsagen til, at du ikke er i stand til at slippe af med virussen simpelthen ved at slette den, er, at der også køres et script i baggrunden, der udføres hver gang du starter din computer. Forhåbentlig skulle fejlen løses nu. Da fejlmeddelelsen i første omgang dukkede op, ser det ud til, at virussen blev udviklet til en anden pc-arkitektur, og at den sandsynligvis ikke kunne inficere din pc.

Løsning 2: Fejl, der opstår med en vigtig systemfil

Hvis denne fejl vises med en legitim systemfil (som du kan kontrollere ved at google filens navn og placering), kan det være problemet med en korrupt systemfil, som også (i de fleste tilfælde) forhindrer din pc i at starte op korrekt. Da SFC normalt ikke løser problemet korrekt, kan det være nødvendigt at kopiere den korrupte fil manuelt. Der er flere ting, du har brug for, før du fortsætter med denne metode:

 • Det startbare DVD- eller USB-drev i dit operativsystem (normalt den DVD, du brugte til at installere OS i første omgang). Hvis du bruger Windows 10, kan du endda oprette det selv, som forklares nedenfor.
 • Et andet flashdrev, der indeholder en fungerende systemfil i rodmappen (ikke placeret i nogen anden undermappe).

Hvis du er Windows 10-bruger, kan du nemt oprette en bootbar gendannelses-DVD eller USB ved at følge nedenstående trin:

 1. Download Media Creation Tool fra Microsofts officielle websted. Dobbeltklik på den downloadede fil kaldet MediaCreationTool.exe for at starte guiden. Tryk på Accepter.
 2. Vælg Opret installationsmedie (USB-flashdrev, DVD eller ISO-fil) til en anden pc-indstilling fra startskærmen.

 1. Sprog, arkitektur og udgave af det startbare drev vælges ud fra din computers konfiguration, men du skal rydde Brug de anbefalede indstillinger til denne pc-indstilling for at vælge de korrekte indstillinger til din ødelagte pc (du opretter sandsynligvis denne på en anden pc).
 2. Klik på Næste, og klik på USB-flashdrevet eller DVD-indstillingen, når du bliver bedt om at vælge mellem USB eller DVD, afhængigt af hvilken enhed du vil bruge.

 1. Klik på Næste, og vælg det drev fra listen, der viser lagerenhederne, der er tilsluttet din computer.
 2. Klik på Næste, og Media Creation Tool fortsætter med at downloade de filer, der er nødvendige for at installere Windows 10.

For at erhverve den korrupte systemfil kan du enten kopiere den fra en fungerende pc ved hjælp af flashdrevet, eller du kan downloade den herfra. I begge tilfælde skal du bemærke, at du bliver nødt til at erhverve versionen til det samme operativsystem med samme arkitektur.

For nemheds skyld skal vi sige, at navnet på filen er BrokenFile.exe, og at den er placeret i C >> Windows >> System32. Dette kan variere, så sørg for at justere din proces i overensstemmelse hermed ved at erstatte det rigtige filnavn og dets rigtige placering, mens du fejler problemet.

 1. Indsæt flashdrevet med BrokenFile.exe-filen i rodmappen, og indsæt også det gendannelsesdrev, du ejer, eller som du oprettede til dit operativsystem, og start din computer.

WINDOWS XP, VISTA, 7: Windows-installationsvinduer skal åbnes, hvor du bliver bedt om at indtaste sprog-, tid- og datoindstillinger. Indtast dem, og vælg indstillingen Reparer din computer i bunden efter at du er gået videre. Hold den første alternativknap markeret, når du bliver bedt om det med Brug gendannelsesværktøjer eller Gendan din computer, og klik på Næste. Vælg kommandoprompt, når skærmen Vælg et gendannelsesværktøj vises.

WINDOWS 8, 8.1, 10: Du får vist skærmbilledet Vælg dit tastaturlayout, så vælg det foretrukne. Skærmen Vælg en indstilling vises, så klik på Fejlfinding >> Avancerede indstillinger >> Kommandoprompt.

 1. Brug følgende to kommandoer for både at slette den aktuelle BrokenFile.exe-fil på din computer og kopiere den fungerende på samme tid. Bemærk, at navnet på filen er forskellig, og at placeringen kan være forskellig, hvilket du bør rette i overensstemmelse hermed:

C: \ Windows \ System32> del LogonUI.exe

F:> kopier LogonUI.exe C: \ Windows \ System32

 1. Afslut kommandoprompt og fortsæt med at starte din computer. Problemet skal tages hånd om nu.

Løsning 3: Modtagelse af fejlen med et almindeligt program

Denne årsag er sandsynligvis den mildeste, da du er i stand til at starte i dit operativsystem og arbejde normalt, men noget forhindrer dig bare i at køre et bestemt program normalt. Hvis fejlen opstår under forsøg på at køre et program, er det meget muligt, at en af ​​dens filer er blevet ødelagt, og det er sikkert at sige, at den eneste løsning er at geninstallere den.

 1. Klik på Start-menuen, og åbn dit kontrolpanel ved at søge efter det ved blot at skrive med Start-menuen poen. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet i nederste venstre del af Start-menuen for at åbne appen Indstillinger, hvis du bruger Windows 10.

 1. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori i øverste højre hjørne og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.
 2. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc, så vent et stykke tid for at den kan indlæses
 3. Find det program, du vil rette i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller / Reparer. Følg instruktionerne, der vises bagefter for at installere det fuldstændigt.
 4. Når processen er slut, skal du downloade programmet igen fra Internettet eller fra en lagerenhed, som du brugte til at installere det i første omgang og kontrollere, om problemet stadig vises.
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found