Vejledninger

Sådan spiller du AC3-videoer på Android

Hvis du er en Android-bruger, kan jeg med sikkerhed sige, at du skal have MX Player installeret på din enhed for at se videoer i forskellige formater. MX Player er uden tvivl den bedste videoafspiller på Android på grund af sin brugervenlige grænseflade og næsten fejlfri videostreaming. Derudover får du de moderne skærme med høj opløsning, du får med smartphones giver en komplet teaterlignende oplevelse på din smartphone. Problemet opstår dog, når du downloader en video i høj opløsning, som ikke understøttes af Android, såsom AC3.

På grund af licensproblemer MX-afspilleren kan ikke afspille videoer med AC3-lyd (De fleste af disse videoer i høj kvalitet er AC3). I denne vejledning vil vi se, hvordan du aktiverer AC3 i MX Player.

Installation af Custom Codec:

Den første ting at gøre er at downloade AIO 1.7.32 codec-pakke herfra

Når du har downloadet den, skal du placere den i standardmappen til download på din smartphone. (Dette kan gøres ved blot at kopiere og indsætte den downloadede fil i downloadmappen, der er placeret på roden / på dit SD-kort.

Dernæst åbner du MX-afspilleren på din mobiltelefon og går ned til Indstillinger>Dekoder >Custom Codec. Du bliver bedt om at berøre AIO-codec-pakken, som skal være tilgængelig i mappen Downloads.

Lad MX Player gøre resten, og den genstarter, hvis Codec blev anvendt med succes.

Hvis du vil kontrollere, om codec er korrekt placeret eller ikke, skal du blot gå til afsnittet om gennem MX-afspiller hjælpelinje, og du skal se en tekst, der siger “Custom Codec 1.7.32”.

Tillykke, du har med succes anvendt Custom Codec på MX Player, og du kan nu nyde alle dine yndlingsvideoer fra din mobiltelefons komfort.