Vejledninger

Hvorfor tænder min Xbox ONE sig selv

For nylig var der lejligheder, hvor brugerne rapporterede, at deres Xbox One tændte af sig selv. Efter at de for eksempel var på arbejde, kom de hjem for at se Xbox One tændt, når ingen var hjemme. I nogle tilfælde var folk vidne til det første blik. Så hvad er dette fænomen? Er dit hus hjemsøgt? Sikkert ikke.

Microsofts embedsmænd har bevidst undgået enhver erklæring om dette emne, selvom den oversvømmede alle platforme som Reddit og Microsoft-fora. Hvis du er helt sikker på, at Xbox kapacitiv tænd / sluk-knap ikke berøres af noget kæledyr eller barn, kan du fortsætte med resten af ​​artiklen.

Mulighed 1: Tænd / sluk-knappen er snavset

Der var flere tilfælde, hvor den kapacitive tænd / sluk-knap på Xbox One var beskidt. Da knappen er kapacitiv, kan selv den mindste berøring af nogen eller statisk opladning opbygge Xbox tændt.

Tag en ren klud og tør af tænd / sluk-knappen ren. Sørg for at du dækker alle sider såvel som den midterste del, da det er her sensoren er placeret. Få kluden en 'lille' dæmpet og rengør den ordentligt. Sørg for, at din Xbox One er sluttet til hovedstrømmen, når du udfører rengøringen.

Mulighed 2: Aktivering med stemmekommandoer

Hvis du har Kinect tilsluttet Xbox, tænder Xbox-konsollen ved at sige kommandoer som "Hey Cortana" eller "Xbox til". Dette er en ny funktionalitet tilføjet af Microsoft for nylig for at øge den lette adgang.

Selvom dette kan være en nyttig funktion, skal du altid sørge for, at du ikke ved et uheld siger det højt. Hvis du vil deaktivere denne funktion, kan du gøre det ved hjælp af følgende trin:

  1. Åbn Xbox-indstillingerne, og klik på Power og opstart.
  2. Fjern nu markeringen af ​​indstillingen Væk Xbox op ved at sige "Xbox til".
  1. Hvis du har aktiveret Cortana, vil du også se muligheden lige her.

Mulighed 3: Aktivering på grund af automatiske opdateringer

Xbox har også en automatisk opdateringsfunktion, som automatisk downloader patch og systemfiler, når der er en opdatering tilgængelig og installerer dem i overensstemmelse hermed på din konsol. Der var flere brugerrapporter, der sagde, at deaktivering af automatiske opdateringer på konsollen løste problemet med det samme.

Det ser ud til, at Xbox automatisk downloadede opdateringerne over netværket, og med henblik på installationen tændte den sig selv. Vi kan deaktivere automatiske opdateringer og se, om dette løser dit problem.

  1. Åbn dine Xbox-indstillinger, og naviger til Opdateringer.
  1. En gang i opdateringer, fjern markeringen følgende muligheder:

Hold min konsol opdateret

Hold mit spil og mine apps opdateret

  1. Gem ændringer, og afslut din Xbox. Nu kan du se, om problemet stadig opstår.

Mulighed 4: Tænd med CEC (Consumer Electronics Control)

Der er nogle fjernsyn, der har kapacitet til CEC, som normalt er relateret til enheden tilsluttet HDMI-porten. CEC giver brugerne mulighed for at have kontrol over den elektroniske enhed via fjernbetjeningen til tv'et. Dette giver let adgang, da brugerne ikke behøver at rejse sig og tænde konsollen manuelt.

CEC er en anden grund til, at din Xbox måske tænder af sig selv (eller sådan ser det ud til). Du kan muligvis ved et uheld trykke på fjernbetjeningsknappen, og Xbox efter at have modtaget signalet fra tv'et kan tænde. Du kan kontrollere denne indstilling fra dit tv og deaktivere denne indstilling.

Mulighed 5: Brudte controllere

Dårlige eller ødelagte controllere kan også være en årsag til, at du måske oplever denne situation. Hvis din Xbox-controller's hjemmeknap er brudt, kan der klikkes på den ved et uheld eller i sig selv, hvis knappen faktisk er brudt helt.

Derfor skal du prøve at tage kontrolenhedens batteri ud og derefter kontrollere, om situationen sker igen. Hvis det ikke gør det, betyder det sandsynligvis, at dine controllere får det til at tænde automatisk. Bemærk, at Xbox også tænder for den, når der trykkes på en knap på controlleren.

Mulighed 6: Elektrisk overspænding

Dette holdes som den sidste mulighed, da det er meget sjældent. Elektriske overspændinger sker sjældent i udviklede lande, men der er nogle scenarier, hvor dette kan ske. Derfor, hvis din konsol tænder af sig selv ved mulige elektriske overspændinger, er der meget begrænsede muligheder for at afhjælpe det.

Du kan købe en overspændingsbeskyttelsesledning, der automatisk beskytter din elektronik, hvis der sker en overspænding. Eller en mere levedygtig løsning er at tage hovedstrømforsyningen til Xbox ud bagfra. Du kan indstille en switch, der kan fungere som en on-off switch mellem hovedforsyningen og Xbox. Derfor, når du ikke spiller, kan du skære strømforsyningen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found