Vejledninger

Sådan afinstalleres WinRar fra Windows 7/8/10

Afinstallation af programmer fra din computer antages at være en almindelig proces for de fleste brugere, men nogle gange er det simpelthen ikke. Nogle programmer klæber sig blot til din pc, og du kan ikke afinstallere dem uden at foretage en seriøs proces for at gøre det.

Der er en hel del måder at slippe af med et program, der er installeret på din computer, selvom nogle af dem er relateret til hinanden. Det er bestemt ikke umuligt, og det er ganske let i de fleste tilfælde undtagen dem, hvor applikationen er registreret som skadelig og farlig for din computer.

Afinstallation af WinRar (64-bit) fra Windows OS

WinRAR er et arkiveringsværktøj til prøvefil til Windows, udviklet af Eugene Roshal fra win.rar GmbH. Det kan oprette og se arkiver i RAR- eller ZIP-filformater [4] og pakke adskillige arkivfilformater ud. For at gøre det muligt for brugeren at teste arkivernes integritet, integrerer WinRAR CRC32 eller BLAKE2 kontrolsum for hver fil i hvert arkiv.

Visse brugere rapporterede dog, at de ikke kunne slippe af med dette program, da de ønskede at rydde op i deres pc fra ubrugte applikationer. Der er en hel del alternativer til denne proces, og brugerne ønsker ofte ikke, at WinRar forstyrrer andre applikationer, der arbejder på den samme proces. Følg instruktionerne nedenfor for at slippe af med WinRar.

Løsning 1: Afinstaller WinRar via indstillinger eller kontrolpanel

Dette er bestemt den første metode, du prøvede selv, men lad os prøve dette igen for at sikre, at vi forsøgte at afinstallere det på den sædvanlige måde. Hvis denne metode hjælper dig med at håndtere Kodi-relaterede fejlmeddelelser, behøver du ikke fortsætte med andre løsninger. Dette er også den nemmeste løsning for afslappede brugere.

 1. Først og fremmest skal du sørge for at være logget ind med en administratorkonto, da du ikke kan slette programmer ved hjælp af nogen anden konto.
 2. Sikkerhedskopier de data, du vil gemme, fordi sletning af WinRar fjerner det.
 3. Klik på Start-menuen og åbn Kontrolpanel ved at søge efter det. Alternativt kan du klikke på tandhjulsikonet for at åbne indstillingerne, hvis du bruger Windows 10.
 4. I Kontrolpanel skal du vælge at se som: Kategori øverst til højre og klikke på Afinstaller et program under afsnittet Programmer.
 5. Hvis du bruger appen Indstillinger, skal du klikke på Apps straks åbne en liste over alle installerede programmer på din pc.
 6. Find WinRar i Kontrolpanel eller Indstillinger, og klik på Afinstaller.
 7. WinRars afinstallationsguide skal åbnes med to muligheder: Reparer og fjern. Vælg Fjern, og klik på Næste for at afinstallere programmet.
 8. Der vises en meddelelse, der spørger "Vil du fjerne WinRar til Windows fuldstændigt?" Vælg Ja.
 9. Klik på Udfør, når den afinstallerede afslutter processen, og genstart computeren for at se, om der stadig vises fejl.

Løsning 2: Brug af et dedikeret værktøj til at afinstallere WinRar

Der er mange forskellige afinstallationsprogrammer designet til at erstatte Kontrolpanel og indstillinger, da de ofte ikke reagerer, og de fryser undertiden midt i afinstallationsprocessen.

Du behøver ikke bruge denne særlige afinstalleringsenhed, men denne var i stand til at hjælpe folk, der især havde at gøre med dette problem, og det er netop derfor, vi anbefaler det. Det vil også slippe af med poster i registreringsdatabasen og appdata til dig, hvis du kan lide, at du ikke er manden til det job, eller hvis du er en afslappet bruger.

 1. Download Advanced Uninstaller Pro fra deres officielle hjemmeside eller fra CNET.
 2. Find den fil, du downloadede, dobbeltklik på den, og følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere den. Pas på ikke at installere yderligere programmer, som du muligvis bliver bedt om at installere, og fjern markeringen af ​​dem alle. Vælg Brugerdefineret installation, og fjern markeringen af ​​alt undtagen Advanced Uninstaller Pro.
 3. Åbn programmet, og åbn Generelle værktøjer.
 4. Under Generelle værktøjer skal du klikke på Afinstaller programmer og en liste over alle dine installerede programmer skal vises.
 5. Vælg WinRar, og klik på knappen Afinstaller til venstre under oplysningerne om det valgte program.
 6. Efter at have klikket på knappen Afinstaller, vil afinstallationsprogrammet sandsynligvis mislykkes, da det enten viser en fejlmeddelelse, eller det allerede er brugt eller slettet.
 7. Imidlertid implementerer dette program en scanner, hvis formål er at scanne din harddisk og din registreringsdatabase for rester. Det finder disse filer, og du kan klikke på Vælg alle og fjerne dem.
 8. Genstart din pc, og kontroller, om WinRar er blevet fjernet fra din enhed.

Løsning 3: Brug af PowerShell til at slippe af med WinRar

Windows PowerShell er et kraftfuldt kommandobaseret værktøj, der bruges til at udføre forskellige kommandoer. Det er et kraftfuldt værktøj, som kan hjælpe dig med at automatisere opgaver ved hjælp af en kommandolinjeskal og et script-sprog, der blev bygget ved hjælp af .NET Framework og .NET Core. Det plejede at være eksklusivt for Windows, men det blev gjort open source og nu er det tilgængeligt for alle platforme.

Det ligner meget kommandoprompt, og det erstattede endda kommandoprompt i kontekstmenuen, der vises, når du bruger Windows-tast + X-tastekombination, eller når du højreklikker på Start-menuen i nederste venstre hjørne af din skærm.

Du kan bruge PowerShell til at afinstallere forskellige apps, og du kan endda bruge den til at slette forudinstallerede Windows-apps såsom fotos, video, lommeregner osv.

 1. Skriv PowerShell i din søgefelt, højreklik på det første resultat, og vælg Kør som administrator.
 2. Kopier og indsæt følgende kommando for at modtage den fulde liste over de apps, du har installeret sammen med detaljeret information om hver enkelt.

  Get-AppxPackage -AllUsers | Vælg Navn, PackageFullName

 3. Vent på, at listen indlæses, og prøv at søge efter WinRar. Dette kan tage et stykke tid, men vær tålmodig, mens du kigger gennem de installerede apps.
 4. Når du finder det, skal du kopiere alt ved siden af ​​linjen PackageFullName ved at vælge hele teksten og bruge Ctrl + C-tastekombinationen.
 5. Brug følgende kommando for at afinstallere WinRar fra din pc. Udskift den fedte PackageFullName med det faktiske navn, du lige har kopieret, og klik på Enter.

  Fjern-AppxPackage -pakke PackageFullName

 6. Genstart din computer og se om WinRar er fjernet fuldstændigt fra din computer.

Løsning 4: Brug den indbyggede afinstallationsprogram til at afinstallere WinRar

Den anden manuelle tilgang svarer meget til den første metode, men den starter afinstallationsprocessen direkte ved hjælp af den vedhæftede fjernelsesproces i installationsmappen.

 1. Gå til installationsmappen for WinRAR (64-bit)
 2. Gennemse listen, og klik på en proces med navnet “Afinstaller”
 3. Følg instruktionerne for fjernelse for at afslutte afinstallationen, og genstart computeren.

Løsning 5: Slip resterende filer

Efter hver afinstallation forbliver nogle filer enten på din computer eller i din registreringsdatabase. Hvis du vil slippe af med WinRar helt, bliver du også nødt til at slette disse filer og poster i registreringsdatabasen.

Denne løsning inkluderer sletning af de resterende filer efter at have udført nogen af ​​ovenstående løsninger eller efter at have afsluttet dem alle. Da vi imidlertid har brugt flere forskellige metoder, bør du ikke være i stand til at finde mange filer relateret til WinRar. Alligevel er det værd at kontrollere, i tilfælde af at disse resterende filer simpelthen kan være dem, der forårsager alle disse WinRar-relaterede fejl, selvom WinRar ikke engang er installeret på din computer.

Naviger til følgende mapper, og slet alt, hvad der er relateret til WinRar. Pas på ikke at slette noget relateret til anden software, du muligvis har installeret:

Min computer >> C: >> Programfiler (x86) >> Almindelige filer >> WinRar

Min computer >> C: >> Programfiler (x86) >> WinRar

Min computer >> C: >> Programfiler >> Almindelige filer >> Winrar

Min computer >> C: >> Programfiler >> WinRAR

Min computer >> C: >> Dokument og indstillinger >> Alle brugere >> Applikationsdata >> WinRAR

Min computer >> C: >> Dokumenter og indstillinger >>% BRUGER% >> Applikationsdata >> WinRAR

Når vi har behandlet de filer, der er tilbage efter afinstallationen, er det tid til at slette alle unødvendige poster i registreringsdatabasen, som også kan forårsage forskellige fejlmeddelelser, hvis de ikke behandles ordentligt. Vi tager først sikkerhedskopier af ændringerne i registreringsdatabasen, hvis det er tilfældet.

 1. Åbn Registreringseditor ved at søge efter den i søgefeltet i Start-menuen eller ved at bruge Ctrl + R-tastekombinationen for at åbne dialogboksen Kør, hvor du skal skrive "regedit".
 2. Klik på menuen Filer øverst til venstre i vinduet, og vælg eksportindstillingen.
 3. Vælg hvor du vil gemme ændringerne i din registreringsdatabase.
 4. Hvis du forårsager beskadigelse af registreringsdatabasen ved at redigere den, skal du blot åbne Registreringseditor igen, klikke på Filer >> Importer og find den .reg-fil, du har eksporteret på forhånd.
 5. Alternativt, hvis du ikke importerer de ændringer, der er foretaget i registreringsdatabasen, kan du gendanne dit system til en tidligere arbejdstilstand ved hjælp af Systemgendannelse. Lær hvordan du konfigurerer Systemgendannelse, og hvordan du bruger det ved at tjekke vores artikel om dette emne via dette link.
 6. Når vi har sikkerhedskopieret vores registreringsdatabase med succes, vil vi altid være i stand til at gå tilbage til det, hvis noget går helt galt med din computer. Følg instruktionerne nedenfor for at anvende rettelsen.
 7. Se under følgende mapper for filer og mapper, der er relateret til WinRar, og slet dem.

  HKEY_CURRENT_USER \ Software \ WinRAR (64-bit),

  HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ WinRAR (64-bit) og HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run \ f.eks. Ui

 8. Klik på Rediger >> Find og søg efter “WinRar” og slet alt, hvad du kan finde relateret til iCloud.
 9. Genstart din computer, og dine problemer skal være væk nu.

Løsning 6: Løs din Windows Uninstaller-tjeneste

Windows fungerer ved hjælp af tjenester og processer, der skal køre, for at din pc kan fungere problemfrit. Brugere har dog rapporteret, at de ikke kunne få adgang til afsnittet Tilføj eller fjern programmer i Kontrolpanel, ikke appen Indstillinger, da der altid var en fejlmeddelelse.

Følg instruktionerne nedenfor for at finde ud af, hvordan du løser dette særlige problem ved at genregistrere Windows Installer Service.

 1. Genstart computeren, og tryk gentagne gange på F8-tasten, så snart du ser BIOS-oplysningerne på skærmen. Ved at trykke på F8-tasten kan du få adgang til "Safe Mode" på din computer. Vælg "Safe Mode" og tryk "Enter".

 2. Log på som "lokal administrator." Klik på "Start", og vælg Kør. Åbn kommandoprompt for at køre flere kommandoer, der er nødvendige for at løse problemet.
 3. Afmeld Windows Installer-tjenesten ved at skrive "msiexec / unregister" ved kommandoprompten og trykke på "Enter". Genregistrer straks Windows Installer ved at skrive "msiexec / regserver" på den næste kommandolinje og trykke på "Enter". Skriv "Exit" for at lukke kommandoprompten. Du kan nu forsøge at fjerne programmet igen fra "Tilføj eller fjern programmer."

 4. Kør systemfilkontrollen for at kontrollere dit system for manglende eller korrupte filer.
 5. Åbn kommandoprompt for at udføre systemfilkontrollen.
 6. Skriv "sfc / purgecache" ved kommandoprompten, og tryk på "Enter". Ved den næste prompt skal du skrive "sfc / scannow" og trykke på "Enter".
 7. Skriv "Afslut" for at lukke kommandoprompten og forsøg igen at fjerne programmet fra "Tilføj eller fjern programmer."
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found