Vejledninger

Sådan løses Outlook-fejl under forberedelse til afsendelse af delingsmeddelelse

Nogle Microsoft Office-brugere støder på “Fejl under forberedelse til afsendelse af delingsmeddelelse”Fejl under forsøg på at dele deres kalender ved at sende en invitation fra applikationen. Dette rapporteres at forekomme, hver gang brugeren forsøger at dele en kalender, selv den der er nyoprettet. Fejlen opstår typisk med Outlook 2007, Outlook 2010 og Outlook 2016.

Bemærk: Berørte brugere rapporterer, at deling af kalenderen via Office365 er vellykket, da modtageren modtager kalenderinvitationen via e-mail.

Hvad forårsager fejlen under forberedelse til afsendelse af delingsmeddelelse

Vi undersøgte problemet og undersøgte forskellige brugerrapporter for at lokalisere symptomerne og bestemme de mest sandsynlige årsager. Her er en liste med potentielle synder, der muligvis kan synliggøre "Fejl under forberedelse til afsendelse af delingsmeddelelse" problem:

 • Kontorfil korruption - Fejlen kan opstå, fordi nogle Office-filer, der er ansvarlige for at oprette en bro mellem Outlook og din Kalender-app, blev beskadiget og forhindrer processen i at fuldføre.
 • Et installeret tilføjelsesprogram forstyrrer delingsfunktionen - Hvis du installerede forældede eller eksperimentelle tilføjelsesprogrammer til Outlook, kolliderer en af ​​dem muligvis kalenderdelingsfunktionen.
 • Tilladelser til mappen Kalender er beskadiget - Dette er et problem, der er ret almindeligt på Windows 10. Det meste af tiden opstår det, fordi en post kaldet PR_MEMBER_NAME ses som en duplikat.

Hvis du forsøger at løse dette særlige problem, giver denne artikel dig en samling effektive fejlfindingstrin. Fortsæt nedad, da vi har en række metoder, der har hjulpet brugere i en lignende situation med at løse problemet. For at få de bedste resultater skal du følge dem i den rækkefølge, de præsenteres. Lad os begynde!

Metode 1: Undersøg og fjern påtrængende tilføjelsesprogrammer

Lad os starte med at sikre, at problemet ikke oprettes af et af de tilføjelsesprogrammer, du tidligere har installeret. Mange brugere har rapporteret, at problemet blev løst, så snart de slap af med deres installerede tilføjelsesprogrammer.

Selvfølgelig, hvis du bruger mange tilføjelsesprogrammer til dit arbejde, er det mindre end ideelt at afinstallere hver af dem baseret på en fornemmelse. Heldigvis er der en måde at kontrollere, om et tilføjelsesprogram forårsager "Fejl under forberedelse til afsendelse af delingsmeddelelse”Fejl. Følg vejledningen nedenunder for at kontrollere, om en af ​​tilføjelsesprogrammerne forårsager problemet, og afinstaller den, der er ansvarlig for problemet:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en kørselsdialogboks. Skriv derefter “outlook.exe / sikkert”Og ramte Gå ind for at åbne Microsoft Outlook i fejlsikret tilstand. Denne kommando åbner Outlook i fejlsikret tilstand, som starter programmet med kun de nødvendige komponenter - tilføjelsesprogrammer og andre forbedringer tillades ikke at starte.
 2. Vent, indtil Outlook åbnes i fejlsikret tilstand, så prøv at sende en kalenderinvitation igen fra programmet. Hvis proceduren er vellykket denne gang, er det klart, at en af ​​tilføjelsesprogrammerne forårsager problemet. I dette tilfælde skal du fortsætte ned med nedenstående trin. Ellers skal du springe direkte til Metode 2.
 3. Luk versionen af ​​sikker tilstand af Outlook, og åbn applikationen igen normalt.
 4. I Microsoft Outlook skal du gå til (ved hjælp af båndet øverst) og klikke på Muligheder.
 5. I Outlook Muligheder menu, skal du klikke på Tilføjelser fra højre rude. Gå derefter til bunden af ​​skærmen, brug rullemenuen til at vælge COM-tilføjelsesprogrammer og klik på knap.

 6. Start med at fjerne markeringerne for alle tilgængelige tilføjelsesprogrammer. Aktiver derefter systematisk hver af dem en efter en, og mens du prøver at sende kalenderinvitationer, indtil du finder ud af, hvilket tilføjelsesprogram der er ansvarlig.
 7. Når det er lykkedes dig at identificere din skyldige, skal du vælge den i COM-tilføjelsesvinduet og klikke på Fjerne knap.

 8. Genstart Outlook, og problemet skal forblive løst permanent.

Hvis denne metode ikke var anvendelig, skal du fortsætte ned med den næste metode nedenfor.

Metode 2: Geninstallation af Office-pakken

Nogle berørte brugere har formået at få løst problemet ved at geninstallere Office-pakken. I de fleste tilfælde rapporteres denne procedure at være vellykket, selvom Microsoft Office-reparationsguiden ikke var i stand til at få løst problemet.

Her er en hurtig guide til geninstallation af Office-pakken:

 1. Trykke Windows-tast + R at åbne en Løb dialog boks. Skriv derefter “appwiz.cpl”Og ramte Gå ind at åbne op Programmer og funktioner.
 2. Inde i Programmer og funktioner guiden, rul ned gennem applikationslisten for at finde Microsoft Office-post.
 3. Højreklik på det og klik på Afinstaller, følg derefter vejledningen på skærmen for at afinstallere applikationspakken fra dit system.
 4. Indsæt installationsmediet til Office (eller åbn den eksekverbare installation), og geninstaller hele pakken sammen med Microsoft Outlook.
 5. Genstart din maskine, og kontroller, om problemet er løst ved næste opstart.

Hvis denne metode ikke var i stand til at løse fejlen i dit særlige scenario, skal du fortsætte ned med den næste metode nedenfor.

Metode 3: Brug af knappen Kalendertilladelse

Nogle berørte brugere rapporterede, at det lykkedes dem at finde en løsning ved at bruge knappen Kalender tilladelse til at give tilladelser direkte. Men husk, at denne løsning kun er en løsning og ikke løser funktionaliteten af Del kalender knap.

DetKalendertilladelse knappen er placeret i umiddelbar nærhed af Del kalender knap. For at gøre brug af denne løsning skal du blot klikke på Kalendertilladelse og brug den næste menu til at give andre brugere eksterne tilladelser.

Du kan derefter klikke på Tilføje fra den næste menu for at give Kalender tilladelse til andre brugere. De skulle modtage invitationen via e-mail, ligesom hvis du skulle bruge Del kalender knap.

Metode 4: Sletning af alle gemte Outlook-logins via Windows Credential Manager

Et par brugere har rapporteret, at problemet blev løst, efter at de brugte Windows Credential Manager til at slette alle gemte logins til Outlook og Exchange. Dette var angiveligt en succes med at gendanne funktionaliteten af ​​knappen Del kalender, efter at brugeren genindførte deres legitimationsoplysninger i Outlook.

Her er en hurtig guide til brug af Windows Credential Manager til at slette alle gemte Outlook & Exchange-logins:

 1. Trykke Windows-tast + R for at åbne en dialogboks Kør. Indtast eller indsæt derefter “kontrol / navn Microsoft.CredentialManager”For at åbne Credential Manager Windows-applikation.
 2. Under Administrer dine legitimationsoplysninger, Klik på Windows legitimationsoplysninger.
 3. Rul ned til Generiske legitimationsoplysninger, og fjern alle poster, der nævnes Kontor,Outlook eller Udveksling. Du kan gøre det ved at udvide rullemenuen, der er knyttet til hver post, og vælge Fjerne.
 4. Når hver tilknyttet post er blevet fjernet, skal du lukke Credential Manager og genstarte din maskine.
 5. Ved næste opstart skal du åbne Outlook og genindsætte dine loginoplysninger. Du skal være i stand til at dele din kalender uden problemer, når du har logget ind igen.