Vejledninger

Sådan indstilles din pcs standardplacering på Windows 10

For at gøre dine applikationer mere nyttige og skræddersyet til dig er det altafgørende at indstille din fysiske placering. Du vil så være i stand til at modtage nyheder om, hvad der foregår omkring dig, være i stand til at finde steder f.eks. restauranter i nærheden af ​​dig blandt andre tjenester. Der er flere andre apps, der kan bruge dine placeringsoplysninger til at gøre din Windows 10-oplevelse bedre. Disse inkluderer Cortana, Vejr, Kort, Nyheder og andre. Uden den korrekte fysiske placering for disse apps viser de sig at være ubrugelige og spild af plads.

Der har været en fejl forbundet med den fysiske placering af Windows PC. Brugere bliver ved med at få en meddelelsesbesked, der svinger ud fra højre side af skærmen, hvor de beder om 'Indstil standardplaceringen på din pc', men når der klikkes på, sker der intet. Meddelelsen siger desuden: "Vi bruger den, når vi ikke kan registrere din nøjagtige placering (som lige nu)!" Yderligere diagnose viser, at appen bruger den forkerte placering til den nævnte pc. Placeringen kan være et par miles til hundreder af miles væk, så informationen, der returneres af nyheds-, vejr- og kortapps, er irrelevant. Denne artikel vil undersøge årsagerne til en sådan fejl, og hvordan den kan ryddes.

Hvorfor din computer beder dig om at 'Indstille din pcs standardplacering'

De fleste interaktive apps skal finde din placering, så de kan være nyttige for dig. Telefoner og nogle bærbare computere kan fungere let på grund af GPS'en, der kan lokalisere et par meter. Der er en anden måde, der kan bruges til at finde din placering, og det er via IP (internetprotokol) pinging. Dataene kan overvåges for placeringen af ​​slutpunktsterminalen (din telefon eller router). Med brugen af ​​din Wi-Fi-router og Wi-Fi-forbindelserne i nærheden kan din placering trianguleres til inden for få meter.

Hvis du har et kabel- eller DSL-udbyder, i det mindste i USA, vil din placering være nøjagtig. Hvis du bruger offentlig Wi-Fi, er din placering nøjagtig. Hvis du bruger din telefons hotspot, vil din placering også være nøjagtig. Hvis du modtager din internettjeneste fra en internetudbyder (internetudbyder), vil du sandsynligvis blive placeret på den forkerte placering. For eksempel, hvis du bruger opkalds- eller satellitinternet, bliver det lidt besværligt, fordi din internetudbyder ikke leverer lokalitetstjenesten korrekt. Den sidste placering, der sendes tilbage, er den sidste bygning / terminal på din internetudbyder, før den når dig. Dette kan være i en anden tilstand eller endda miles væk fra din korrekte placering. Der kan også være andre grunde, der kan føre til forkerte placeringsoplysninger.

Det var muligt at indstille standardplaceringen for apps som kort og vejr. For nylig opgraderede Microsoft sådan, at du kan indstille standard systemplacering. Hvis den korrekte adresse ikke kan bestemmes, vil denne placering blive brugt af enhver app som din nuværende adresse. Dette inkluderer apps som nyheder, vejr, Cortana, Maps, nogle Windows-tjenester og andre. Følg trinene nedenfor for at indstille din standardplacering.

Indstilling af din standard fysiske placering i Windows 10

  1. Åbn appen Indstillinger ved at trykke på Windows-nøgle + I. Vælg Privatliv fra de tilgængelige indstillinger.

  2. Fra venstre panel i vinduet Privatlivsindstillinger skal du klikke på Beliggenhed fanen.

  3. Nu fra højre rude skal du rulle ned til 'Standardafsnit. ”Klik på knappen“ Indstil standard ”lige under, hvor der står“Windows, apps og tjenester kan bruge dette, når vi ikke kan registrere en mere nøjagtig placering på denne pc”. Dette åbner Windows Maps-appen og giver dig mulighed for at indstille en placering som standard.
  4. Når Map-appen er indlæst, vises der en prompt til venstre, der beder dig om at indstille en standardplacering, klik på 'Indstil standardplaceringKnappen.

  5. Et tekstfelt skal vises med en rullemenu. Det viser dine gemte og seneste steder. Du kan indtaste en placering manuelt, eller du kan vælge en hvilken som helst i den viste rullemenu. Du kan også klikke på en placering på det viste kort for at indstille den som standardplacering.
  6. Ved at vælge en placering har du angivet standardplaceringen for dit system. Der kræves ingen ekstra bekræftelser

Bemærk, at denne placering vil blive brugt som standardplacering for dine apps og Windows-tjenester i tilfælde, hvor den nøjagtige placering ikke kan bestemmes. I tilfælde, hvor Windows mener, at det kan finde din nøjagtige placering, ignoreres standard. For at ændre standardplaceringen i fremtiden skal du åbne Windows Map-appen og klikke på ellipsen (tre vandrette prikker øverst til højre) for at gå til Kortindstillinger. Fra Map App-indstillingerne skal du klikke på knappen 'skift standardplacering' under afsnittet Standardplacering og ændre din standardplacering.