Vejledninger

Fix: Windows 10 Update 1709 kan ikke installeres

Windows lancerer opdateringer til sit eksisterende operativsystem til sikkerhedsforbedringer, fejlrettelser og en samlet forbedring af grænsefladen. Disse opdateringer ruller ud efter et bestemt tidsrum og er tilgængelige for brugeren at downloade og installere. Der er dog flere tilfælde, hvor opdateringen ikke installeres og returnerer en fejl. Den nøjagtige årsag til dette problem er ikke kendt, da hver opdatering er forskellig, da den er målrettet mod forskellige problemer. Vi har samlet forskellige løsninger godkendt af slutbrugerne selv; tage et kig.

Løsning 1: Kørsel af Windows Update-fejlfinding

Microsoft har udviklet en applikation kaldet Windows Update Fejlfinding. Det analyserer dit system, især windows-opdateringsmodulet og problemer med fejlfinding. Sørg for, at fejlfindingsprocessen er afsluttet. Denne applikation kontrollerer og scanner alle dine systemfiler, så der kan blive brugt noget tid.

 1. Download Windows Update-fejlfinding fra det officielle Microsoft-websted.
 2. Gå til mappen, hvor du downloadede den, og åbn filen.
 3. Når fejlfinding er startet, skal du vælge indstillingen Windows opdatering og klik på Næste.

 1. Når du har klikket på Næste, begynder Windows at analysere din maskine. Alle dine systemfiler vil blive scannet sammen med dine registreringsværdier. Dette kan tage lidt tid, så vær tålmodig.

 1. Hvis der er en nyere version af fejlfinderen tilgængelig, vil Windows bede om, at en nyere udgave ville være mere egnet til fejlfinding. Klik på muligheden for “Kør Windows 10 Windows Update-fejlfinding”Hvis du bliver bedt om det.

 1. Klik på Næste hvis følgende skærmbillede vises.

 1. Når fejlfindingsværktøjet har analyseret dine computer- og registreringsdatabaseværdier, kan det muligvis bede om, at der enten er windows-opdateringer i afventning, at løsningen er løst, eller at løsningen ikke er løst. Hvis du bliver bedt om en løsning, skal du klikke på “Anvend denne rettelse”.

 1. Nu anvender Windows rettelsen og informerer dig om afslutningen. Genstart din computer for, at ændringerne skal finde sted, og kontroller, om fejlmeddelelsen forsvinder.

Du kan også køre Windows Update-fejlfinding fra din computer.

 1. Trykke Windows + S for at starte startmenuens søgefelt. Skriv “fejlfinding”I dialogboksen og klik på det første resultat, der kommer frem.

 1. Når du er i fejlfindingsmenuen, skal du vælge “Windows opdatering”Og klik på knappen“Kør fejlfindingsværktøjet”.

 1. Du bliver muligvis bedt om, at fejlfindingsprogrammet kræver administratoradgang for at kontrollere, om der er problemer med dit system. Klik på indstillingen “Prøv fejlfinding som administrator”.

 1. Når rettelserne er implementeret, skal du genstarte din computer og kontrollere, om problemet er løst.

Bemærk: Denne løsning kræver en aktiv internetforbindelse for optimale resultater. Prøv også at køre fejlfindingsprogrammet et antal gange i stedet for kun at prøve en gang.

Løsning 2: Kører nogle kommandoer

Vi kan prøve at køre nogle kommandoer for at nulstille nogle moduler og bringe dem i den korrekte konfiguration. Bemærk, at du har brug for en administratorkonto for at udføre alle disse handlinger.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet i din startmenu. Type kommandoprompt, højreklik på det første resultat, der kommer frem, og vælg “Kør som administrator”.

 1. En gang i kommandoprompten skal du udføre følgende kommandoer en efter en og sørge for, at hver kommando udføres, før du følger op med den næste.
net stop bitsnet stop wuauservnet stop appidsvcnet stop kryptsvcren C: \ Windows \ SoftwareDistribution SoftwareDistribution.oldren C: \ Windows \ System32 \ catroot2 catroot2.oldnetto startbitsnet start wuauservnet start appidsvcnet start cryptSvc
 1. Afslut kommandoprompten, og genstart computeren. Kontroller nu, om opdateringen kan installeres igen.

Løsning 3: Deaktivering af dit antivirusprogram

Antivirussoftware har tendens til at overvåge din computer inklusive systemfiler for at sikre, at der ikke er nogen potentielle trusler mod din computer. Det er muligt, at din antivirussoftware er i konflikt med Windows Update og forårsager fejlen. Du kan prøve at deaktivere din antivirus midlertidigt og prøve at opdatere igen. Hvis problemet stadig vedvarer, skal du sørge for, at du har en aktiv internetforbindelse, og at dit antivirusprogram er helt slukket. Du kan altid vende tilbage til ændringerne, hvis dette ikke virker.

Løsning 4: Opdatering af indstillinger for tid, region og sprog

En anden usædvanlig løsning, der syntes at fungere, var opdatering af tid og sprogindstillinger for din konto. Som vi alle ved, synkroniserer Windows din tid automatisk i henhold til tidszoner. Hvis du har en forkert tidszone, kan det sandsynligvis medføre bizarre problemer som f.eks. Manglende installation af din opdatering.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “indstillinger ” i dialogboksen, og åbn resultatet.

 1. Kontroller, om din dato og klokkeslæt er indstillet korrekt. Hvis ikke, fjern markeringen de muligheder, der siger “indstil tid automatisk”Og“indstil tidszone automatisk”.

 1. Klik på “Lave om”Under Skift dato og klokkeslæt. Indstil din tid i overensstemmelse hermed, og vælg også din passende tidszone. Deaktiver også "Automatisk synkroniseringstid".

 1. Når du er færdig, skal du trykke på Windows + S igen og skriv “Sprog”I dialogboksen. Åbn det første resultat, der kommer frem.
 2. Når du er i sprogindstillingerne, skal du prøve at bruge engelsk Storbritannien / USA.
 3. Mens du er i indstillingsvinduet, skal du klikke på “Yderligere tid, dato og regionale indstillinger”.

 1. Du omdirigeres til et andet vindue, der består af de samme indstillinger. Klik på dem en efter en, og kontroller, om indstillingerne stemmer overens og er de samme som du indstiller.
 2. Når ændringerne er udført, skal du lukke alle vinduer og genstarte computeren. Kontroller nu, om problemet stadig vedvarer.

Løsning 5: Afbrydelse af internet inden opdatering

En anden løsning, der fungerede for mange brugere, var at afbryde forbindelsen til internettet, før de opdaterede deres operativsystem til den seneste opdatering. Det ser ud til, at der er en fejl, der omgåes, når vi afbryder kommunikationen med applikationen.

 1. Klik på netværksikon til stede nederst til højre på skærmen.

 1. Hvis du har forbindelse til en WiFi, er det et WiFi-ikon, eller hvis du har forbindelse til en Ethernet-forbindelse, får du et andet ikon. Hvis du har forbindelse til WiFi, skal du bare klikke på “Flytilstand”En gang, og dit internet deaktiveres. I tilfælde af Ethernet er frakobling af kablet fra din computer de mest effektive løsninger.

 1. Start nu opdateringen. Forhåbentlig fortsætter det uden afbrydelser.

Løsning 6: Oprettelse af forbindelse til routeren ved hjælp af Ethernet og installation via Microsofts websted i Clean Boot

En anden løsning var at oprette forbindelse til din router direkte ved at tilslutte et Ethernet-kabel og installere Windows-opdateringen ved hjælp af Microsoft-webstedet i stedet for den normale klient, der findes på din computer. Som vi så i den forrige løsning, ser det ud til, at der er en slags fejl relateret til internetadgangen mellem klienten og serverne. Ved at omgå klienten helt kan problemet løses.

 1. Opret forbindelse din computer til din router ved hjælp af Ethernet-ledningen. Nu vil vi indtaste din computer i Clean Boot State.
 2. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “msconfig”I dialogboksen, og tryk på Enter.
 3. Naviger til fanen Tjenester, der findes øverst på skærmen. Kontrollere linjen der siger “Skjul alle Microsoft-tjenester”. Når du klikker på dette, deaktiveres alle Microsoft-relaterede tjenester og efterlader alle tredjeparts tjenester.
 4. Klik nu på “Slå alt fra”-Knappen findes nær bunden i venstre side af vinduet. Alle tredjeparts tjenester deaktiveres nu.
 5. Klik på ansøge for at gemme ændringer og afslutte.

 1. Gå nu til fanen Startup, og klik på indstillingen "Åbn Jobliste”. Du vil blive omdirigeret til task manager, hvor alle de applikationer / tjenester, der kører, når din computer starter, vises.

 1. Vælg hver tjeneste en efter en, og klik på “Deaktiver”Nederst til højre i vinduet.

 1. Genstart nu din computer, og når den er startet i ren starttilstand, skal du åbne din webbrowser og navigere her
 1. Her vil du se en “Opdatere nu”-Knappen til stede øverst på skærmen. Klik på den for at downloade, følg instruktionerne på skærmen for opdateringsassistenten, der skal installeres. Når opdateringsassistenten er installeret, begynder din Windows at opdatere. Dette kan tage et par timer; Vær tålmodig og lad processen afslutte.

Bemærk: Bemærk, at denne opdateringsmulighed på Microsofts websted muligvis forsvinder efter et stykke tid, hvis de beslutter at ændre den, eller hvis der er en anden opdatering tilgængelig.

Løsning 7: Afinstallation af dine WiFi-drivere

En anden løsning, der fungerede i mange tilfælde, var at afinstallere dine WiFi-drivere og installere Windows Update (du skal først downloade Windows-opdateringen og kun afinstallere driverne, før du fortsætter med installationen). Ved genstart registrerer Windows automatisk din WiFi-hardware og installerer stockdrivere automatisk. Du kan altid opdatere dine WiFi-drivere til den nyeste version også manuelt ved hjælp af enhedsadministratoren.

 1. Trykke Windows + R for at starte applikationen Kør. Skriv “devmgmt.msc ” i dialogboksen, og tryk på Enter.
 2. Når du er i enhedsadministratoren, skal du udvide afsnittet “Netværkskort”.
 3. Find dine WiFi-drivere fra alle de anførte. Højreklik på den, og vælg afinstaller.

 1. Efter afinstallationen skal du prøve at installere opdateringen og kontrollere, om problemet er løst.

Løsning 8: Installation af Windows ved hjælp af .iso-fil

Du kan også installere den nyeste version af Windows ved at downloade iso-filen fra et websted og overføre den til medierne, så din computer kan starte og installere direkte. Bemærk, at denne metode er målrettet mod avancerede brugere, der ved, hvordan man installerer en ny kopi af Windows fra et installationsmedie. Bare i tilfælde, skal du sikkerhedskopiere alle dine data, inden du fortsætter med denne løsning.

Bemærk: Appuals har ingen tilknytning til de nævnte websteder. De angives udelukkende for brugeren. Besøg og brug dem på egen risiko.

 1. Gå over til Windows iso-downloadwebsite og download den nyeste iso-fil, der er tilgængelig bestående af Windows 10 1709 Creators Update.
 2. Efter download af iso-filen skal du oprette et startbart medie. Du kan se vores vejledning om, hvordan du opretter Windows, der kan startes DVD eller USB.

Bemærk: Den software, der er nævnt i denne vejledning, er gyldig i alle versioner af Windows.

 1. Indsæt derefter mediet i din computer, og følg denne vejledning om, hvordan du installerer en ren version af windows på din pc.

 Du kan også tjekke den mere detaljerede vejledning, der starter med det grundlæggende om, hvordan du installerer Windows 10.

Bemærk Sikkerhedskopier alle dine data, inden du fortsætter med installationen. Det er bedre at være på den sikre side.

Løsning 9: Deaktivering af Internet Information Services

IIS er en udvidelig webserver oprettet af Microsoft til brug sammen med Windows NT-familien. Den understøtter næsten alle internetprotokoller og er for det meste ikke aktiv som standard. Vi kan prøve at deaktivere denne service og kontrollere, om dette forbedrer vores situation.

 1. Trykke Windows + S for at starte søgefeltet. Skriv “Windows-funktioner”I dialogboksen og åbn det første resultat, der kommer frem.
 2. Når det nye vindue er åbnet, skal du navigere gennem listen, indtil du finder posten “Internet Informationstjenester”. Sørg for, at det er tilfældet ikke markeret.

 1. Genstart din computer for at ændringerne skal træde i kraft, og kontroller om opdateringen er vellykket.

Løsning 10: Genstart computeren flere gange

En anden bizar løsning, der fungerede for mange brugere, var at genstarte computeren, da fejlen opstod. Derefter blev opdateringen fortsat ved at afbryde din internetforbindelse for at sikre, at der ikke var nogen internetkorrespondance mellem opdateringsklienten og serverne. Dette er mere et hit and trial, men det er stadig værd at nævne, da det fungerede for mange brugere.

Løsning 11: Kører chkdsk

Vi kan prøve at kontrollere, om din computer har uoverensstemmelser eller korrupte sektorer. Det er muligt, at der er uregelmæssigheder eller forkert konfiguration, der får computeren til ikke at opdatere. Derfor kører vi chkdsk-scanningen for at rette den.

 1. Klik på Windows-søgefeltet til stede i venstre side af skærmen, og skriv “Kommandoprompt”. Højreklik på applikationen, som returnerer resultatet, og vælg “Kør som administrator" mulighed.
 2. Når du er i kommandoprompten, skal du udføre følgende kommando:
CHKDSK E: / r

Her er “E” navnet på den disk, der følger kommandoen “/ f”. Hvis du har mere end et drev, skal du erstatte navnet i overensstemmelse hermed. Du kan nemt kontrollere navnet på drevet ved at åbne Min pc.

 1. Denne proces kan tage noget tid, da hele disken kontrolleres for fejl. Når scanningen er afsluttet, skal du udføre følgende kommando:
CHKDSK E: / f
 1. Igen kan processen tage noget tid. Vær tålmodig og lad processen gennemføres.
 2. Når processen er færdig, skal du udføre følgende kommando til kontrollere hvis der er uoverensstemmelser i dit system.
sfc / scannow

 1. Hvis Windows registrerer uoverensstemmelser, gør det det informere dig i overensstemmelse hermed. Hvis det gør det, skal du udføre følgende kommando:
DISM / Online / Oprydningsbillede / RestoreHealth
 1. Når alle processerne er afsluttet, skal du genstarte din computer og kontrollere, om problemet er løst.

Bemærk: Hvis du bliver bedt om det med meddelelsen “Chkdsk kan ikke køre, fordi lydstyrken bruges af en anden proces. Vil du planlægge, at denne lydstyrke skal kontrolleres, næste gang systemet genstarter (J / N)”. Trykke “Y”. Genstart derefter din computer. Efter genstart scanner din computer drevet og fortsætter processen. Bemærk også, at nogle sektorer (hvis de findes dårlige) slettes, så nogle af dine data kan gå tabt.

Løsning 12: Genstart opdateringstjeneste efter sletning af downloadet indhold

Vi deaktiverer Windows-opdateringstjenesten et øjeblik, så vi kan slette det indhold, der allerede er downloadet af Update Manager. Når vi genstarter tjenesten, kontrollerer Windows, hvilke filer der allerede er downloadet. Hvis den ikke finder nogen, starter den download fra bunden. Det meste af tiden løser dette problemet.

Deaktivering af opdateringstjeneste

 1. Tryk på Windows + R for at åbne Run-applikationen. Skriv “i dialogboksentjenester.msc”. Dette vil hente alle de tjenester, der kører på din computer.
 2. Gennemse listen, indtil du finder en tjeneste med navnet “Windows Update Service”. Højreklik på tjenesten, og vælg Ejendomme.

 

 1. Klik på Hold op findes under underoverskriften Service Status. Nu er din Windows Update-tjeneste stoppet, og vi kan fortsætte.

Sletning af downloadede filer

Nu navigerer vi til Windows Update-biblioteket og sletter alle de opdaterede filer, der allerede er til stede. Åbn din filudforsker eller Denne computer, og følg trinene.

 1. Naviger til nedenstående adresse. Du kan også starte applikationen Kør og kopiere og indsætte adressen for at nå direkte.
C: \ Windows \ SoftwareDistribution
 1. Slet alt inde i softwaredistributionen mappe (du kan også klippe og indsætte dem til et andet sted, hvis du vil placere dem tilbage igen).

Aktiverer opdateringstjenesten igen

Nu er vi nødt til at tænde Windows Update-tjenesten igen og starte den igen. Oprindeligt kan det tage nogle minutter at opdatere Manager at beregne detaljer og forberede et manifest til download.

 1. Åbn Tjenester fanen som vi gjorde tidligere i guiden. Naviger til Windows Update, og åbn dens egenskaber.
 2. Nu Start tjenesten igen, og start din opdateringsmanager.

Prøv nu at opdatere igen, og kontroller, om problemet bliver løst.

Løsning 13: Rydning af listen over seneste varer

I visse tilfælde forsøger Windows muligvis at foretage nogle ændringer i listen over de seneste varer i biblioteket, og det fejler muligvis, hvorfor opdateringsproblemet udløses. Derfor rydder vi i dette trin listen over nylige varer. For det:

 1. Trykke “Windows” + "JEG" for at åbne indstillingerne.
 2. Klik på “Tilpasning” og vælg derefter "Start".
 3. Klik på “Vis nyligt åbnede varer” skift for at slå den fra.
 4. Klik på skift igen for at slå denne funktion til igen, men denne gang vil alle de seneste poster blive ryddet.
 5. Kontroller, om problemet stadig vedvarer.

Løsning 14: Netværkskryptering

Hvis du har netværkskryptering aktiveret på din internetforbindelse, forårsager det sandsynligvis dette problem, fordi det muligvis forhindrer Windows-filer i at blive downloadet, hvilket resulterer i denne fejl. Symantec Encryption er især kendt for at forårsage dette problem, og de har endda frigivet et script her, der tilsyneladende løser det. Sørg for at give scriptet en chance, og hvis det stadig vedvarer, skal du enten deaktivere det midlertidigt eller kontakte deres support.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found